Autamme sinua kilpailuttamaan parhaat vakuudettomat lainat netissä

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

Nordsekin avulla löydät parhaat vakuudettomat lainat netistä 1-60 000 euron lainasummille. Saat parhaan hinnan lainalle, kun kilpailutat lainat. Laina-aika on 1-15 vuotta ja vuosikorko alkaen 4%. 

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Vakuudettomat lainat pienellä korolla 

Löydät vakuudettomat lainat pienellä korolla aina 60 000 euroon asti Nordsekin yhteistyökumppanien avulla. Vakuudetonta lainaa voit saada, kun: 

 • Olet yli 21-vuotias
 • Olet hoitanut aikaisemmin raha-asiasi moitteettomasti
 • Sinulla on säännöllisiä tuloja
 • Kotipaikka Suomessa

Korot vaihtelevat normaalisti 4-20% välillä vakuudettomissa lainoissa. Koska lainojen koroissa on suuria eroja, kannattaa vertailu tehdä huolellisesti. Vakuudettomat lainat voit saada jopa alhaisemmalla korolla kuin vakuudellisen lainan, sillä korko on alkaen 4%. 

Pankit ja rahoitusyhtiöt voivat tarjota lainaa pienemmällä korolla, kun lainasummat ovat suurempia. Siksi monet laskevat lainan korkoa ottamalla yhdistelylainan. Yhdistelylainassa yhdistät useamman kalliimman lainan yhdeksi suuremmaksi lainaksi.  

Voit saada vakuudettomat lainat edullisemmalla korolla hakemalla lainaa rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija tarkoittaa, että otat lainaan kaksi takaajaa eli takaisinmaksajaa. 

Parhaat vakuudettomat lainat netistä vuonna 2022 

Parhaat vakuudettomat lainat vuonna 2022 löytyy netistä vertailemalla. Kun vertailet lainoja, saat parhaat vakuudettomat lainatarjoukset katsottavaksi. Vertailun on järkevää, sillä lainojen korko vaihtelee paljon eri toimijoiden kesken. 

Netistä nostettavat parhaimmat vakuudettomat lainat voit saada alle 10% korolla. Sitä enemmän saat kilpailua lainatarjoajien kesken, sitä paremmat ehdot voit saada lainalle. 

 • Kilpailuta pankit ja löydä yhdellä hakemuksella parhaat vakuudettomat lainat 
 • Vertaile parhaita lainatarjouksia keskenään 
 • Kilpailuta ja säästä korossa – parhaan lainatarjouksen ero kalliimpaan voi olla tuhansia euroja 
 • Säästät aikaa, kun haet parhaat vakuudettomat lainat yhdellä hakemuksella 

“Täyttämällä lainahakemuksen selvität, mistä saat parhaat vakuudettomat lainat tänään.” 

Vakuudettomat lainat netissä 

Vakuudettomia lainoja löytyy netissä aina 60 000 euroon asti. Voit saada lainalle maksuaikaa 1 – 15 vuotta riippuen lainamäärästä. Usein isompiin vakuudettomiin lainoihin tarjotaan pidempi maksuaika. 

Vakuudeton laina on yleinen ja suosittu pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoama rahoitustuote. Vakuudettomista lainoista käytetään usein eri termejä, vaikka kyseessä on sama lainatuote. Yleisiä lainatuotteiden nimiä ovat: 

Vakuudettomat lainat ovat kulutusluottoja, jossa voit itse päättää lainan käyttötarkoituksen. Pikalaina termiä käyttää osa rahoitusyhtiöistä puhuttaessa netissä tarjottavasta kulutusluotosta

Lainaa on usein järkevä hakea vertailusivuston kautta, sillä silloin saat yhdellä hakemuksella kilpailutettua pankit ja rahoitusyhtiöt. 

Esimerkki Säästöpankin tarjoamasta vakuudettomasta lainasta: https://www.saastopankki.fi/fi-fi/lainat/vakuudeton-kulutusluotto

Vakuudettomat lainat arjen joustoa varten 

Vakuudettomat lainat sopivat hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Se on hyvin suosittu rahoitusmuoto joustavuuden ja helppouden takia. Suosiota on lisännyt kasvanut tarjonta ja sen myötä alentuneet kustannukset. 

Tässä muutama esimerkki, minkälaisiin asioihin vakuudettomia lainoja käytetään:

Vakuudettomat lainat ovat hyvin helppo nostaa käyttöön – ne on nopea hakea ilman turhaa paperityötä. Se on myös hyvin joustava rahoitusmuoto, sillä päätät itse sen lopullisen käyttötarkoituksen.  

Nämä 8 asiaa sinun tulisi tietää vakuudettomista lainoista 

 1. Vakuudettomat lainat voidaan maksaa nopeimmillaan tilille heti allekirjoitetun lainasopimuksen jälkeen.
 2. On pankkikohtaisia eroja, kuinka nopeasti rahat maksetaan tilille. Suurin osa maksaa rahat tilille heti seuraavana arkipäivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. 
 3. Täyttämällä hakemuksen huolellisesti saat enemmän vakuudettomia lainatarjouksia
 4. Voit liittää hakemukseen tiedot säännöllisistä tuloista, jolloin nopeutat laina prosessia 
 5. Jokaisella pankilla ja rahoitusyhtiöllä on oma riskiarviointi, joten luottomäärä ja hinnoittelu voi vaihdella paljon 
 6. Sinun ei tarvitse liittää hakemukseen verotustodistusta tai palkkatositetta – moni pankki pyytää sen jälkikäteen katsottavaksi 
 7. Alustava tarjous ei vielä sido pankkia mihinkään, mutta se on hyvä indikaattori lopullisesta tarjouksesta
 8. Alustavan tarjouksen saat katsottavaksi heti hakemuksen lähettämisen jälkeen 
mista parhaat vakuudettomat lainat

Vertaile vakuudettomat lainat nyt 

Voit vertailla vakuudettomia lainoja Nordsekin yhteistyökumppanien avulla. Kun vertailet lainoja, ota huomioon ainakin seuraavat asiat:

 • Todellinen vuosikorko  kertoo lainan todelliset vuosikustannukset 
 • Lainan kuukausierään vaikuttaa lainasumma, kustannukset ja laina-aika
 • Lyhennysvapaita kuukausia on mahdollista saada jopa 3 kertaa vuodessa  

Todellinen vuosikorko kertoo, kuinka paljon maksat lainasta kuluja vuositasolla. Se on paras tapa arvioida lainan kustannukset, sillä koron lisäksi pankit ja rahoitusyhtiöt voivat periä 150 euroa muita kuin korkokuluja vuositasolla. 

Lainan kuukausierään voit vaikuttaa lainasumman ja laina-ajan lisäksi valitsemalla edullisimman lainan. Sitä pidempi maksuaika lainassa on, sen alhaisempi kuukausierä on. 

Pankit ja rahoitusyhtiöt voivat tarjota valmiina lyhennysvapaita kuukausia lainaa varten. Tällöin sinun ei tarvitse erikseen hakea lyhennysvapaata, kun tarve syntyy. Normaalisti voit saada aikaisintaan lyhennysvapaata, kun lainaa on maksettu vähintään kolme kuukautta normaalisti takaisin. 

Näin löytyy parhaat vakuudettomat lainat

 1. Täytä lainahakemus – täytä huolellisesti, niin säästät aikaa

 2. Vertaile ja hyväksy edullisin laina

 3. Allekirjoita lainasopimus ja toimita tarvittavat liitteet

 4. Rahat tilille jopa samana päivänä

Löytyykö parhaat vakuudettomat lainat pankista vai netistä?

Löydät parhaat vakuudettomat lainat kilpailuttamalla Nordsekin yhteistyökumppanien nettipalvelun kautta pankit ja rahoitusyhtiöt. Voit saada parhaimmillaan vakuudetonta lainaa 4% vuosikorolla. 

Mistä saa lainaa ilman vakuuksia?

Voit saada lainaa ilman vakuuksia sekä pankeista että rahoitusyhtiöistä 1 000 – 60 000 euroa. 

Mikä lainamuoto on halvin?

Riippuen lainasummasta ja lainatarpeesta, mikä lainamuoto on halvin. Vakuudellista lainaa nostetaan isompiin lainatarpeisiin, kuten asuntolainaa varten. Voit saada vakuudetonta lainaa 4% vuosikorolla. Vakuudellisen lainan hinta vaihtelee vakuuden mukaan paljon. Esimerkiksi autokauppiaiden tarjoama vakuudellinen rahoitus voi olla kalliimpaa kuin pankkien tarjoama vakuudeton laina. 

Mistä edullisimmat vakuudettomat lainat löytyvät?

Löydät edullisimmat lainat kilpailuttamalla lainasi Nordsekin kumppanien avulla. Voit saada rahoitusta 4-20% vuosikorolla. Koska lainojen hinnoissa on suuria eroja – kannattaa lainat aina kilpailuttaa. 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.