Vakuudeton remonttilaina – hae remonttilainaa ilman vakuuksia 

Julkaistu

Janne Häkkinen

Vakuudeton remonttilaina on hyvin joustava lainatuote, sillä sitä voidaan käyttää mihin vain remonttikustannuksiin. Vakuudetonta remonttilainaa voit käyttää vaikka uuteen keittiöön, kylpytilan saneeraukseen tai omakotitalon peruskorjaukseen. 

 • Remonttilainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon asti 
 • Ei vakuuksia – oma henkilötakaus riittää 

Vakuudeton remonttilaina on nopea lainatuote, joka voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä. 

Voit saada pankista vakuudetonta lainaa remonttiin 1 000 – 60 000 euroa. Lainan maksuaika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä ja korko 4% ja 20% välillä. 

vakuudeton remonttilaina

Vakuudeton remonttilaina on joustava lainatuote

Toisin kuin vakuudellinen remonttilaina, sinulla ei tarvitse olla mitään reaaliomaisuutta lainan pantiksi. Tästä syystä voit nostaa lainaa joustavasti mihin vain. Lainaa voidaan käyttää sekä materiaaleihin että remonttimiehen palkkaamiseen. 

Yksi vakuudettoman lainan eduista on joustavuus. Voit lopulta itse päättää, mihin kaikkeen lainarahaa käytetään. Haluatko uudet kodinkoneet keittiöön? Oletko ajatellut kunnostaa saunan ja hankkia uuden kiukaan? Onko sinulla tiedossa isompi saneeraus wc tiloihin? Kaikkiin näihin tarkoituksiin voit nostaa vakuudetonta remonttilainaa. 

Käytä vakuudetonta remonttilainaa joustavasti: 

 • Listoihin ja maalaukseen
 • Seinät ja katot 
 • Keittiö ja wc tilat 
 • Sauna 
 • Remonttimiehen kustannuksiin 
mies remontoi kotia itse, jotta ei tarvitse nostaa liikaa remonttilainaa

Näin haet remonttilainaa ilman vakuuksia 

 1. Lähetä lainahakemus

Lainahakemus onnistuu nopeasti muutamassa minuutissa ilman liitteitä. 

 1. Vertaa lainatarjouksia 

Vertaa remonttilainan korkoa, kuukausierää ja maksuaikaa. 

 1. Hyväksy paras tarjous – rahat tilille 

Paras remonttilaina löytyy edullisen todellisen vuosikoron perusteella. Hyväksy tarjous allekirjoittamalla lainasopimus sähköisesti ja toimita tarvittavat liitteet rahan maksua varten. 

 1. Maksa takaisin 1 – 15 vuodessa 

Maksa lainaa takaisin sovitulla maksuajalla ja kiinteällä kuukausierällä 1 – 15 vuodessa. 

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Vertaile lainat nyt

Korko 4 – 20% 

Remonttilainan kustannus koostuu nimelliskorosta, tilinhoitomaksusta ja mahdollisesta avauspalkkiosta. Sen lisäksi lainasta voidaan periä hinnaston mukaisesti myös muita kustannuksia. 

Lainan nimelliskorko vakuudettomassa lainassa vaihtelee pankista riippuen 4 – 20% tasolla. Koska lainan korko voi vaihdella paljon, suosittelemme aina kilpailuttamaan pankit ennen lainan nostamista tilille. 

Todellinen vuosikorko voi vaihdella vakuudettomassa remonttilainassa 4,5 – 38 % välillä. Kun vertaa vakuudettoman lainan hintaa, suosittelemme aina vertailemaan todellista vuosikorkoa keskenään. 

Vakuudeton remonttilaina maksetaan takaisin 1 – 15 vuodessa

Vakuudeton laina remonttiin nostetaan kertalainana. Tämä tarkoittaa sitä, että saat lainasumman kerralla tilille. 

Lainaa maksetaan takaisin sovitulla maksuajalla 1 – 15 vuodessa. Lainan takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä, jolloin kuukausierän suuruus pysyy samana koko laina-ajan. 

Älä nosta lainaa liian suurella kuukausierällä käyttöön! Yleinen virhe on valita lainan maksuaika liian tiukaksi, jolloin et pysty maksamaan velkaa takaisin pankille sovitulla maksuajalla. 

Lue lisää: Remonttilaina Laskurilla Arvioit Sopivaa Rahoitusmäärää (nordsek.com)

Keittiö, joka remontoitu vakuudettoman remonttilainan avulla

Isompaan remonttilainaan voidaan vaatia kahta takaajaa 

Jos haet suurempaa lainasummaa käyttöön ilman vakuuksia, voi pankkia vaatia 2 – 3 takaajaa lainalle. Yleensä yli 20 000 euron lainoihin voidaan vaatia useampaa takaajaa, sillä pankit haluavat suurempiin lainasummaan alhaisemman riskin usealla henkilötakaajalla. 

Rinnakkaishakija lainalle mahdollistaa suuremman lainasumman käyttöön. Lisäksi pankit voivat tarjota edullisempaa korkoa remonttilainaan, kun sinulla on antaa kaksi tai useampi takaaja lainalle. 

Kuka voi saada vakuudetonta remonttilainaa? 

Remonttilaina on normaali vakuudeton lainatuote, joten sitä myönnetään samoilla kriteereillä kuin muita vakuudettomia lainoja. Jotta voit saada vakuudetonta lainaa pankista, on seuraavat kriteerit täytyttävä: 

 • Sinulla on ikää vähintään 18 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännöllisiä palkkatuloja 
 • Maksukykyä lainalle 

Lisäksi pankit edellyttävät, että sinulla on kotipaikka Suomessa. Voit hakea lainaa myös silloin, kun et ole varma paljonko voit saada luottoa. Nordsekin avulla selvität nopeasti eri korkotarjoukset – eikä lainan hakeminen sido sinua mihinkään. 

Emme tarjoa lainaa - saamme palkkiomme pankeilta 

Moni vertailussa mukana oleva pankki maksaa meille palkkioita, sillä saamme oman palkkiomme välityspalkkiona lainoista. 

Vaikka saamme palkkiot mukana vertailussa olevilta luotonantajilta, pyrimme tekemään artikkelissa mahdollisimman hyvän ja kattavan listan parhaista laina tuotteista. 

Tässä listalla lainapalvelussamme mukana olevat pankit ja tietoa siitä, kuinka me tienaamme rahaa. 

Vakuudettoman lainan edut ja haitat 

Vakuudettoman lainan edut: 

 • Hakemus muutamassa minuutissa
 • Ei liitteitä
 • Lainatarjous heti katsottavaksi
 • Rahat tilille jopa samana päivänä
 • Joustava käyttö mihin vain 
 • Jopa 15 vuoden maksuaika 
 • Edullinen korko alkaen 4% 

Vakuudettoman lainan haitat: 

 • Korko voi olla kallis – jopa 20% 
 • Lisää kuukausittaisia menoja 
 • Maksamaton laina johtaa maksuhäiriömerkintään 
 • Lisävelkaantuminen 
 • Kuukausierä voi nousta korkeaksi
Nainen hakee vakuudetonta remonttilainaa netistä tietokoneella

Selvitä korkotarjoukset Nordsekin avulla 

Voit selvittää pankkien korkotarjoukset vakuudettomalle lainalle nopeasti Nordsekin avulla. Kauttamme selvität, millä korolla eri pankit tarjoavat sinulle remonttilainaa ilman vakuuksia. 

 • Paras korko kilpailuttamalla
 • Nordsekin avulla kilpailutat kymmeniä pankkeja yhdellä lainahakemuksella
 • Lainan kilpailuttaminen on maksutonta 

Voit saada remonttilainan käyttöön jopa samana päivänä. Vakuudeton remonttilaina on siis nopea ja joustava lainatuote, joka on mahdollista saada tilille jopa samana päivänä! 

Hae vakuudetonta remonttilainaa jo tänään ja selvitä pankkien korkotarjoukset!

Nordsek – remonttilaina pähkinänkuoressa

 • Remonttilainaa voidaan myöntää täysi-ikäisille henkilöille, joilla on puhtaat luottotiedot ja riittävästi palkkatuloja. Voit selvittää tarjolla olevat remonttilainat Nordsekin lainapalvelussa nopeasti. 
 • Remonttilainaa myönnetään 1000 € alkaen jopa 60 000 € asti ilman vakuuksia. Lainaan voit saada maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Lainan korko vaihtelee 4% ja 20% välillä. 
 • Vakuudetonta remonttilainaa voidaan nostaa mihin vain remonttikuluja varten. Huomio, että pankit voivat vaatia suuremmissa lainoissa kahta tai useampaa takaajaa. 
 • Voit maksaa remonttilainan etuajassa pois milloin vain. Suosittelemme valitsemaan remonttilainaan tarpeeksi matalan kuukausierän, jotta lainan takaisinmaksu onnistuu ilman stressiä. 
 • Suurin ero remonttilainojen välillä on sen hinta. Valitsemalla lainaan mahdollisimman alhaisen todellisen vuosikoron valitset yleensä myös parhaan lainatuotteen.
 Älä nosta lainaa, jos: 

1. Sinulla on vaikeuksia maksaa nykyisiä laskuja ja velkoja 

2. Et pysty maksamaan lainaa takaisin 

3. Lainan käyttötarkoitus ei edistä omaa taloudenhallintaa

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.