Ekstraluotto ei tarjoa lainoja 2022 

Julkaistu

Janne Häkkinen

Ekstraluotto ei tarjoa lainoja vuoden 2019 tulleen korkokaton myötä. Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin, mitä Ekstraluotto palvelu on tarjonnut ja tärkeimmät tiedot luotosta. 

Ekstraluotto on tililuotto jopa 2100 € asti 

Ekstraluotto on WHT-Yhtiöt OY:n lainapalvelu, jossa voidaan hakea tililuottoa 100 – 2100 euroa. Ekstraluotto palvelussa voit tehdä nostoja halutulle luottosummalle joustavasti. Luottoa voidaan myöntää, kun olet: 

 • Vähintään 21 vuotias 
 • Olet hoitanut raha-asiasi hyvin 
 • Suomen kansalainen 
 • Verkkopankkitunnukset 

Ekstraluotto on jatkuva tililuotto ja siitä käytetään myös nimitystä joustoluotto. Tililuotossa sinulle tarjotaan luottoraja 2100 euroon, jossa voit tehdä nostoja aina tuohon luottorajaan asti. Tililuoton luottoraja tarkoittaa maksimi lainasummaa, joka sinulla voi olla avoinna. 

Ekstraluotto lainaehdot 

Ekstraluottoa myönnetään 2100 euroon asti, josta kuluttaja voi tehdä nostoja hinnaston mukaisesti. Laina-aika on 1 – 101 kuukautta. Luottoa maksetaan takaisin vähintään 10% avoimesta saldosta tai vähintään 50 euroa. 

Ekstraluoton hinnoittelu koostuu nostoprovisiosta ja korosta:

 • Nostoprovisio 19% nostetusta lainamäärästä 
 • Nimelliskorko 106,8% 

“Lainan kustannus riippuu siitä, kuinka pitkäksi aikaa lainaa nostetaan ja miten nostoja tehdään.” 

Esimerkki ekstraluoton kustannuksista ja korosta 

Luoton kustannuksiin vaikuttaa se, paljonko luottoa nostetaan kerralla ja kuinka nopeasti se maksetaan takaisin. Esimerkkilaskelmassa luotto nostetaan kerralla 1 000 euroa käyttöön ja maksetaan takaisin 24 kuukauden ajalta. Tällöin: 

 • Nostoprovisio on 190 euroa 
 • Nimelliskorko 106,8% vuodessa
 • Kuukausierä 121 €
 • Todellinen vuosikorko 133,6% 
 • Kustannuksia laina-ajalta 1903 euroa 
 • Takaisinmaksettava yhteensä 2903 €
ekstraluotto suomi

Tililuotto rahoitusyhtiöstä ja pankista 

Tililuotto on joustoluotto, jota tarjoavat Suomessa pankit ja rahoitusyhtiöt. Tililuottoa eli joustoluottoa nostetaan usein pienemmille luottosummille. Tyypillinen tililuotto summa on 500 – 5 000 euroa.

 • Tililuoton etuina on joustavuus takaisinmaksussa 
 • Tililuoton haku minuuteissa ja rahat käytössä jopa samana päivänä 
 • Tililuottoa myöntävät myös pankit lainatermein joustoluotto, limiittiluotto tai limiitti 

Tililuoton kustannus koostuu nostopalkkiosta, korosta ja tilinhoitomaksusta. Kun vertailet tililuoton kustannuksia, vertaile tililuoton todellista vuosikorkoa keskenään. 

“Todellinen vuosikorko laskee, paljonko maksat luotosta todellisuudessa kuluja vuositasolla suhteessa nostettuun lainamäärään. Se on paras mittari arvioida luottojen edullisuutta ja hintoja.” 

Tililuoton hakeminen

Tililuottoa voit hakea pankista, rahoitusyhtiöstä tai vertailusivustolta. Yleisimpiä nimi tililuotolla on joustoluotto, jota haetaan seuraavasti

 1. Täytä tililuotto hakemus

 2. Hyväksy tililuotto tarjous verkkopankkitunnuksilla

 3. Ilmoita portaalissa tilinumero, jolla luotto maksetaan

 4. Rahat tilille

Mikä on tililuotto?

Tililuotto on pankin tai rahoitusyhtiön tarjoama joustolimiitti, jossa luottoa ei tarvitse lyhentää takaisin. Joustoluotto eli tililuottoa nostetaan 100 – 5 000 euroa. Sitä voidaan nostaa joustavasti eri lainatarkoituksiin, sillä luotto on vakuudetonta. 

Mikä on Ekstraluotto?

Ekstraluotto lainapalvelu on WHT Oy:n tarjoama lainapalvelu, joka ei tarjoa enää uusille asiakkaille lainaa vuonna 2022. Ekstraluotto palvelussa voit nostaa tililuottoa 100 – 2100 euroa. 

Kuinka paljon ekstraluottoa voi saada?

Ekstraluottoa myönnetään 2100 euroa. Voit nostaa sitä osissa 100 – 2100 euroa. 

Paljonko ekstraluotto maksaa?

Ekstraluoton hinta koostuu nostoprovisiosta 19% ja nimelliskorosta 106,8%. Maksat nostoprovisiota nostetun luoton määrästä. 

Miten saan yhteyttä Ekstraluoton asiakaspalveluun?

Ekstraluoton asiakaspalvelun tavoittaa ma-su klo 8 – 22 sähköpostitse osoitteesta: asiakaspalvelu@ekstraluotto.fi

Kuinka nopeasti Ekstraluotto maksetaan tilille?

Ekstraluotto maksetaan reaaliajassa tilille seuraavien pankkien tilinumeroille: 

– Osuuspankki
– Danske Bank
– Nordea
– Säästöpankki

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.