Remonttilaina laskuri

LainaaRemonttilaina laskuri

Remonttilaina laskurilla arvioit sopivan lainamäärän

Laskurin avulla voit arvioida nopeasti, mikä on sinulle sopiva lainamäärä ja koron määrä remonttia varten. Arvioi laskurista sopivaa budjettia remonttia varten: 

 • Lainasumman vaikutus takaisinmaksuun 
 • Koron vaikutus kuukausierään 
 • Kuukausierän muodostuminen 
 • Sopiva laina-aika 

Remonttilaina laskurilla voit nopeasti nähdä, mikä on sinulle realistinen lainamäärä. Remonttilainaa voidaan myöntää 1 000 – 60 000 euroa ilman vakuuksia, joten laina sopii pieniin ja suurempiin remonttirahoitus tarpeisiin. 

Näin käytät remonttilaina laskuria

 1. Syötä lainalaskuriin lainamäärä, johon tarvitset rahoitusta

  Laskuria pyörittämällä näet nopeasti, miten eri lainasumma vaikuttaa takaisinmaksuun. 

 2. Muokkaa todellista vuosikorkoa

  Näet koron muutoksilla, miten eri korkotaso vaikuttaa kuukausierän ja takaisin maksettaviin kuluihin.

 3. Valitse laina-aika 

  Laina-aika vaikuttaa suoraan kuukausierän ja kokonaiskulujen määrään. Näet laskurin avulla, mitä vaikutusta laina-ajalla on näihin. 

Remonttilaina laskuri 

Lainalaskuri

Lainalaskuri

1000
100060000
6%
0%30%
3vuotta
1vuotta15vuotta

Vaihtamalla lainasummaa, maksuaikaa ja todellista vuosikorkoa nähdään, mitä sinun remonttilaina voi maksaa. Lainalaskurin avulla voit nopeasti arvioida, mikä vaikutus eri tekijöilla on remonttilainan hintaan. 

Lainalaskurin lukuja voit vapaasti itse muokata. Se sopii siis remonttilaina laskuriksi sekä vakuudelliseen että vakuudettomaan remonttilainaan. Pidempi maksuaika laskee kuukausierän suuruutta, mutta nostaa kokonaiskulujen määrää. 

Vakuudetonta remonttilainaa myönnetään usein 5 000 – 60 000 eurolle. Lainan korko vaihtelee usein 5 – 15 % välillä. Jos lainaan on annettavissa vakuuksia, voidaan lainan korko saada alle 5% tasolle. 

Remonttilainan hinta on asiakaskohtainen

Lainalaskurin korkoa voi itse muokata, sillä lainan hinta on aina asiakaskohtainen. Pankit hinnoittelevat remonttilainan koron asiakaskohtaisesti. Lainan hintaan vaikuttavat hakijan tiedot, nostettava lainasumma ja annettavat vakuudet. 

Usein remonttilainaa nostetaan ilman vakuuksia, jolloin remonttia varten hakijalla ei tarvitse olla mitään reaalivakuuksia. Tällöin pankille riittää, hakija toimii lainan henkilötakaajana. Henkilötakaus toimii pankille eräälaisena vakuutena, sillä tällöin lainanottaja on aina henkilökohtaisesti vastuussa velan takaisinmaksusta. 
Lainasumma vaikuttaa tarjottuun lainan hinnoitteluun. Isompaan lainasummaan voidaan tarjota edullisempaa korkoa. Myös hakijan tiedot vaikuttavat suoraan korkoon – sitä parempi asiakkaan maksukyky on, sitä halvemmalla lainaa voidaaan myöntää.

Näistä asioista remonttilainan hinta koostuu 

Remonttilaina on normaali vakuudeton laina, joten sen hinnoittelu koostuu samalla lailla kuin muiden kulutusluottojen. Lainan hinta koostuu: 

 • Nimelliskorosta
 • Tilinhoitomaksusta
 • Avausmaksusta

Lainan todellinen vuosikorko paljastaa, mikä on edullisin remonttirahoitus. Vakuudettomia lainoja voidaan hinnoitella erilailla. Usein isommissa lainoissa nimelliskorko on suurin hintatekijä, mutta se ei kerro koko totuutta lainan kokonaiskustannuksista. 

Selvitä lainalaskurin avulla sopiva remonttibudjetti

Arvioi lainalaskurilla nopeasti, mikä on sinulle sopiva remonttibudjetti. Voit arvioida remonttilaina laskurilla hyvin: 

 • Sopivan budjettimäärän remonttiin 
 • Remontin laajuuden 
 • Sopivan rahoitusmäärän remonttiin
 • Lainamenot ja kulut 

Nopein tapa selvittää pankista saatavan rahoituksen ehdot on pyytää lainatarjousta Nordsekiltä. Lainan kilpailuttaminen on maksutonta, joten saat ilmaiseksi selvitettyä eri pankkien tarjouksen remonttilainaa varten. 
Lainatarjous on asiakaskohtainen, joten saat selville vasta hakiessa lainaa lopulliset ehdot rahoitukselle.

Kilpailuta remonttilainat ja löydä edullinen korkotarjous 

Remonttilainaa voidaan nostaa milloin vain, mutta moni nostaa lainan remonttia varten asuntolainan noston yhteydessä. Jos sinulla ei ole riittäviä vakuuksia lainaa varten, voidaan remonttilaina nostaa ilman vakuuksia.

Remonttilaina laskurista voit arvioida, mikä on sinulle sopiva rahoitus remonttia varten. Näet lainalaskurista nopeasti, miten lainasumma, maksuaika ja korko vaikuttaa takaisinmaksuun. 
Paras tapa selvittää tarjolla olevan remonttilainan saatavuus on pyytää lainatarjous Nordsekiltä. Voit saada nopeasti yhdellä lainahakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta. Lainojen kilpailuttaminen on maksutonta ja se säästää kuluissa.

Usein kysyttyä remonttilaina laskurista 

Kuinka remonttilaina laskuri toimii?

1. Täytä lainasumma 
2. Muokkaa korkoa ja maksuaikaa 
3. Katso, mikä on lainan kuukausierä ja kokonaiskulut

Mitä tietoja remonttilaina laskuriin tulee täyttää?

Lainalaskuriin tulee täyttää haettava rahoitusmäärä, maksuaika ja vuosikorko. Näin laskurista näkee, miten eri muutokset vaikuttavat lainan takaisinmaksuun. 

Kuinka paljon remonttilaina maksaa? 

Vakuudettoman remonttilainan korko vaihtelee pankista riippuen usein 5 – 15%. Selvität tarjouspyynnön avulla sinulle tarjottavan koron. Vakuudellista remonttilainaa voi saada usein alle 5% korolla. 

Miten selvitän minulle tarjottavan remonttilainan?

Helpoin tapa selvittää pankin tarjoama remonttilaina on pyytää maksutonta lainatarjousta Nordsekin avulla. Näin kilpailutat nopeasti kaikki vakuudettomat lainat remonttia varten. 

Paljonko remonttilainaa voidaan tarjota?

Remonttilainaa voidaan tarjota tuloista riippuen 1 000 – 60 000 euroa ilman vakuuksia. Lainaan voi saada maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Sitä suuremmat tulot ovat, sitä enemmän lainaa voidaan myöntää. 

Onko lainalaskurin tiedot samat kuin minulle tarjottava korko?

Lainalaskuriin voi itse muokata tietoja, sillä selvität pankin tarjoaman lainatarjouksen vain pyytämällä lainaa joko suoraan pankista tai Nordsekin avulla. Koska lainan hinnoittelu on asiakaskohtaista, voi korkotaso vaihdella paljon. 

Kuka voi saada remonttilainaa?

Remonttilainaa myönnetään vähintään 20-vuotiaalle hakijalle, jolla on puhtaat luottotiedot. Lainaa varten hakijalla tulee olla riittävästi työtuloja suhteessa velkaan. Lisäksi kotipaikka on oltava Suomessa. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Rahoituslaskuri

Rahoituslaskurilla arvioit sopivan lainan Rahoituslaskurin avulla voit arvioida nopeasti, minkälainen on sinulle sopiva lainatuote pankista. Rahoituslaskurin avulla voit arvioida nopeasti:   Sopivan lainasumman  Lainan koron vaikutuksen kuluihin  Kuukausierän muodostumisen Omaan...

Mökkilaina laskuri netistä vuonna 2022

Mökkilaina laskuri netistä vuonna 2022 Mökkilaina laskuri netistä auttaa arvioimaan, mikä on sinulle sopiva mökkilaina vuonna 2022. Kun käytät mökkilaina laskuria, selvität nopeasti: Sinulle sopivan rahoitusmäärän...