Laina mökkiin ilman säästöjä 1-15 vuoden maksuajalla 

LainaamökkilainaLaina mökkiin ilman säästöjä 1-15 vuoden maksuajalla 
 • Lainaa mökin ostoon ilman vakuuksia
 • Valitse itselle sopiva laina-aika jopa 15 vuoden maksuajalla 
 • Voit maksaa myös lainan nopeammin takaisin 

Mökkiin nostettavan lainan korot vaihtelevat 4-20% välillä. Voit saada vakuudetonta lainaa mökkiä varten sekä pankista että rahoitusyhtiöistä. 

Hae mökkilainaa ilman säästöjä jopa 60 000 euroa

Hae mökkilainaa ilman säästöjä 1 000 – 60 000 euron lainatarpeeseen. Voit nostaa vakuudetonta mökkilainaa myös ilman omia säästöjä, kun sinulla on säännöllisiä tuloja. 

 • Mökkilainaa tarjolla myös ilman säästöjä 
 • Voit saada lainaa jopa 60 000 euroa 
 • Vakuudeton laina myös käsirahaksi vakuudelliseen lainaan 

Vakuudeton mökkilaina on hyvin joustava rahoitusvaihtoehto, kun sinulla ei ole omia säästöjä lainaa varten. Voit käyttää lainan sekä mökin ostoon, pihatöihin ja sisustukseen. 

Voit käyttää vakuudetonta mökkilainaa myös vakuudellisen rahoituksen omarahoitusosuutta varten. Koska vakuudellisessa lainassa vaaditaan aina omarahoitusosuutta – voit korvata omat säästöt vakuudettoman lainan avulla.  

Kaipaako mökkiunelmasi rahoitusta?

Onko sinulla mökkiin liittyvä unelma, joka kaipaa rahoitusta? Voit toteuttaa vakuudettoman mökkilainan avulla sekä suurempia että pienempiä unelmiasi. Investoi lainan avulla mökkiin: 

 • Osta unelmiesi mökki 
 • Kunnosta mökin piha 
 • Sisusta mökki sinun näköiseksi 
 • Rakenna saunarakennus 
 • Korjaa mökin katto tai tee julkisivuremontti 

Vakuudeton mökkilaina on hyvä vaihtoehto, kun haluat vapaat kädet sen käyttöön. Se sopii sinulle, kun haluat nostaa nopeasti edullisella korolla joustavaa lainaa pankista.

Vakuudellinen laina – ilman käsirahaa ei onnistu pankista

Vakuudellista lainaa varten tarvitset käsirahaa tai muuta omarahoitusosuutta lainaa varten. Koska normaalisti pankki voi antaa ostettavalle mökille 60% vakuusarvon – tulee sinun rahoittaa loput 40% itse. 

Vakuudeton mökkilaina sopii ostajalle, jolla ei ole säästöjä tarpeeksi mökkilainan omarahoitusosuutta varten. Voit korvata vakuudettomalla mökkilainalla joko kokonaan vakuudellisen lainan tai korvata sillä puuttuvan omarahoitusosuuden. 

 • Ei käsirahaa säästössä? Nosta vakuudetonta lainaa 
 • Korvaa vakuudettomalla lainalla vakuudellinen mökkilaina 
 • Maksa omarahoitusosuus vakuudettoman lainan avulla 

Jos esimerkiksi ostettavan mökin hinta on 60 000 euroa ja pankki antaa sille 60% vakuusarvon:

 • Vakuusarvo 36 000 euroa
 • Tarvitset omia säästöjä tai muuta vakuutta 24 000 eurolle 

Jos sinulla on esimerkiksi säästöjä 5 000 euroa, jää puuttuvaksi omarahoitusosuudeksi 19 000 euroa. Voit korvata tämän osuuden hakemalla vakuudetonta mökkilainaa Nordsekin avulla. Toinen vaihtoehto oLaina mökkiin on mahdollista saada jopa 15 vuoden maksuajalla. Voit saada lainaa mökkiin ilman vakuuksia joustavalla takaisinmaksuajalla. 

n korvata vakuudellinen laina yhdellä vakuudettomalla lainalla – tällöin rahoitustarve olisi 55 000 euroa, kun käytät omia säästöjä mökin ostoon. 

Tee kesämökki projekti loppuun asti rahoituksen avulla 

Kesämökki projekti voi jäädä kesken puuttuvan rahoituksen johdosta. Rahoituksen avulla varmistat, että saat toteutettua unelmiesi kesämökin valmiiksi. Näin rahoitus auttaa:

 • Aloita projekti, jota et voi toteuttaa ilman rahoitusta 
 • Viimeistele aloitettu työ loppuun 
 • Viimeistele mökki tai piha oikeiden kalusteiden avulla 

Valmiiksi tehty työ myös parantaa mökin jälleenmyyntiarvoa. Se onkin usein hyvä investointi paitsi hyvinvointiin, myös taloudellisesti. 

 • Nosta mökin jälleenmyyntiarvoa remontoimalla 
 • Investoi pihaan tai mökkiin 
 • Mökin arvo kasvaa, kun siitä on pidetty hyvää huolta 

Vakuudeton kesämökkilaina – näin saat sen 

Saat vakuudetonta mökkilainaa pankista ja rahoitusyhtiöstä, kun sinulla on tuloja ja olet hoitanut aikaisemmin raha-asiasi moitteettomasti. Nämä asiat vaikuttavat siihen, voitko saada vakuudetonta mökkilainaa: 

 • Säännölliset tulot oltava
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä 
 • Ikää yli 20 vuotta ja kotipaikka Suomessa 

Muita vaikuttavia asioita on sinun muiden lainojen määrät ja arvoitu asiakasriski. Kun sinulla on talous tasapainossa, hoidat laskujen maksut ajoissa ja sinulla on säännölliset tulot – voit saada pankista hyvin kesämökkilainaa ilman vakuuksia. 

Lainaa ilman säästöjä jopa samana päivänä

Voit saada lainaa ilman säästöjä jo saman päivän aikana. Koska vakuudeton laina on nopea hakea ja voit saada sitä ilman omia säästöjä, sopii se monelle mökin ostajalle:

Rahat voit saada tilille jopa saman päivän aikana. Pankista ja rahoitusyhtiöstä riippuen laina maksetaan tilille samana päivän aikana tai 1-2 arkipäivän kuluessa siitä, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen. 

Miksi nostaa vakuudeton laina mökin ostoa varten?

Vakuudeton laina voi sopia sinulle mökin ostoa varten, kun:

 • Sinulla ei ole vaadittavia vakuuksia mökin ostoa varten 
 • Sinulle ei ole omia säästöjä 
 • Haet joustavaa rahoitusmuotoa mökin ostoon 
 • Haluat rahoitusta mökin oston lisäksi remonttiin 

Voit saada vakuudetonta mökkilainaa edullisella korolla – jopa 4% vuosikorolla. Se sopiikin myös monelle kulutietoisella hakijalle. Koska mökkilainaa voit saada jopa 15 vuoden maksuajalla – voit saada hyvin alhaisen kuukausierän lainaan.

Mökkilainan haet nopeasti

Mökkilainan haku on hyvin nopeaa. 

 1. Lainahakemus minuuteissa
 2. Tarjoukset 5 minuutissa 
 3. Kaikki tarjoukset päivissä 
 4. Rahat tilille 1-2 arkipäivän kuluessa

Vaikka saat lainan haettua ja nostettua nopeasti – ei vertailussa kannata turhaan hätiköidä. Parhaiten selvität sinulle parhaan koron pyytämällä lainatarjous Nordsekin avulla. Kun annat meidän etsiä sinulle parhaan koron – voit käyttää aikasi mökin etsimistä varten. 

Vertaile mökkilainoja keskenään

Mökkilainojen vertailu on helppoa. Vertaile näitä asioita vakuudettomissa mökkilainoissa:

 1. Korko eli nimelliskorko 
 2. Muut kulut 
 3. Todellinen vuosikorko
 4. Lainasumma 
 5. Takaisinmaksu 
 6. Kuukausierä
 7. Muut lainaehdot 
 8. Maksu tilille

Tärkeimpinä yksittäisinä vertailusta on todellinen vuosikorko, joka paljastaa lainan todelliset kulut. Nordsekin vertailusta näet nopeasti lainan todelliset kulut. Näin saat varmasti kaikkein edullisimman laina käyttöön – ja säästät kuluissa.  

Laske lainan hinta mökkilaina laskurin avulla

Lainan hinnan ja koron voit laskea mökkilaina laskurin avulla. Selvitä:

 • Sinulle sopiva lainamäärä
 • Lainan hinta 
 • Kuukausierä 
 • Sopiva laina-aika 

Miten saan mökki lainaa ilman säästöjä?

Voit hakea mökkilainaa ilman säästöjä jopa 60 000 euroon asti Nordsekin avulla. Kilpailutamme puolestasi vakuudettomat mökkilainat 1 000 – 60 000 euroon lainasummille. Voit saada lainaa mökkiä varten jopa 15 vuoden maksuajalla ilman omia säästöjä.

Jos minulla ei ole säästöjä joudunko maksaa korkeamman koron?

Mökkilainan korkoon vaikuttaa se, onko laina vakuudetonta vai vakuudellista. Lisäksi mökkilainan hintaan vaikuttaa lainasumma ja arvioitu asiakasriski. Vakuudellinen rahoitus on edullisempaa lähtökohtaisesti. Voit saada myös edullista lainaa ilman säästöjä. Vakuudettoman mökkilainan korot alkavat 4% tasolta. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Lainaa 25000

Lainaa 25000 euroa ilman vakuuksia  Monella voi tulla eteen tilanteita, jolloin on tarvetta ulkopuoliselle rahoitukselle. 25 0000 euron Lainan avulla voidaan toteuttaa pitkäaikaisia haaveita, vaikka...

 Lainaa 15000 euroa

15000 euron laina heti tilille  Voit saada 15000 euron lainan tilille heti, sillä pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Laina maksetaan tilille...

Lainaa 40000 

Lainaa 40000 euroa ilman vakuuksia  Kilpailuta 40 000 euron laina ilman vakuuksia jo tänään, niin selvität sinulle parhaan korko tarjouksen. Lainan kilpailuttaminen on maksutonta ja...

Lainaa 30000 euroa 

Lainaa 30000 euroa  Nosta 30 000 euron laina ilman vakuuksia nopeasti netistä. Lainahakemus onnistuu nopeasti muutamassa minuutissa ja saat heti lainatarjoukset jopa 30 pankilta ja...