Lainaa helposti 1 000 – 60 000 €

Janne Häkkinen

Voit hakea lainaa helposti 1 000 – 60 000 € lainasummille. Lainaa saat helposti vertailusivuston kautta, jolloin yhdellä hakemuksella saat useampia lainatarjouksia. Näin helppoa on hakeminen:

1 Täytä lainahakemus – voit lisätä liitetiedostot nopeuttaakseen prosessia

2 Vertaile ja valitse edullisin lainatarjous

3 Allekirjoita pankkitunnuksilla – saat pian rahat käyttöön

Voit saada lainaa helposti, kun sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja sinulla on säännöllisiä tuloja. Lainaa voit saada jopa 60 000 euroa. Lainamäärään vaikuttaa erityisesti tulojen määrä. Sitä isommat tulot sinulla on, sitä suuremman lainan voidaan sinulle myöntää. 

Lainaa saat netistä helposti, kun sinulla on moitteeton maksuhistoria.

Mistä lainaa helposti?

Saat lainaa helposti Nordsekin yhteistyökumppanien kautta. Lainojen kilpailutus on nykyään hyvin helppoa ja vaivatonta. Yhdellä hakemuksella saat useamman lainatarjouksen:

 • Helppo ja nopea verkkohakemus – tarjouksen pyytäminen vie vain muutaman minuutin
 • Voit hakea vakuudetonta lainaa 1-60 00 euroa
 • Lainojen takaisinmaksuaika on 1-15 vuotta – korot alkaen 4%
 • Saat yhden hakemuksen avulla useampa lainatarjouksia – hakemus sähköisesti 
 • Unohda useammasta paikasta hakeminen – kumppaniemme avulla saat kätevästi hakemuksen useammasta paikasta
 • Kilpailutuksen avulla saat parempia lainatarjouksia ja säästät kuluissa

Kun etsinnässä on, mistä lainaa helposti ja edullisesti – kannattaa laina kilpailuttaa Nordsekin yhteistyökumppanilta.  

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Kilpailuttaminen on helppo ja nopea tapa selvittää, mistä saat edullisinta lainaa.

Näin paljon voit saada lainaa 

Voit hakea lainaa helposti jopa 60 000 euroon asti. Vakuudetonta lainaa voi saada 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Lainojen korot vaihtelevat 4-20% välillä – sitä isompi laina kyseessä, sen helpommin saat alle 10% korolla lainaa. 

 • Lainasummaan vaikuttaa kokonaisarvio riskistä 
 • Säännölliset tulot määrittävät, kuinka paljon voit saada lainaa 
 • Rinnakkaishakijan kanssa nostettu laina voi nostaa myös lainasummaa 
 • Voit säästää kuluissa yhdistämällä pienet lainat yhdeksi isommaksi lainaksi, sillä pankit tarjoavat parempaa korkoa isompiin lainoihin

Sitä enemmän sinulla on tuloja ja sitä matalampi arvioitu riski on, sitä enemmän voit saada lainaa. 

Netistä nopea ja helppo laina eri tarpeisiin 

Lainojen hakeminen netistä on nopeaa ja helppoa. Koska pankit tekevät alustavan lainapäätöksen heti, saat selville sinulle tarjottavan lainan heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. 

 • Helppo lainahakemus minuuteissa 
 • Kilpailuttamalla vertailet lainat helposti ja nopeasti 
 • Valitse itse lainan käyttötarkoitus  
 • Vähennä stressiä alentamalla lainojen kustannuksia – voit yhdistelylainan avulla säästää kuluissa jopa tuhansia euroja

Lainatarjous heti katsottavaksi 

Kilpailutuksen avulla alat saamaan nopeasti lainatarjouksia. Ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Jotta varmasti löydät edullisimman lainan käyttöösi, kannattaa aina hetki odottaa, että kaikki ovat kerenneet tekemään tarjouksen. 

Suurin osa pankeista ja rahoitusyhtiöistä tekevät alustavan automaattisen luottopäätöksen. Näin saat nopeasti selville, mistä saat helposti lainaa.  

Saat sitovan tarjouksen pankilta, kun olet toimittanut tarvittavat liitteet säännöllisistä tuloista. Kun olet saanut sitovan tarjouksen pankilta, pääset allekirjoittamaan lainasopimuksen sähköisesti. 

Allekirjoitetun lainasopimuksen jälkeen laina maksetaan nopeasti tilille. Nopeimmillaan laina voidaan maksaa jo samana päivänä tilille – kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. 

Lainalaskurin avulla selvität sopivan lainan

Lainalaskurin avulla lasket, minkälainen olisi sinulle sopiva rahoitusmäärä. Voit laskurin avulla arvioida sopivaa kuukausierää ja lainasummaa. Arvioi laskurin avulla: 

 • Minkä kokoinen laina sopii sinulle
 • Sopiva laina-aika 
 • Sopiva kuukausierä 

Lainalaskuri on alustava laskuri. Todelliset lainaehdot selvität vasta pyytämällä lainatarjousta pankista tai vertailusivustolta. 

 Laina helposti näillä vinkeillä 

 1. Tee nettihakemus vertailusivustolta, joka kilpailuttaa puolestasi lainat
 2. Et maksa mitään vertailusta 
 3. Yhdellä hakemuksella useampia tarjouksia 
 4. Nosta edullisin laina käyttöön vertailemalla todellista vuosikorkoa 
 5. Rahat maksetaan tilille heti 1-2 arkipäivän kuluessa, kun olet allekirjoittanut sopimuksen

Pankki vai rahoitusyhtiö?

Voit hakea vakuudetonta lainaa 1-60 000 euron summille sekä pankista että rahoitusyhtiöistä. Tässä vertailu, kumpi kannattaa valita:

 • Lainojen perusominaisuudet ovat samoja pankeilla ja rahoitusyhtiöillä 
 • Pankit voivat pystyä tarjoamaan edullisemmin luottoa – suosittelemme valitsemaan aina halvimman vaihtoehdon lainalle 
 • Osa rahoitusyhtiöistä voi maksaa lainan nopeammin tilille – esim. arki-iltaisin tai viikonloppuisin 
 • Lainan takaisinmaksun joustavuudessa ei ole isoja eroja – sekä pankit että rahoitusyhtiöt tarjoavat lyhennysvapaita kuukausia lainaan 

Suosittelemme lähtökohtaisesti aina valitsemaan edullisimman lainanantajan – olipa kyseessä pankki tai rahoitusyhtiö. 

Saako vakuudetonta tai vakuudellista lainaa helpommin?

Vakuudetonta lainaa saat helpommin pienemmille lainasummille, kun lainatarve on alle 60 000 euroa. Kun tarvitset isompaa rahoitusta, on vakuudellinen laina järkevämpää hakea. 

Vakuudetonta lainaa voit saada heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainojen korot vaihtelevat 4-20% välillä. Voit käyttää rahat joustavasti erilaisiin käyttötarpeisiin. 

Vakuudellista lainaa nostetaan isompiin hankintoihin. Yleisimpiä vakuudellisia lainoja ovat asuntolainat ja autolaina. Asuntolainaa varten sinulla tulee olla tietty määrä omarahoitusosuutta.

Laina eli kulutusluotto helposti netistä 

Laina ja kulutusluotto ovat samoja asioita, joka tarkoittaa pankin tai rahoitusyhtiön tarjoamaa vakuudetonta lainaa. Koska nettilainat on helppo vertailla ja kilpailuttaa, kannattaa aina lainaa hakiessa kilpailuttaa pankit. 

Pankit ja rahoitusyhtiöt voivat tarjota helppoa lainaa 1 000 – 60 000 euroa jopa 15 vuoden maksuajalla. Lainamäärään ja lainan korkoon vaikuttaa moni asia. Pankit tekevät aina asiakaskohtaisen hinnoittelun lainalle. Tästä syystä selvität sinulle tarjottavan koron vasta lainatarjouksen pyytämällä. 

 • Kulutusluottojen koroissa on isoja eroja – ne kannattaa aina kilpailuttaa
 • Voit hakea lainaa joustavasti erilaisiin tarpeisiin 
 • Lainaa myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia 

Miksi en saa lainaa? Varmista nämä asiat ennen lainan hakua 

Lainan myöntämiseen vaikuttaa moni asia. Pankit tekevät aina kokonaisvaltaisen riskiarvion ennen lainapäätöstä. Listasimme alle yleisimmät syyt, miksi lainapäätös oli kielteinen:

 • Sinulla on maksuhäiriömerkintöjä 
 • Säännölliset tulot liian pienet 
 • Olet hoitanut pankissa aikaisemmin maksuja hitaasti 
 • Olet alle 21-vuotias 
 • Osa pankeista ei tarjoa lainaa yli 65-vuotiaille 
 • Kotipaikkasi ei ole Suomessa 
 • Sinulla on jo paljon lainoja käytössä 

Mitä tietoja pankki näkee sinusta?

Pankit hyödyntävät luottopäätöksessä sekä sisäisiä että ulkoisia tietolähteitä. Riskiarviointi perustuu aina kokonaisarviointiin. 

Ulkoisia tietolähteitä ovat eri rekisteritiedot. Näitä ovat esimerkiksi osoitetiedot, maksurekisterit ja luottorekisteri. Luottorekisteristä pankit voivat tarkastaa, kuinka paljon kuluttajalla on lainoja muista pankeista ja rahoitusyhtiöistä. 

Sisäisiä tietolähteitä on pankin oma tietokanta sinusta. Jos olet aikaisemmin ollut asiakkaana, tallennetaan asiakkuutesi liittyviä tietoja kantaan. Näin esimerkiksi aikaisempi maksukäytös voi vaikuttaa luotonsaantiin. Jos olet hoitanut maksut aina ajallaan, voit saada paremmin lainaa pankista. 

Mistä saa helposti lainaa?

Saat helposti lainaa vertailusivuston avulla, sillä se kilpailuttaa puolestasi pankit ja rahoitusyhtiöt yhden hakemuksen avulla. 

Kuinka nopeasti voin saada lainaa?

Laina voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä, kun olet hyväksynyt lainasopimuksen. Viimeistään laina maksetaan tilille kahden arkipäivän kuluessa. 

Voiko pankista saada lainaa helposti?

Kyllä voi, voit saada pankista lainaa helposti ja nopeasti. Kilpailuttamalla lainat selvität, mistä saat helposti ja edullisesti nettilainaa ilman vakuuksia. 

Kuinka paljon minulle voidaan tarjota vakuudetonta lainaa?

Lainasumma riippuu tulojen määrästä ja siitä, kuinka paljon sinulla on muita lainoja käytössä. Selvität sinulle tarjottavan lainasumman pyytämällä lainatarjousta vertailusivustolta. 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.