Miksi hakea lainaa Norjasta?

Julkaistu

Janne Häkkinen

Joka neljännellä suomalaisella on kulutusluottoa jossain muodossa käytössä – olipa kyseessä normaali kulutusluotto, joustoluotto tai luottokortti. Vaikka aikaisemmin kulutusluotot haettiin omasta pankista, on nykyään kuluttajalle tullut ilahduttavasti monia muita vaihtoehtoja vakuudettoman lainaan nostamiseen. 

Voit hakea lainaa Norjasta samalla vaivalla kun vertailet lainan korkoa kotimaisten pankkien kanssa, sillä Nordsekin lainavertailussa on mukana useampi norjalainen pankki. Tässä artikkelissa käymme läpi, miksi yhä useampi suomalainen on hakenut lainaa Norjasta ja mitä kilpailuetuja norjalaiset pankit tarjoavat suhteessa kotimaisiin kivijalkapankkeihin. 

monet suomalaiset hakevat lainaa norjasta

Norjalaisilla pankeilla on miljoonia asiakkaita Pohjoismaissa 

Norjalaiset pankit ovat erikoistuneet nopeisiin vakuudettomiin lainoihin. Tyypillisesti norjalaiset pankit tarjoavat lainaa 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Vaikka moni norjalainen digipankki toimii aktiivisesti Norjassa, ovat niiden asiakasmäärät huomattavan suuria Pohjoismaissa myös Norjan ulkopuolella. 

Pelkästään Bank Norwegianilla on yli 1,5 miljoonaa asiakasta ja sen lisäksi muilla norjalaisilla digipankeilla on laina-asiakkaita Pohjoismaissa useita miljoonia. Suomen Pankin tilastojen mukaan suurin osa uusista kulutusluotoista myönnetään vielä kotimaisten pankkien toimesta, mutta Norjalaisten pankkien osuus on noussut ja se on jo merkittävä osuus koko lainamäärästä. 

Norjalaiset pankit tarjoavat nopeaa vakuudetonta lainaa 

Norjalaiset pankit Suomessa ovat erikoistuneet vakuudettomiin lainoihin, jotka voi saada käyttöön jopa samana päivänä. Voit saada lainaa Norjasta käyttöön jopa samana päivänä! Norjalaiset pankit tarjoavat kahta erilaista lainatuotetta asiakkaille: 

  1. Normaali kulutusluotto
  2. Luottokortti


Kulutusluotto on tuloista riippuen 1000 € alkaen aina 60 000 € asti. Voit saada lainaa, kun sinulla on riittävästi palkkatuloja, puhtaat luottotiedot ja ikää vähintään 21 vuotta.

 Luottokorttia myönnetään maksimissaan 10000 euron luottorajaan asti. Luottokortti on tarkoitettu pienempiin lainatarpeisiin, kun sinulla ei ole tarvetta yhdellä kertaa suuremmalla lainasummalle. 

Laina-tuotteiden lisäksi norjalaiset pankit tarjoavat hyvin kilpailukykyistä korkoa talletuksille

Kilpailuetuna suurempi lainasumma 

Voit saada suuremman lainasumman Norjasta verrattuna kotimaisiin pankkeihin. Tämä johtuu siitä, että moni Norjalainen pankki on erikoistunut kilpailemaan juuri lainasummista – tarjoten suurempaa lainaa käyttöön nopeasti ilman vakuuksia. 

Jos esimerkiksi kotimainen pankki tarjoaa sinulle vakuudetonta lainaa 5000 – 7000 €, voi Norjalainen pankki tarjota yli 10 000 euron vakuudetonta lainaa. On kuitenkin hyvä muistaa, että lainatarjous on aina asiakaskohtainen – joskus kotimaiset pankit tarjoavat sinulle suuremman lainan käyttöön. 

Vaikka norjalaiset pankit tarjoavat lainaa isomman määrän, vaativat ne samoja kriteereitä lainan myöntöön kuin kotimaiset pankit. Jotta voit saada lainaa Norjasta, on sinulla oltava puhtaat luottotiedot, ikää vähintään 21 vuotta ja riittävästi palkkatuloja. 

Lainaa Norjasta alkaen 4,99% korolla  

Norjalaiset pankit eivät kilpaile pelkästään lainamäärillä, sillä ne voivat tarjota myös edullisimman koron lainalle. Voit saada edullista korkoa Norjasta, kun sinulla on riittävästi palkkatuloja ja olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti. 

  • Lainan korko alkaen 4,99% – korko asiakaskohtainen 
  • Lainan korkoon vaikuttaa asiakasriski ja lainasumma 

Voit siis saada vakuudetonta lainaa Norjasta edullisesti, kun muistat kilpailuttaa pankit Nordsekin nopealla verkkohakemuksella! 

Emme tarjoa lainaa - saamme palkkiomme pankeilta 

Moni vertailussa mukana oleva pankki maksaa meille palkkioita, sillä saamme oman palkkiomme välityspalkkiona lainoista. 

Vaikka saamme palkkiot mukana vertailussa olevilta luotonantajilta, pyrimme tekemään artikkelissa mahdollisimman hyvän ja kattavan listan parhaista laina tuotteista.  

Tässä listalla lainapalvelussamme mukana olevat pankit ja tietoa siitä, kuinka me tienaamme rahaa. 

Norjalaiset pankit kannattaa kilpailuttaa muiden pankkien rinnalla 

Suosittelemme kilpailuttamaan aina vakuudettomat lainat ja pankit keskenään. Näin varmistat, että sinulla on mahdollisimman hyvä korkotarjous käytössä. 

Kun kilpailutat pankit Nordsekin avulla – kilpailutat samalla norjalaiset pankit ruotsalaisten ja kotimaisten pankkien rinnalla. Sinun ei tarvitse hakea lainaa erikseen joka pankista, sillä yhdellä hakemuksella voit saada nopeasti kymmenistä pankeista lainatarjoukset. 

  • Yksi hakemus – kymmeniä lainatarjouksia 
  • Kilpailuta Norjalaiset pankit samalla muiden pankkien rinnalla 
  • Selvitä nopeasti, mistä löytyy paras lainatarjous sinulle 

Kilpailuta lainat Norjasta heti

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.