Luottokortti heti 

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

Luottokortti heti 

Luottokortin voi saada heti käyttöön, sillä pankit tekevät automaattisen lainapäätöksen luottokorttia varten. 

Luottokortin avulla voit maksaa heti laskuja, maksaa ostoksia tai tehdä kauppareissun tai varata matkan. Luottokortin etuina ovat joustavuus, nopeus ja turva verkko-ostoksiin ja matkusteluun. 

Voit kilpailuttaa luottokortit heti Nordsekin maksuttoman lainavertailun avulla. Lainavertailussa kannattaa vertailla luottokortteja myös normaalien joustoluottojen ja kulutusluottojen kanssa. 

hae mastercardluottokortiin

Näin saat luottokortin heti käyttöön 

  1. Kilpailuta luottokortit maksuttomalla hakemuksella 

  2. Vertaile tarjouksia 

  3. Allekirjoita ja tilaa kortti 

  4. Ala käyttämään korttia 

luottokortti kayttoon heti

Fyysinen luottokortti tilataan koti-osoitteeseen, joten siinä voi aina mennä muutama arkipäivä. Jos luottokortti on virtuaalinen, voidaan se ottaa heti käyttöön netissä.

Nämä pankit tarjoavat luottokorttia heti 

Tässä listaus pankeista, jotka tarjoavat nopeasti luottokorttia heti käyttöön. Lista ei ole kattava, mutta siinä on nopeimpia pankkeja tarjoamaan joustavaa luottokorttia. 

Komplett Bank

Komplett Bank tarjoaa normaalia luottokorttia ja myös vakuudetonta lainaa suomalaisille kuluttajille. Luottokortin voi saada käyttöön, kun hakijalla on puhtaat luottotiedot.  

Bank Norwegian

Norjalainen pankki Bank Norwegian tarjoaa kulutusluottoa sekä luottokorttia asiakkaille. Luottokortin limiitti on maksimissaan 10 000 euroa, joka on normaalien pankkien tarjoamaa suurempi. 

Bank Norwegian on erikoistunut Pohjoismaissa vakuudettomiin lainoihin.  

Sweep Bank 

Sweep Bank on Ferratumin digipankki, joka tarjoaa virtuaalista luottokorttia heti käyttöön. Luottokortti on tarkoitettu pieniin luottosummiin niille, jotka eivät saa pankista suurempaa luottorajaa. 

Aktia 

Aktia pankki tarjoaa luottokorttia kuluttajille. Luottokortin voi saada nopeasti käyttöön, sillä kortin toimitus tapahtuu muutamissa päivissä luottosopimuksen jälkeen.

Kannattaako luottokortin ottaminen? 

Vakuudetonta lainaa hakeva voi pohtia, mikä on sopivin lainatuote. Suosituimpia vakuudettomia lainatuotteita ovat kulutusluotto, luottokortti ja joustoluotto. 

Luottokortti on joustava maksukortti, jolla voidaan ottaa maksuaikaa ostoksille. Käytännössä luottokortin luottoraja määrittää, paljonko pankista voidaan ottaa kerralla lainaa käyttöön. Luottokortin hinta voi yllättää monet, sillä kortin hinnoittelu ei ole välttämättä helpoin ymmärtää. Tutkimuksen mukaan moni kuluttaja ei tiedä, paljonko maksaa luottokortista pankille kuluja. 

Luottokortin etuina ovat vakuutukset, kun ostokset tehdään verkossa tai varataan matkoja. Käytännössä luottokorttiyhtiö on velvollinen maksamaan kuluttajalle rahat takaisin, jos kortilla ostettua tuotetta tai palvelua ei saada käyttöön. 

Joustoluotto toimii samalla lailla kuin normaali luottokortti – ilman maksukorttia. Usein joustoluoton sijaan voikin olla fiksumpaa ottaa luottokortti, sillä joustoluoton avulla ei saada luottokortin tapaan vakuutuksia ostoksille. 

Edullisin vakuudeton lainatuote on yleensä normaali kulutusluotto. Jos tarvittava lainasumma on riittävän suuri, kannattaa yleensä aina ottaa kulutusluotto luottokortin sijaan. Jos sinulla on käytössä jo useampi luottokortti, voit yhdistää lainat helposti yhdellä suuremmalla lainalla. 

Luottokortin lainasopimuksen voi allekirjoittaa heti verkossa

Luottosopimus määrittää, paljonko kortin luottoraja on ja mitkä ovat kortin kustannukset. 

Luottorajaa voidaan nostaa myöhemmin, mikäli hakija on maksanut lainaa takaisin moitteettomasti tai jos hakijan tulot ovat kasvaneet. 

Ennen luottokortin nostoa kannattaa lukea ja vertailla tarkkaan, kuinka paljon luottokortin kulut ovat käytössä. Usein luottokorttiin on tarjolla erilaisia lisäpalveluita, joten ne ovat mukava ekstra lisä kortinhaltijalle luotto-ominaisuuden lisäksi.

Kuinka suuren luottorajan voin saada luottokorttiin? 

Luottoraja tarkoittaa, paljonko sinun maksimi luottomäärä voi olla. Normaalisti työssä käyvällä luottoraja on 2 000 – 10 000 euroa.  Luottoraja määritellään luottosopimuksessa. Siihen voidaan hakea korostusta myös jälkikäteen. 

Luottorajaan vaikuttaa erityisesti hakijan tulot. Sitä suuremmat tulot ovat, sitä suurempi luottoraja voidaan tarjota. 

Kenelle luottokortti voidaan myöntää?

Luottokortti voidaan myöntää henkilölle, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, on säännöllisiä tuloja ja jonka kotipaikka on Suomessa. Kortin ikäraja on minimissään 18-vuotta. Moni pankki vaatii vähintään 21 vuoden ikää korttia varten. 

Vertaile luottokortteja heti verkossa 

Voit kilpailuttaa luottokortteja heti milloin vain, sillä kortin hakeminen onnistuu nopealla verkkohakemuksella. Luottokortin nostaminen onnistuu nopeasti. Ennen luottokortin valintaa on kuitenkin hyvä vertailla korttia muihin luottotuotteisiin. 

Luottokortin sijaan edullisempi lainatuote pankista voi olla normaali kulutusluotto. Voit tarkistaa kulutusluottojen koron maksuttoman lainahakemuksen avulla milloin vain. 


Nordsekin kautta voit kilpailuttaa kaikki vakuudettomat lainat 1000 – 60 000 eurolle milloin vain. Hae luottokorttia heti ja saat joustoa elämään! 

Usein kysyttyä – luottokortti heti 

Mistä löydän luottokortin heti käyttöön? 

Voit löytää nopean luottokortin kotimaisesta kivijalkapankista tai ulkomaiselta lainaajalta. Luottokortin voi saada heti muutamassa päivässä käyttöön, sillä kortin haku onnistuu verkossa nopealla verkkohakemuksella milloin vain.

Käytän luottokorttia heti, milloin laina pitää maksaa takaisin?

Riippuen luottokortin tarjoajasta, minkälaiset maksuehdot kortissa on. Usein luottokorteissa ovat maksuehdot 15-45 päivää. Selvität sinun maksuehdot tutustumalla tarjotun kortin luottoehtoihin. 

Onko luottokortti parempi kuin kulutusluotto? 

Luottokortti voi olla sopivampi ratkaisu kuin kulutusluotto, kun luottoa tarvitaan säännöllisesti tilille ja pienissä erissä. Lisäksi luottokortti on hyvä maksutapa ulkomailla ja verkko-ostoksiin, jolloin sillä voidaan saada vakuutus kaupan päälle. 

Normaali kulutusluotto on usein edullisempi koroltaan, joten lainaa varten se on usein parempi tuote.

Miksi minulle ei myönnetty luottokorttia?

Luottokorti voidaan myöntää puhtaille luottotiedoille, jolla on ikää vähintään 18 vuotta tai 21 vuotta. Yleisimmät syyt hylättyyn lainapäätökseen ovat maksuhäiriömerkintä, liian alhaiset tulot tai liian suuri velkamäärä.

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.