Lainaa nopeasti tilille

Janne Häkkinen

Vakuudetonta lainaa voit saada pankista ja rahoitusyhtiöstä nopeasti käyttöön, sillä luotonantajat tekevät lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. 

Voit saada lainaa nopeasti tilille jopa samana päivänä, kun allekirjoitat lainasopimuksen sähköisesti ja toimitat kaikki tarvittavat liitteet pankille. 

Lainaa voit saada nopeasti 1 000 – 60 000 euroa ilman vakuuksia. Lainaa varten ei tarvita takaajia, sillä oma henkilötakaus riittää lainan saantiin. 

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Hae lainaa nopeasti 

Lähetä lainahakemus. 

Hakemuksen lähettäminen nopeasti 2 – 5 minuutissa ilman liitteitä. 

Lainatarjous heti katsottavaksi

Saat ensimmäiset lainatarjoukset hetin katsottavaksi – viimeisimmät tarjoukset pankeista kuuden tunnin sisällä. 

Allekirjoita lainasopimus 

Laina voidaan maksaa heti tilille, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen.

Nopeasti lainaa jopa 30 eri luotonantajalta 

Voit kilpailuttaa nopeasti kaikki vakuudettomat lainat Nordsekin maksuttoman lainahakemuksen avulla. Kun kilpailutat lainatarjoukset lainapalvelussa, lähetetään lainahakemus eteenpäin yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle.

Voit saada heti katsottavaksi lainatarjouksia jopa kymmenistä eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä, sillä suurin osa luotonantajista tekee alustavan lainapäätöksen heti. 

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa, sillä sen avulla voit säästää huomattavasti lainojen kuluissa. Lisäksi se on nopea tapa löytää edullinen vakuudeton laina käyttöön. 

Voit kilpailuttaa maksutta Nordsekin avulla kaikki nopeat nettilainat 1000 – 60 000 euron lainasummille! 

Kolme nopeaa lainatuotetta heti tilille

Kun lainaa haetaan nopeasti tilille, haetaan laina ilman vakuuksia. Vakuudetonta lainaa voidaan nostaa nopeasti tilille, sillä pankkien ei tarvitse analysoida vakuuksia. Vakuuksien arviointi vie aina aikaa ja hidastaa luottopäätöksen tekoa. Kun lainassa ei ole vakuuksia, ei vakuuksien käsittelyä tarvita ja lainapäätös voidaan tehdä nopeasti jopa heti. 

Tässä alla listattuna kolme yleisintä nopeaa lainaa, jota haetaan netistä. 

Kulutusluotto

Kulutusluottoa voidaan hakea netissä ilman vakuuksia 1 000 – 60 000 eurolle jopa 15 vuoden maksuajalla. Kulutusluotto on yleisnimi kaikille lainoille, jota myönnetään yksityishenkilöille kuluttamista varten. Pankit ja rahoitusyhtiöt myöntävät kulutusluottoa nopeasti tilille, sillä voit saada lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. 

Joustoluotto

Joustoluotto on vakuudeton kulutusluotto, mutta se eroaa hieman normaalista kulutusluotosta. Joustoluotossa lainaa ei tarvitse nostaa heti tilille, vaan luottoa voidaan nostaa pienissä erissä milloin vain halutaan. Se toimii siis hyvin samaan tapaan kuin luottokortti – ilman maksukorttia. Joustoluottoa myönnetään yleensä 1 000 – 10 000 euroa ja se sopii kulutusluottoa paremmin pieniin ja jatkuviin lainatarpeisiin. 

Pikalaina 

Pikalaina on mikä tahansa vakuudeton laina, jota myönnetään netistä. Nykyään suurin osa pikalainoista myönnetään pankeista, sillä pankit tarjoavat rahoitusyhtiöitä edullisemmalla korolla nopeaa pikalainaa. Pikalainaa voit saada pankista, kun sinulla on riittävästi työtuloja ja puhtaat luottotiedot. 

Lainaa nopeasti eri lainasummille

Voit saada netistä nopeasti lainaa kaikkiin yleisimpiin käyttötarkoituksiin, sillä päätät aina itse, mihin vakuudetonta lainaa käytetään. Tässä alla käymme läpi muutamalle eri lainasummalle yleisimmät käyttötarkoitukset. 

Lainaa nopeasti 1000 euroa 

Nopeaa 1000 euron lainaa haetaan yleensä äkilliseen rahantarpeeseen. Tämä voi olla erääntynyt lasku tai luottokorttivelka. 1000 euron lainaa nostetaan myös harrastuksiin, verkko-ostoksiin ja matkailua varten. Voit saada lainaa nopeasti 1000 euroa myös pankista, sillä osa pankeista myöntää tuhannesta eurosta ylöspäin vakuudetonta lainaa. 

Lainaa nopeasti 4000 euroa

Voit hakea lainaa nopeasti 4000 euroa mihin tahansa käyttökohteeseen. Usein 4000 eurolle on tiedossa tarkkaan, mihin rahaa aiotaan käyttää. Suosittuja rahan käyttötarkoituksia ovat matkustamisen, pienvelkojen poismaksu, shoppailu, pienremontti ja auton hankinta. Moni hakee nopeaa 4000 euron lainaa myös kodinkoneiden hankintaan. 

Lainaa 20000 nopeasti 

Voit hakea suurempaa lainasummaa myös nopeasti käyttöön. Lainaa 20000 nopeasti onnistuu, kun sinulla on riittävästi työtuloja. Voit hakea lainaa yksin tai yhdessä esimerkiksi puolison kanssa, jolloin pankit voivat myöntää suuremman lainan käyttöön. 20000 euron lainaa käytetään lainojen yhdistelyyn, remonttiin ja auton hankintaan. Voit myös jakaa lainarahan käytön useampaan kohteeseen, joten lainaa ei tarvitse käyttää vain yhteen asiaan! 

Mistä lainaa nopeasti? 

Voit saada lainaa nopeasti sekä pankista että rahoitusyhtiöstä. Nopeaa nettilainaa tarjoavat Suomessa kotimaiset pankit sekä ulkomaiset pankit ja rahoitusyhtiöt. 

Jos lainasumma on alle 1000 euroa, voit saada lainaa nopeasti ilman liitteitä. Tällöin pankit ja rahoitusyhtiöt eivät tarkista palkkatulojen määrää, sillä lainasumma on pieni. 

Suurempiin useamman tuhannen euron lainoihin tarvitaan aina todiste palkkatuloista, ennen kuin laina voidaan maksaa tilille. Käytännössä lainan hakeminen onnistuu ilman liitteitä, mutta sinun tulee toimittaa ennen rahan maksua tilille vielä tarvittavat tiedot pankille. 


Voit saada nopeasti lainaa sekä pankeista että rahoitusyhtiöistä. Moni saa nopeammin lainatarjouksen ulkomaisesta digipankista Ruotsista tai Norjasta. Myös nopeaa lainaa voi saada Virosta. 

Paras tapa selvittää sinulle nopea tarjolla oleva nettilaina on kilpailuttaa Nordsekin kautta eri luotonantajat. Saat nopeasti katsottavaksi jopa yli 30 lainatarjousta! Kilpailuttaminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. 

Myös yrityksille lainaa nopeasti 

Yritys voi saada nopeaa vakuudetonta yrityslainaa käyttöön 1 000 – 350 000 euroa. Pientä pk-yrityslainaa myönnetään ilman vakuuksia, joten lainan nostaminen tilille onnistuu jopa yhdessä päivässä. 

Yrityksille voidaan myöntää lainaa, kun yrittäjä toimii lainan henkilötakaajana. Yrityslainaa voidaan myöntää, kun seuraavat minimi ehdot täyttyvät: 

  • Yritykselle takana vähintään yksi tilikausi
  • Liikevaihtoa yli 12 000 euroa 
  • Puhtaat luottotiedot ja maksuhistoria 
  • Yrityksen ja takaajan kotipaikka Suomessa 

Yrityksille myönnetään vakuudetonta lainaa liikevaihtoa vasten. Kaikki toimialat ja yleisimmät yhtiömuodot voivat saada lainaa. Myös toiminimille voidaan myöntää lainaa, kunhan liikevaihtoa on riittävästi. 

Kilpailuta nopeat nettilainat Nordsekin avulla

Voit saada lainaa netistä nopeasti käyttöön jopa samana päivänä, kun kilpailutat vakuudettomat lainat Nordsekin avulla! 

Voit saada vakuudetonta lainaa pankista tai rahoitusyhtiöstä 1 000 – 60 000 euroa. Lainaan maksuaikaa tarjotaan 1 – 15 vuotta. Lainaa tarjoavat sekä kotimaiset että ulkomaiset pankit ja rahoitusyhtiöt. 

Lainan hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa ilman liitteitä. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti katsottavaksi ja kaikki pankkien tarjoukset viimeistään kuuden tunnin sisällä. 

Laina voidaan maksaa tilille heti tai muutamassa päivässä, kun lainasopimus on allekirjoitettu. Lisäksi yli tuhannen euron lainoissa on toimitettava liitetietona palkkatosite pankille, jotta laina voidaan maksaa tilille. 

Lainojen vertailu on nopeaa ja helppoa. Lainavertailu kannattaa tehdä huolella, sillä vakuudettomien lainojen hinnoissa on suuria eroja! 

Usein kysyttyjä kysymyksiä nopeasta lainasta

Kuka voi saada lainaa nopeasti

Voit saada vakuudetonta lainaa nopeasti käyttöön, kun olet vähintään 20-vuotias ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Lisäksi lainaa varten sinulle tulee olla riittävästi tuloja ja kotipaikka Suomessa. 

Myöntävätkö pankit nopeasti lainaa? 

Pankit myöntävät nopeaa nettilainaa ilman vakuuksia 1 000 – 60 000 eurolle. Nordsekin kilpailutuksessa on mukana sekä pankit ja rahoitusyhtiöt, josta voit saada nopeaa lainaa päivissä tilille. 

Mistä edullisin laina nopeasti tilille?

Edullisin lainatarjous löytyy vertailun avulla. Et voi etukäteen tietää sinulle havinta pankkia ennen lainatarjouksen pyyntiä, koska tarjoukset ovat asiakaskohtaisia. Helpoin tapa kilpailuttaa pankit on tehdä Nordsekin nopea lainahakemus, jolloin voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta katsottavaksi.

Kuinka nopeasti lainapäätös tehdään?

Alustava lainapäätös tehdään heti, jonka jälkeen voit allekirjoittaa lainasopimuksen. Lopullinen lainapäätös tehdään usein päivässä, kun olet toimittanut liitteenä todisteen palkkatuloista.

Kuinka nopeasti rahat maksetaan tilille?

Rahat voidaan maksaa tilille jopa heti, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen. Usein rahan maksu tilille kestää 1 – 3 päivää. Näet lainatarjouksesta, kuinka nopeasti laina voidaan maksaa tilille. 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.