Paras pikalaina  

Janne Häkkinen

Paras pikalaina löytyy Nordsekin lainavertailun avulla, sillä kilpailutamme puolestasi eri pikaluottojen tarjoajat. 

 • Paras pikalaina löytyy vertailun avulla 
 • Parhaassa pikalainassa matalimmat kulut 
 • Parhaat pikalaina tarjoukset yhdellä hakemuksella

Lainavertailu paljastaa nopeasti, mistä pankista tarjotaan parasta korkoa sinulle. Koska lainat hinnoitellaan aina asiakaskohtaisesti, saat selville vasta tarjouspyynnön avulla parhaan pikalaina tarjouksen. 

Paras pikalaina on se, jossa on matalin kulu. Tämä johtuu siitä, että lainojen muissa ominaisuuksissa on vain vähän eroa. Kaikki pikalainat ovat nopeita, joustavia ja helppo käyttää. 

Voit kilpailuttaa Nordsekin kautta yhdellä lainahakemuksella kymmenet eri pankit ja luotonantajat. Näin selvität nopeasti, mistä löytyy paras pikalaina! 

Mistä pankista paras pikalaina? 

Voit saada parhaan lainatarjouksen mistä vain, sillä et tiedä etukäteen, mikä pankki tarjoaa parasta korkoa lainalle. Tästä syystä laina kannattaa kilpailuttaa sekä kotimaisten että ulkomaisten pankkien kanssa. 

 • Voit saada parhaan koron lainalle kotimaisesta pankista 
 • Monelle paras lainatarjous tulee ulkomaisesta pankista 

Nordsekin avulla ratkaiset ongelman, sillä kilpailutamme puolestasi sekä kotimaisia pankkeja että ulkomaiset pankit, jotka tarjoavat aktiivisesti pikalainaa suomalaisille asiakkaille. 

Moni suomalainen on saanut parhaat korkotarjoukset Norjasta tai Ruotsista. Kilpailuita pankit jo tänään ja selvitä, mistä löytyy sinulle paras pikalaina! 

Näin löytyy paras pikalaina

 1. Lähetä lainahakemus 

Hakemuksen lähettäminen onnistuu muutamassa minuutissa. Hakeminen on maksutonta ja ei sido mihinkään! 

 1. Vertaile pikalaina tarjouksia 

Saat nopeasti lainatarjouksia katsottavaksi. Paras lainatarjous löytyy, kun vertailet todellista vuosikorkoa keskenään. Päätä itse, mikä on sopivin pikalaina tarjous. 

 1. Valitse paras tarjous – rahat tilille 

Pikalaina voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen. Lainasopimuksen allekirjoitus omilla verkkopankkitunnuksilla. 

Edullisin pikalaina on paras 

Pikalainan vertaileminen Nordsekin avulla paljastaa nopeasti, mistä pankista löytyy paras pikalaina. Koska kaikki vakuudettomat lainat ovat nopeita ja joustavia, löytyy paras pikalaina lainan kustannuksia vertailemalla. 

Näitä asioita kannattaa vertailla, kun etsit parasta pikalaina tarjousta: 

 • Lainan todellinen vuosikorko 
 • Nimelliskorko, tilinhoitomaksu ja avauspalkkiot 
 • Kuukausierä ja maksuaika 
 • Lainasumma 

Lainan todellinen vuosikorko paljastaa lähes aina parhaan pikalainan. Mikäli lainan kustannukset ovat lähellä toisiansa, voit vertailuun ottaa huomioon muita tekijöitä. 

Pikalainaa ei kannata nostaa liian korkealla kuukausierällä tilille, sillä tällöin se aiheuttaa turhaan stressiä. Kun lainan kuukausierä on liian suuri, vaarantuu lainan takaisinmaksu. Tällöin sinulle tulee stressin lisäksi usein lisäkustannuksia lainalle, sillä pankit veloittavat viivästyskorkoa ja muita kuluja myöhässä olevista maksuista! 

Voit saada pikalainaa myös alle sen, mitä olet alun perin hakenut. Esimerkiksi 10000 euron lainaa hakeva voi saada lainatarjouksia 10 000 eurolle, 8000 eurolla ja 5000 eurolle. Usein pankit eivät tee lainatarjousta, mikäli pyydetty lainasumma on liian suuri suhteessa pankin maksimi lainamäärään. 

Selvitä Nordsekin nopealla verkkohakemuksella, minkälaisia lainatarjouksia saat eri pankeista. 

Kalleimman ja parhaan pikalainan hintaero tuhansia euroja 

Vakuudettomien lainojen kustannukset voivat vaihdella yllättävän paljon. Kokemuksemme mukaan kalliimpien ja halvimpien lainojen kustannusero on usein tuhansia euroja – välillä jopa yli kymmenen tuhatta euroa! 

Kilpailuttamalla pikalainat selvität nopeasti, mitä korkoa voit saada lainalle. Erityisen tärkeätä on kilpailuttaa isommat lainasummat ja pidemmät maksuajat, mutta myös kaikki pienemmät pikalainat kannattaa kilpailuttaa kauttamme. 

Pikalainan kilpailuttaminen on yhtä nopeaa, kuin hakisit lainaa suoraan pankista. Siitä johtuen ei ole mitään syytä olla kilpailuttamalla pikalainoja kauttamme ennen lainan nostamista! 

Pankkivertailussa mukana kotimaisia, ruotsalaisia, virolaisia ja norjalaisia pankkeja 

Voit saada pikalainaa kymmenistä eri pankeista Suomessa. Lisäksi lainaa myöntävät rahoitusyhtiöt pienemmille lainasummille. Paras tapa löytää sopivin pikalaina tarjous on kilpailuttaa eri luotonantajat nopealla verkkohakemuksella. 

Pikalainan kilpailuttamiseen Nordsekin avulla saat mukaan kotimaiset pankit ja luotonantajat. Lisäksi vertailussa on mukana ruotsalaisia ja norjalaisia pankkeja, jotka voivat tarjoa parempia lainaehtoja kuin kotimaiset pankit. 

Koska lainatarjoukset ovat asiakaskohtaisia, paras tapa selvittää itselle paras pankki on pyytää tarjoukset kymmenistä eri pankeista. Näin selvität yhdellä kerralla, mistä löytyy juuri tällä hetkellä paras korko pikalainalle! 

Pankin vakuudeton laina alkaen 1000 eurosta ylöspäin 

Pankit voivat tarjota edullista korkoa vakuudettomalla lainalle 1000 eurosta ylöspäin. Pankkien pikalaina on vakuudetonta, johon ei tarvita vakuuksia tai muita takaajia. Voit saada tuloista riippuen vakuudetonta lainaa pankista jopa 60 000 euroon asti. 

Kaikki eivät kuitenkaan saa lainaa pankista. Jotta voit saada pikalainaa pankista, on seuraavat minimiehdot täytyttävä: 

 • Ikää vähintään 18 vuotta 
 • Luottotiedot kunnossa
 • Palkkatuloja riittävästi 

Moni pankki vaatii vähintään 20 vuoden tai 22 vuoden ikää. Lisäksi vaatimuksena on, että hakijan kotipaikka on ollut viimeiset 36 kuukautta Suomessa. 

 Nordsekin lainavertailun avulla sinun ei tarvitse tietää etukäteen, millä kriteereillä pankit tarjoavat lainaa.

Viisi vinkkiä parhaan pikalainan löytämiseen 

 1. Kilpailuta pikalainat Nordsekin avulla 

Voit maksutta kilpailuttaa kaikki vakuudettomat lainat 1000 eurosta 60 000 euroon asti. Vain kilpaittumalla pankit selvität, mistä löytyy paras lainatarjous!  

 1. Vertaile todellista vuosikorkoa – ei pelkkää nimelliskorkoa! 

Yleinen virhe on vertailla pelkkää nimelliskorkoa keskenään. Parempi mittari lainan hinnalla on todellinen vuosikorko, joka ottaa huomioon nimelliskoron, avausmaksut ja tilinhoitopalkkion. 

 1. Täytä lainahakemus huolellisesti

Jos teet lainahakemuksessa virheitä, voivat pankit tehdä automaattisesti hylätyn lainapäätöksen. Saat enemmän lainatarjouksia ja parempia korkoehtoja, kun täytät hakemuksen huolella ja tarkistat mahdolliset virheet ennen tarjouspyynnön lähettämistä!  

 1. Hyväksy edullisin korkotarjous 

Hyödyt lainavertailusta vain, kun allekirjoitat parhaan luottosopimuksen. Lähes aina paras lainatarjous löytyy hintaa seuraamalla. Päätät lopulta itse, minkä lainatarjouksen haluat allekirjoittaa. 

 1. Vertaile lainat säännöllisesti

Lainojen vertailu kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin 1 – 2 kertaa vuodessa myös nykyisille lainoille. Koska vakuudettoman lainan voi aina maksaa etuajassa pois, voit maksaa edullisemmalla lainalla kalliimman vanhan lainan pois milloin vain!  

Nordsekin avulla paras pikalaina löytyy hetkessä 

Selvitä Nordsekin avulla heti, mistä löytyy sinulle paras lainatarjous: 

 • Parhaassa pikalaina tarjouksessa on alhaisimmat kustannukset 
 • Pikalainaa 1000 – 60 000 euroa alkaen 4% korolla 
 • Lainavertailu Nordsekin avulla on ilmaista – lainan hakeminen ei sido mihinkään! 

Kun etsit parasta pikalainaa, olet tullut oikean osoitteeseen. Me Nordsekillä kilpailutamme vakuudettomat lainat puolestasi, jotta sinun ei tarvitse lähetellä kymmeniin eri pankkeihin lainahakemuksia. 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.