remonttilaina laskuri

Remonttilaina laskurilla arvioit sopivan lainamäärän

Laskurin avulla voit arvioida nopeasti, mikä on sinulle sopiva lainamäärä ja koron määrä remonttia varten. Arvioi laskurista sopivaa budjettia remonttia varten: 

 • Lainasumman vaikutus takaisinmaksuun 
 • Koron vaikutus kuukausierään 
 • Kuukausierän muodostuminen 
 • Sopiva laina-aika 

Remonttilaina laskurilla voit nopeasti nähdä, mikä on sinulle realistinen lainamäärä. Remonttilainaa voidaan myöntää 1 000 – 60 000 euroa ilman vakuuksia, joten laina sopii pieniin ja suurempiin remonttirahoitus tarpeisiin. 

Remonttilaina laskuri

Hae yrityslainaa LP
40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Näin käytät remonttilaina laskuria

 1. Syötä lainalaskuriin lainamäärä, johon tarvitset rahoitustaLaskuria pyörittämällä näet nopeasti, miten eri lainasumma vaikuttaa takaisinmaksuun. 
 2. Muokkaa todellista vuosikorkoaNäet koron muutoksilla, miten eri korkotaso vaikuttaa kuukausierän ja takaisin maksettaviin kuluihin.
 3. Valitse laina-aika Laina-aika vaikuttaa suoraan kuukausierän ja kokonaiskulujen määrään. Näet laskurin avulla, mitä vaikutusta laina-ajalla on näihin. 
Hae remonttilainaa

Vaihtamalla lainasummaa, maksuaikaa ja todellista vuosikorkoa nähdään, mitä sinun remonttilaina voi maksaa. Lainalaskurin avulla voit nopeasti arvioida, mikä vaikutus eri tekijöilla on remonttilainan hintaan. 

Lainalaskurin lukuja voit vapaasti itse muokata. Se sopii siis remonttilaina laskuriksi sekä vakuudelliseen että vakuudettomaan remonttilainaan. Pidempi maksuaika laskee kuukausierän suuruutta, mutta nostaa kokonaiskulujen määrää. 

Vakuudetonta remonttilainaa myönnetään usein 5 000 – 60 000 eurolle. Lainan korko vaihtelee usein 5 – 15 % välillä. Jos lainaan on annettavissa vakuuksia, voidaan lainan korko saada alle 5% tasolle. 

Kilpailuta remonttilainat

Remonttilainan hinta on asiakaskohtainen

Lainalaskurin korkoa voi itse muokata, sillä lainan hinta on aina asiakaskohtainen. Pankit hinnoittelevat remonttilainan koron asiakaskohtaisesti. Lainan hintaan vaikuttavat hakijan tiedot, nostettava lainasumma ja annettavat vakuudet. 

Usein remonttilainaa nostetaan ilman vakuuksia, jolloin remonttia varten hakijalla ei tarvitse olla mitään reaalivakuuksia. Tällöin pankille riittää, hakija toimii lainan henkilötakaajana. Henkilötakaus toimii pankille eräälaisena vakuutena, sillä tällöin lainanottaja on aina henkilökohtaisesti vastuussa velan takaisinmaksusta. 
Lainasumma vaikuttaa tarjottuun lainan hinnoitteluun. Isompaan lainasummaan voidaan tarjota edullisempaa korkoa. Myös hakijan tiedot vaikuttavat suoraan korkoon – sitä parempi asiakkaan maksukyky on, sitä halvemmalla lainaa voidaaan myöntää.

Hae remonttilainaa

Näistä asioista remonttilainan hinta koostuu 

Remonttilaina on normaali vakuudeton laina, joten sen hinnoittelu koostuu samalla lailla kuin muiden kulutusluottojen. Lainan hinta koostuu: 

 • Nimelliskorosta
 • Tilinhoitomaksusta
 • Avausmaksusta

Lainan todellinen vuosikorko paljastaa, mikä on edullisin remonttirahoitus. Vakuudettomia lainoja voidaan hinnoitella erilailla. Usein isommissa lainoissa nimelliskorko on suurin hintatekijä, mutta se ei kerro koko totuutta lainan kokonaiskustannuksista. 

Vertaa remonttilaina tarjoukset

Selvitä lainalaskurin avulla sopiva remonttibudjetti

Arvioi lainalaskurilla nopeasti, mikä on sinulle sopiva remonttibudjetti. Voit arvioida remonttilaina laskurilla hyvin: 

 • Sopivan budjettimäärän remonttiin 
 • Remontin laajuuden 
 • Sopivan rahoitusmäärän remonttiin
 • Lainamenot ja kulut 

Nopein tapa selvittää pankista saatavan rahoituksen ehdot on pyytää lainatarjousta Nordsekiltä. Lainan kilpailuttaminen on maksutonta, joten saat ilmaiseksi selvitettyä eri pankkien tarjouksen remonttilainaa varten. 
Lainatarjous on asiakaskohtainen, joten saat selville vasta hakiessa lainaa lopulliset ehdot rahoitukselle.

Remonttilainaa heti

Kilpailuta remonttilainat ja löydä edullinen korkotarjous 

Remonttilainaa voidaan nostaa milloin vain, mutta moni nostaa lainan remonttia varten asuntolainan noston yhteydessä. Jos sinulla ei ole riittäviä vakuuksia lainaa varten, voidaan remonttilaina nostaa ilman vakuuksia.

Remonttilaina laskurista voit arvioida, mikä on sinulle sopiva rahoitus remonttia varten. Näet lainalaskurista nopeasti, miten lainasumma, maksuaika ja korko vaikuttaa takaisinmaksuun. 
Paras tapa selvittää tarjolla olevan remonttilainan saatavuus on pyytää lainatarjous Nordsekiltä. Voit saada nopeasti yhdellä lainahakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta. Lainojen kilpailuttaminen on maksutonta ja se säästää kuluissa.

Remonttilainaa nyt

Medioissa

4
2
1
3

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Hae lainaa ilman vakuuksia hetkessä

Usein kysyttyä remonttilaina laskurista 

Kuinka remonttilaina laskuri toimii?

1. Täytä lainasumma 
2. Muokkaa korkoa ja maksuaikaa 
3. Katso, mikä on lainan kuukausierä ja kokonaiskulut

Mitä tietoja remonttilaina laskuriin tulee täyttää?

Lainalaskuriin tulee täyttää haettava rahoitusmäärä, maksuaika ja vuosikorko. Näin laskurista näkee, miten eri muutokset vaikuttavat lainan takaisinmaksuun. 

Kuinka paljon remonttilaina maksaa? 

Vakuudettoman remonttilainan korko vaihtelee pankista riippuen usein 5 – 15%. Selvität tarjouspyynnön avulla sinulle tarjottavan koron. Vakuudellista remonttilainaa voi saada usein alle 5% korolla. 

Miten selvitän minulle tarjottavan remonttilainan?

Helpoin tapa selvittää pankin tarjoama remonttilaina on pyytää maksutonta lainatarjousta Nordsekin avulla. Näin kilpailutat nopeasti kaikki vakuudettomat lainat remonttia varten. 

Paljonko remonttilainaa voidaan tarjota?

Remonttilainaa voidaan tarjota tuloista riippuen 1 000 – 60 000 euroa ilman vakuuksia. Lainaan voi saada maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Sitä suuremmat tulot ovat, sitä enemmän lainaa voidaan myöntää. 

Onko lainalaskurin tiedot samat kuin minulle tarjottava korko?

Lainalaskuriin voi itse muokata tietoja, sillä selvität pankin tarjoaman lainatarjouksen vain pyytämällä lainaa joko suoraan pankista tai Nordsekin avulla. Koska lainan hinnoittelu on asiakaskohtaista, voi korkotaso vaihdella paljon. 

Kuka voi saada remonttilainaa?

Remonttilainaa myönnetään vähintään 20-vuotiaalle hakijalle, jolla on puhtaat luottotiedot. Lainaa varten hakijalla tulee olla riittävästi työtuloja suhteessa velkaan. Lisäksi kotipaikka on oltava Suomessa. 

Kaikki remonttilaina vinkit

Lue meidän Remonttilaina opas

Emme tarjoa lainaa - saamme palkkiomme pankeilta 

Moni vertailussa mukana oleva pankki maksaa meille palkkioita, sillä saamme oman palkkiomme välityspalkkiona lainoista. 

Vaikka saamme palkkiot mukana vertailussa olevilta luotonantajilta, pyrimme tekemään artikkelissa mahdollisimman hyvän ja kattavan listan parhaista laina tuotteista. 

Tässä listalla lainapalvelussamme mukana olevat pankit ja tietoa siitä, kuinka me tienaamme rahaa. 

Älä nosta lainaa, jos: 

 1. Sinulla on vaikeuksia maksaa nykyisiä laskuja ja velkoja 
 2. Et pysty maksamaan lainaa takaisin 
 3. Lainan käyttötarkoitus ei edistä omaa taloudenhallintaa
Naiset innoissaan, sillä saivat useamman hyvän pikalaina tarjouksen matkaa varten