Mistä saan parhaan lainatarjouksen Suomessa?

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

Paras lainatarjous Suomessa löytyy kilpailutuksen avulla. Nordsek kilpailuttaa ja etsii puolestasi parhaat lainatarjoukset.  Kun kilpailutat lainatarjoukset, varmistat, että sinulla on paras saatavilla oleva laina käytössäsi. Ota huomioon nämä asiat, kun etsit parasta lainatarjousta:

 • Suomessa pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat lainaa asiakaskohtaisella hinnoittelulla – paras tapa selvittää edullisin lainatarjous on käyttää maksutonta vertailupalvelua 
 • Lainojen hinnoissa on paljon vaihtelua – kilpailuttamalla varmistat edullisen lainatarjouksen saannin 
 • Voit saada parhaimmillaan lainatarjouksen 4% vuosikorolla 

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Parhaat lainatarjoukset löytyvät netistä

Pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat vakuudettomia lainojen netin kautta. Siksi kilpailutuksen avulla saat nopeasti koottua yhteen pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjoukset – yhden verkkohakemuksen avulla. 

 • Paras lainatarjous löytyy vertailun avulla 
 • Vertailussa kannattaa huomioida todellinen vuosikorko 
 • Lainojen koroissa ja kuluissa paljon eroja 

Tarjous erilaisiin tarpeisiin

Voit käyttää lainaa erilaisiin tarpeisiin. Vakuudeton laina on joustava rahoitusmuoto, jossa sinä päätät käyttötarkoituksen. Voit hakea lainatarjousta muun muassa seuraaviin tarpeisiin:

Kilpailuta tarjoukset heti tänään 

Kun kilpailutat lainat heti tänään, saat:

 • Tarjouksia heti hakemuksen jälkeen 
 • Edullisia lainatarjouksia vertailtavaksi 
 • Hakemuksen tehtyä nopeasti muutamassa minuutissa
 • Rahat käyttöön nopeimmillaan jopa samana päivänä 

Hakeminen on täysin maksutonta ja ei sido sinua mihinkään – tarjoukset ovat voimassa 2-4 viikkoa, joten kiirettä päätökseen ei ole. 

Näin helppoa se on

Nordsekin kautta tarjouksen hakeminen on hyvin yksinkertaista.

 1. Täytä verkkohakemus 
 2. Vertaile ja valitse paras tarjous 
 3. Allekirjoita ja ota rahat käyttöön 

Voit toimittaa tarvittavia liitteitä joko heti verkkohakemuksen yhteydessä tai myöhemmin luotonantajalle meilitse. 

Onko kiire? Rahat tilille samana päivänä 

Voit saada vakuudettoman lainan käyttöön nopeimmillaan saman päivän aikana. Nämä asiat sinun tulisi tietää lainan nopeudesta:

 • Hakemus vie muutaman minuutin
 • Saat ensimmäisiä tarjouksia heti hakemuksen jälkeen 
 • Lopullinen lainapäätös tulee, kun pankki on käsitellyt liitetiedostot 
 • Rahat maksuun nopeimmillaan samana päivänä allekirjoituksesta – viimeistään kahden arkipäivän kuluessa

Haetko joustoa arkeen? Onnistuu 

Pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamat lainat ovat joustavia ja sopivat erilaisiin tarkoituksiin. Kun sinä haluat joustoa arkeen rahoituksen avulla – Nordsek auttaa. Näin saat joustoa:

 • Tee tarvittavia ostoksia tai investointeja 
 • Voit maksaa laskuja 
 • Voit lähteä matkalle 
 • Voit sisustaa tai tehdä kotona remonttia 
 • Voit shoppailla tai tehdä muun irtioton arjesta

Lainalaskuri

Tästä lainalaskuriin, jonka avulla selvität sinulle parhaiten sopivan luottomäärän. 

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Hae laina tarjous nyt

Hae lainaa nyt, mikäli sinulla on tiedossa lainatarve. Lainatarjouksen hakeminen sopii sekä kiireisiin tapauksiin sekä silloin, kun vasta pohdit eri vaihtoehtoja. 

Koska tarjouksen pyytäminen on täysin maksutonta, voit rauhassa hakea tarjouksen vaikka heti. Näin pystyt paremmin suunnittelemaan ja miettimään eri vaihtoehtoja taloudenhallintaan. Lisäksi suosittelemme aina hakemaan ajoissa rahoitustarjouksia – jottet joudu tekemään kiireessä päätöksiä. 

Koska tarjoukset ovat voimassa 2-4 viikkoa, sinun ei tarvitse koskaan hätiköidä päätöksenteossa. Nordsekin avulla päätös on helpompi tehdä – sillä vertailemme lainojen kuluja todellisen vuosikoron perusteella. Todellinen vuosikorko paljastaa, mitkä ovat lainan kokonaiskustannukset vuositasolla. 

Kun sinulla on syntymässä lainatarve tai tiedät jo, mitä tarvitset – kannattaa hakemus tehdä Nordsekin palvelussa. 

lainatarjous netista

Laina tarjous pankista ja rahoitusyhtiöltä

Pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat selkeitä ja edullisia lainoja joustavilla maksuajoilla. Lainojen hinnoissa on kuitenkin suuria eroja. Kilpailuttamalla Nordsekin kautta lainatarjoukset saat tarjouksia sekä pankeilta että rahoitusyhtiöiltä. Voit saada rahoitusta jopa 60 000 euroa aina 15 vuoden maksuajalla 

 • Pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainoissa isoin ero on hinnassa 
 • Muut lainan ehdot kuin kulut ovat usein samanlaisia – näin voit valita huoletta sekä pankin tai rahoitusyhtiön tarjouksen, jos olet tyytyväinen hintaan 
 • Halvin vaihtoehto on yleensä aina paras tarjous

Koska lainojen luottoehdot ovat vakiomuotoisia, niiden muissa ominaisuuksissa on usein vähän eroavaisuuksia. Näin kannattaa lähtökohtaisesti aina valita laina itselle, jossa on alhaisimmat kulut. 

Laina vai luottotarjous?

Lainatarjous eli luottotarjous on pankin tai rahoitusyhtiön tarjoama tarjous lainalle. Tarjouksen pyytäminen on maksutonta ja ei sido mihinkään. Kun sinulla on tarve tiedossa, kannattaa pyytää lainatarjous Nordsekiltä:

 • Nopea luottopäätös
 • Selkeästi kulut ilmoitettu
 • Kulujen vertailu helppoa ja nopeaa
 • Yhtä turvallista vertailupalvelumme avulla kuin hakea suoraan pankista lainaa

Mikä on hyvä lainatarjous?

Hyvässä lainatarjouksessa on alhainen todellinen vuosikorko. Kun vertailet lainoja, valitse alhaisin todellinen vuosikorko, sillä se kertoo lainan todelliset kustannukset vuositasolla. Lainojen muut ehdot ovat usein vakiomuotoisia – ei ole väliä otatko lainan pankista tai rahoitusyhtiöistä, kunhan tarjous on edullinen. 

Kuinka nopeasti saan lainatarjouksen?

Saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen ensimmäisiä lainatarjouksia. Kun haluat varmistaa kaikkien lainatarjouksien saannin – odota hetki ennen kuin valitset parhaan tarjouksen.

Onko lainatarjous sama kuin lainalupaus?

Saat ensin pankilta tai rahoitusyhtiöiltä alustavan lainatarjouksen, joka on vastaava kuin pankkien tarjoama lainalupaus. Lopullinen lainapäätöksen saat, kun olet toimittanut tarvittavat liitteet hakemusta varten. Lopullisen lainatarjouksen voit allekirjoittaa – tällöin sopimus astuu voimaan allekirjoituksen yhteydessä.

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.