Pikaluotto

Pikaluotto 

Pikaluotto heti tilille vuonna 2023 

Hae pikaluottoa 2023 heti tilille! Voit hakea pikaluottoa milloin vain, sillä lainan haku onnistuu nopealla nettihakemuksella muutamassa minuutissa. 

 • Kilpailuta pikaluotot Nordsekin avulla nopeasti
 • Pikaluotto tarjouksia jopa 20 yhdellä hakemuksella 
 • Luottotarjoukset heti katsottavaksi 

Voit saada vakuudetonta pikaluottoa 1000 € aina 60 000 € asti jopa 15 vuoden maksuajalla. Kilpailuta pikaluotto jo tänään Nordsekin avulla – rahat tilille jopa samana päivänä.

Kilpailuta pikaluotot

Hae yrityslainaa LP
40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Nosta pikaluotto heti tilille 

 1. Täytä luottohakemus 2 – 5 minuutissa

Luoton hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa, sillä luoton hakemiseen riittää perustiedot sinusta ilman liitteitä. 

 1. Vertaile luottotarjouksia heti 

Vertaile pikaluottojen korkoa ja kuluja keskenään. Saat luottotarjoukset heti katsottavaksi. 

 1. Pikaluotto tilille jopa samana päivänä 

Voit allekirjoittaa luottosopimuksen heti. Luotto voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen ja toimittanut tarvittavat liitteet. 

Hae pikaluottoa

Halpa pikaluotto vertailun avulla 

Löydä halpa pikaluotto nopeasti Nordsekin maksuttoman lainapalvelun avulla. Voit kilpailuttaa kaikki pikaluotot 500 eurosta ylöspäin aina 60 000 euroon asti. 

Pikaluoton korkoa kannattaa vertailla, sillä luoton kustannuksissa on merkittäviä eroja. Usein halvin pikaluotto löytyy pankista, mutta vertailussa on mukana sekä rahoitusyhtiöt että pankit.  

Kilpailuta pikaluotto yhdellä lainahakemuksella, jolloin voit saada nopeasti vertailuun jopa yli 30 luottotarjousta. Luotonantajat antavat yksilöllisen luottotarjouksen, joten selvität parhaiten halvimman pikaluoton kilpailuttamalla eri luotonantajat.

Kilpailuta pikaluotot

Pikaluottojen korkokatto ajoi kalleimmat luotonantajat pois 

Suomessa on vuonna 2023 voimassa korkokatto, jossa uusien pikaluottojen maksimi korko on 20%. Koron lisäksi luotoista voidaan periä muita kuin korkokustannuksia maksimissaan 150 euroa vuodessa. 

Ensimmäinen korkokatto rajoitus Suomessa astui voimaan vuonna 2013. Tällöin pikaluottojen koroille asetettiin maksimiraja, jossa alle 2000 euron luottojen kustannuksiin määriteltiin maksimi korkokulut. Lain avulla haluttiin estää maksuvaikeuksiin joutumista ja rajoittaa korkeiden korkojen veloittamista. 

Vuonna 2023 eri korkokatot ovat käytännössä ajaneet kalleimmat pikaluotot pois Suomen markkinoilta. Käytännössä tämä on tarkoittanut, että kalleimpien luotonantajien tilalle ovat tulleet nopeat ja edullisemmat nettipankit.

Pikaluottoa heti netistä

Onko pikaluotto ja pikavippi sama asia? 

Pikaluottoa ei tule sekoittaa pikavippiin, sillä pikavipillä viitataan usein ennen korkokattoa myönnettyihin satojen prosenttien vippeihin, jota tarjosivat pienet rahoitusyhtiöt. 

Nykyään pikaluotot ovat usein pankeista nostettuja normaaleja lainoja ilman vakuuksia, jota pystyy nostamaan tilille jopa 60 000 euroon asti. Lainojen korot ovat alle 20% ja niiden todellista vuosikorkoa on helppo vertailla. 


Moni yllättyy, että nopeaa pikaluottoa voi nostaa pankkilainana. Kilpailuttamalla pikaluoton Nordsekin avulla selvität, mistä pankista voit saada nopeasti edullista pikaluottoa tilille!

Pikaluoton korko ja tyypilliset ehdot 

Uusien pikaluottojen ehdot vaihtelevat lainasumman ja pankin mukaan. Tässä tyypilliset vaihteluvälit pikaluoton ehdoissa: 

 • Luottomäärä: 500 – 60 000 €
 • Luoton nimelliskorko: 4 – 20 % 
 • Avausmaksu: 0 – 250 € 
 • Tilinhoitomaksu: 4 – 10 € / kk 
 • Todellinen vuosikorko: 5 – 38 % 
 • Maksuaika: 1 – 10 vuotta 
 • Lyhennystapa: Tasaerä / Annuiteetti 
 • Vakuudet ja takaajat: Ei takaajia tai vakuuksia 

Huomioi, että pikaluottojen ehdot koskevat uusia luottoja. Jos sinulla on käytössä vanha luottosopimus, voi näiden korko ja todellinen vuosikorko olla huomattavasti kalliimpi. Tämä johtuu siitä, että korkokatto koskee vain uusia luottosopimuksia, joten vanhat luottosopimukset ovat voimassa myös uuden korkokaton myötä.

Vertaa pikaluotto tarjoukset

Kuka voi saada pikaluottoa? 

Voit saada pikaluottoa rahoitusyhtiöstä tai pankista, kun sinulla on puhtaat luottotiedot ja olet täysi-ikäinen. Luottoa varten sinulla tulisi olla säännöllisiä tuloja. 

Pankit vaativat aina palkkatuloja tai eläketuloja pikaluottoa varten. Osa rahoitusyhtiöistä voi hyväksyä myös ansiosidonnaisen säännöllisiksi tuloiksi. 

Pikaluottoa voidaan myöntää, kun olet kirjoilla Suomessa ja usein vaaditaan vähintään 36 kuukauden yhtäjaksoista oleskelua kotimaassa. 

Pikaluotto kertalainana vai joustoluottona?

Pikaluottoa voidaan nostaa erilaisina lainatuotteina. Sopivin lainatuote riippuu käyttötarpeesta. 

Joustoluotto on pankin tai rahoitusyhtiön tarjoama vakuudeton lainatuote, jossa luottoa voi nostaa tilille pienissä erissä joustavasti milloin vain. Joustoluotto sopii kuluttajalle, joka haluaa tehdä pieniä nostoja tilille usein ja säännöllisesti. 

Kulutusluotto eli normaali kertalaina on usein edullisempi vaihtoehto, jossa luotto maksetaan kerralla tilille. Usein pikaluotto kannattaa nostaa hinnan takia juuri normaalina kulutusluottona, jolloin saat alhaisemman koron lainaan. 


Jos sinulla on tiedossa oleva lainatarve tietylle lainasummalle, kannattaa luotto nostaa kertalainana eli normaalina kulutusluottona. Tällöin luoton korko on halvempi ja voit saada isomman luottomäärän käyttöön.

Maksuaikaa jopa 15 vuotta 

Voit saada pikaluottoon maksuaikaa 1 – 15 vuotta riippuen luottomäärästä. Isompiin kulutusluottoihin tarjotaan pidempää maksuaikaa, jotta kuukausierän määrä ei nouse liian suureksi. 


Tyypillinen maksuaika pikaluotoissa on 1 – 5 vuotta, mutta myös 10 vuoden maksuaika onnistuu tuhansien eurojen luotoissa. 

Voit saada maksuvapaita kuukausia pikaluotolle 2 – 4 kertaa vuodessa. Kun otat maksuvapaata, ei sinun tarvitse maksaa kyseiseltä kuukaudelta kuluja ja pääoman lyhennystä, vaan ne siirtyvät myöhemmin maksettavaksi. 

Medioissa

4
2
1
3

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Yhdistä lainat nyt
Lainasumma
Laina aika
Olemme löytäneet osumaa sinulle.
Olemme löytäneet yhden osuman sinulle.
Ei osumia. Etsi uudelleen.
Lisää tuloksia

Vinkkejä pikaluoton hakemiseen 

Täytä lainahakemus huolellisesti

Muista ilmoittaa oikein omat tiedot, sillä väärin täytetyt tiedot johtavat usein hylättyyn luottopäätökseen. Tyypillisiä virheitä ovat liian suuret ilmoitetut tulot, velkojen määrän ilmoittaminen alakanttiin, virhe yhteystiedoissa tai henkilötunnuksessa. 

Hae tarpeeksi pientä luottosummaa 

Voit saada hylätyn luottopäätöksen myös siksi, että haettu luottomäärä oli liian suuri. Arvioimalla itselle sopivaa luottomäärää realistisesti saat usein enemmän lainatarjouksia vertailtavaksi, sillä luotonantajat eivät välttämättä edes tee tarjousta, kun tarjottu lainasumma on paljon pienempi kuin pyydetty luottomäärä. 

Hanki riittävästi työtuloja 

Työtulojen määrä vaikuttaa suoraan siihen, paljonko voit saada lainaa. Jos sinulla on vähän ansiotuloja, hankkimalla lisää palkkaa voit myöhemmin hakea lainaa uudestaan. Tällöin luotonantajat tekevät uuden luottopäätöksen perustuen uusiin tuloihin. 

Vertaile todellista vuosikorkoa 

Paras tapa vertailla edullisinta pikaluottoa on keskittyä luoton todellisen vuosikoron analysointiin. Näin näet yhdellä mittarilla, missä luotossa on edullisimmat kokonaiskulut. Vertaile siis aina todellista vuosikorkoa nimelliskoron sijaan, sillä se ottaa huomioon kaikki kulut.

Emme tarjoa lainaa - saamme palkkiomme pankeilta 

Moni vertailussa mukana oleva pankki maksaa meille palkkioita, sillä saamme oman palkkiomme välityspalkkiona lainoista. 

Vaikka saamme palkkiot mukana vertailussa olevilta luotonantajilta, pyrimme tekemään artikkelissa mahdollisimman hyvän ja kattavan listan parhaista laina tuotteista. 

Tässä listalla lainapalvelussamme mukana olevat pankit ja tietoa siitä, kuinka me tienaamme rahaa. 

Pikaluotto nopeasti tilille Nordsekin avulla 


Löydä nopeasti sinulle sopivin pikaluotto lainapalvelumme avulla. Halvin pikaluotto löytyy Nordsekin avulla, sillä kilpailutamme puolestasi jopa yli 30 luotonantajaa. Näin selvität, mistä löytyy halpa ja nopea pikaluotto nopeasti tilille! 

Pikaluotto on vakuudeton laina, jota tarjoavat Suomessa panki ja rahoitusyhtiöt. Voit saada pikaluottoa 500 – 60 000 euroa yleensä 1 – 10 vuoden maksuajalla, maksimissaan 15 vuoden maksuajalla. 

Pikaluottojen korot ovat tulleet viimeisen kymmenen vuoden aikana paljon alaspäin, sillä korkokatto ajoi pois kalleimmat pikavippien tarjoajat. 

Voit saada pikaluottoa nopeasti tilille, kun olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Lainanhakijan tulot vaikuttavat paljon siihen, kuinka paljon lainaa voit saada. 

Hae pikaluottoa nopealla verkkohakemuksella jo tänään tilille!

Usein kysyttyä pikaluotosta 

Mikä on pikaluotto? 

Pikaluotto on vakuudeton laina pankista tai rahoitusyhtiöstä. Voit saada pikaluottoa heti tilille, sillä luottopäätös tehdään heti hakemuksen lähettämiseen jälkeen. Pikaluottoa tarjotaan tilille 500 – 60 000 euroa ilman vakuuksia. Voit saada pikaluottoon maksuaikaa jopa 15 vuotta.

Onko pikaluotto vakuudetonta?

Pikaluottoa nostetaan ilman vakuuksia ja takaajia 500 – 60 000 euroa. Vakuudettomassa lainassa sinun ei tarvitse antaa pankille mitään vakuuksia, vaan oma henkilötakaus riittää pankille. 

Kuka voi saada pikaluottoa?

Voit saada pikalainaa, kun sinulla on säännöllisiä tuloja, olet vähintään 20 vuotias ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää.

Paljonko pikaluottoa tarjotaan? 

Luotonantajat tarjoavat vakuudetonta pikalainaa 500 – 60 000 euroa. Sitä suuremmat tulot sinulla on, sitä suuremman luoton voit saada pankista. 

Miksi pikaluotot kannattaa vertailla?

Lainan korko kannattaa aina vertailla, sillä luottojen korot vaihtelevat jopa 4 – 20 % välillä. Kilpailuttamalla Nordsekin avulla pikaluotot selvität nopeasti, mistä löytyy sinulle edullisin laina. 

Mikä on pisin maksuaika? 

Pankit voivat tarjota lainaan maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Näet lainatarjouksesta, mikä on pisin tarjottu maksuaika. Usein pikaluottoon on tarjolla maksimissaan 10 vuotta maksuaikaa. 

Kuinka löydän edullisimman lainan?

Edullisin laina löytyy Nordsekin lainavertailun avulla. Selvitä lainapalvelustamme yhdellä verkkohakemuksella, millä korolla eri pankit voivat tarjota sinulle lainaa. 

Kuinka nopeasti rahat maksetaan tilille?

Laina maksetaan tilille muutamassa arkipäivässä siitä, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen. Osa luotonantajista maksaa pikaluoton heti tilille. 

 Älä nosta lainaa, jos: 

1. Sinulla on vaikeuksia maksaa nykyisiä laskuja ja velkoja 

2. Et pysty maksamaan lainaa takaisin 

3. Lainan käyttötarkoitus ei edistä omaa taloudenhallintaa