Lainaa tekstiviestillä

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

Lainaa tekstiviestillä nopeasti 

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Voit hakeaa lainaa tekstiviestillä 500 eurosta ylöspäin. Täyttämällä nopean verkkohakemuksen puhelimella saat nopeasti lainatarjoukset katsottavaksi sähköpostilla ja tekstiviestillä. 

Tekstiviestillä nostettu laina on vakuudetonta kulutusluottoa, jota tarjoavat sekä pankit että rahoitusyhtiöt aina 60 000 euroon asti.

Tekstiviestillä nostetut lainat ovat saaneet huonon maineen pikavippien takia. 2000-luvun alussa markkinoille tuli kalliita ja kovasti mainostavia pikavippiyhtiöitä, joiden vuosikorko oli yli 100%. Pikavippiyhtiöiden suurin myyntivaltti oli, että lainan sai tekstiviestillä tilille heti

Tekstiviestillä nostettua lainaa mainostettiin paljon televisiossa ja radiossa, eikä lainsäätäjät olleet kerenneet vielä sääntelemään alaa ja korkotasoa.

Nyt kaikkia vakuudettomia lainoja, johon myös tekstiviestillä nostetut pikalainat kuuluvat, sääntelee korkokatto. Korkokatto asettaa maksimi koron 20%, jonka lisäksi lainoista voidaan periä muita juoksevia kustannuksia maksimissaan 150 euroa vuodessa. 

Nykyään lainaa tekstiviestillä tarjonneet pikavippiyhtiöt ovat lopettaneet toimintansa ja tilalle ovat tulleet ulkomaalaiset edulliset nettipankit. 

 Hae lainaa tekstiviestillä näin:

Täytä hakemus matkapuhelimella

Hakeminen onnistuu nopeasti täyttämällä perustiedot verkossa.  

Lainatarjous tekstiviestillä ja sähköpostilla 

Saat ensimmäiset tarjoukset heti tekstiviestillä katsottavaksi. 

Allekirjoita verkkopankkitunnuksilla 

Lainan allekirjoitus verkkopankkitunnuksilla – voit hoitaa kaiken puhelimella. 

Rahat tilille 

Voit saada lainan tekstiviestillä tilille heti, kun olet allekirjoittanut sopimuksen. 

Laina tekstiviestillä jopa 60 000 euroon asti 

Onko tarve nopealla lainalle? Haluatko lainatarjoukset heti tekstiviestillä katsottavaksi? Nordsekin kumppanien avulla löydät nopeat lainat ilman vakuuksia 500 eurosta ylöspäin. 

Lainaa voit saada 500 – 60 000 euroa. Lainan maksuaika on 1 – 15 vuotta. Korko vaihtelee lainoissa 4 – 20% välillä. 

Voit käyttää lainaa hyvin joustavasti, sillä se on täysin vakuudetonta. Ilman vakuuksia nostettavaa lainaa voit käyttää esimerkiksi laskujen maksuun, matkusteluun tai vaikka uuden matkapuhelimen hankintaan. 

Haluatko lähteä lomalle Eurooppaan? Vai onko suunnitelmissa lähteä lämpimään Aasiaan? Voit nostaa vakuudetonta matkalainaa käyttöön vaikka heti. Koska voit saada tekstiviestillä nostettavan lainan heti käyttöön, sopii se myös äkkilähtöihin tai jo lomalla olevalle, jolla on loppunut rahat kesken. 

Moni nostaa lainaa osamaksun tilalta, sillä osamaksujen korot ja kulut voivat olla normaalia lainaa kalliimpia. Käytä lainaa vaikka uuden puhelimen ostamiseen. Ehkä uusin Apple-puhelin toisi lisää mukavuutta arkeen? 

Nordsekin kumppaneiden avulla selvität nopeasti, mistä saat parhaat lainatarjoukset katsottavaksi. Kilpailuttamalla lainat selvität yhdellä hakemuksella nopeasti yli 30 luotonantajan lainatarjoukset. 

Lainaa ilman tekstiviestiä 

Voit hakea lainaa ilman tekstiviestiä, sillä lainahakemus tehdään verkossa. Jos haet lainaa ilman tekstiviestiä, lähetetään lainatarjous sinulle sähköpostitse katsottavaksi. 

Muistathan, että usein pankki soittaa sinulle lainaa tarjottaessa. Siksi myös puhelinnumero on ilmoitettava lainaa hakiessa. Jos et ilmoita puhelinnumeroa, moni pankki ja rahoitusyhtiö ei voi lähettää sinulle lainatarjousta. 

Voit hakea lainaa ilman tekstiviestiä tai liitteitä, jolloin hakemuksen tekeminen vie vain 2 – 5 minuuttia.

Korkoon vaikuttaa lainamäärä 

Lainan korkoon vaikuttaa paljon se, paljonko lainaa haetaan. Sitä isompi laina on, sitä alhaisemmalla korolla lainaa voidaan saada. 

Alla tyypillinen lainojen korkojen vaihteluväli 1000 euron, 5000 euron, 10000 euron, 20 000 euron ja 40 000 euron lainasummille:

LainamääräNimelliskorkoTilinhoitomaksu 
1 000 €15 – 20%5 €
5 000 €12 – 20%5 €
10 000 €10 – 18%5 €
20 000 €8 – 15%5 €
40 000 €5 – 10%5 €

Koska lainojen korot ovat aina asiakaskohtaisia, selvität parhaiten sinulle tarjottavan koron pyytämällä lainatarjousta. 

Tärkeää tietoa tekstiviestillä nostetuista lainoista  

  • Lainaa 500 – 60 000 € 
  • Maksuaika 1 – 15 vuotta 
  • Lainan hakeminen onnistuu minuuteissa
  • Nimelliskorko vaihtelee 4 – 20 % välillä 
  • Todellinen vuosikorko 4,5 – 38 % 
  • Lainatarjoukset minuuteissa sähköpostiin ja tekstiviestillä 
  • Pankit tarjoavat tekstiviestillä lainaa 
  • Maksu tilille viimeistään kahden arkipäivän kuluessa – osa rahoitusyhtiöstä maksaa heti tilille
  • Kilpailuttaminen säästää kuluissa

Myös pankit tarjoavat tekstiviestillä lainaa 

Pankit tarjoavat pikalainaa tekstiviestillä ilman vakuuksia, joten voit saada alhaisen koron myös pieniin lainoihin. 

Tärkeintä on kilpailuttaa korko, jolloin edullinen laina on mahdollista löytää nopeasti. Vertailemalla korkoa selvität hetkessä, mistä yli 30 luotonantajalta saat parhaan tarjouksen. 

Kun kilpailutat vakuudettomat lainat Nordsekin yhteistyökumppanien avulla, säästät aikaa ja rahaa.

Vakuudetonta lainaa tarjoavat suurin osa pankeista ja rahoitusyhtiöistä Suomessa. Pankkien tarjoaman lainan korko vaihtelee 4 – 20 % välillä. 

Rahoitusyhtiöt eivät usein pysty kilpailemaan hinnalla ja korolla pankkia vastaan. Niiden isoin ero on se, että osa rahoitusyhtiöistä voi tarjota isompaa lainaa myös pienempi tuloisille. 

Käytännössä moni rahoitusyhtiö kilpailee lainasumman koolla, ei hinnalla. Pienen lainan korko kannattaa aina kilpailuttaa, sillä hinnoissa on merkittäviä eroja.   

Säästä kilpailuttamalla 

Esimerkki paljastaa, kuinka  laskemalla lainan korkoa voit säästää jopa tuhansia euroja luoton kustannuksissa 10 000 euron sms lainassa, jossa lainan maksuaika on 7 vuotta:

LainasummaVanha korkoUusi korko Säästö laina-ajalta
10 000 €20%10%4.709 €
10 000 €15%10%2.265 €

Laina maksetaan takaisin kuukausittain 

Vakuudetonta lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasalyhennyksin. Tyypillisesti lainaan voit saada maksuaikaa 1 – 10 vuotta, kun lainasumma on alle 20 000 euroa

Isompiin lainoihin tarjotaan usein pidempää maksuaikaa. Tyypillinen laina-aika isompiin, yli 20 000 euron lainoihin on 6 – 15 vuotta.  

Takaisinmaksuun on mahdollista saada lyhennysvapaita kuukausia. Lyhennysvapaata on haettava ennen eräpäivää, sillä luotonantajat eivät myönnä joustoa jo erääntyneisiin laskuihin. Normaalisti voit saada 2 – 4 lyhennysvapaata kuukautta per kalenterivuosi. 

Lainan ilman vakuuksia voit maksaa takaisin milloin tahansa. Säästät kuluissa, kun maksat lainan etuajassa takaisin. Sitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä vähemmän maksat korkoa ja muita kustannuksia.

Kenelle voidaan myöntää lainaa? 

Voit saada lainaa tekstiviestillä, kun olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Lisäksi kotipaikka on oltava Suomessa ja sinulla on oltava kotimainen henkilötunnus

Yleensä luotonantajat vaativat palkkatuloja tai eläketuloja lainaa varten. Osa luotonantajista kuitenkin laskee kela-tuet säännöllisiksi tuloiksi, jolloin voit saada pienen lainan myös ilman palkkatuloja. 

Koska eläketulot ovat säännöllisiä tuloja, myös eläkeläinen voi saada lainaa. Opiskelijalle lainaa voidaan tarjota, mikäli hän on töissä vähintään osa-aikaisesti.

Yleisimmät syyt hylättyyn luottopäätökseen johtuvat maksuhäiriömerkinnästä, liian alhaisista tuloista tai muiden lainojen määrästä. Virheelliset tiedot ovat myös yleinen syy hylättyyn lainapäätökseen. 

Koska hakeminen on maksutonta ja ei sido mihinkään, sinun ei tarvitse etukäteen tietää, voidaanko lainaa tarjota. Pyytämällä tarjouksen selvität nopeasti, millä ehdoilla lainaa voidaan myöntää. 

Nosta lainaa vain jos pystyt maksamaan takaisin

Lainaa ei tulisi koskaan nostaa käyttöön vain sen takia, että sinulle tarjottiin lainaa. Lainaa vastuullisesti nostava käyttää rahan järkevästi. Lainaa ei tulisi koskaan käyttää alkoholin tai muiden päihteiden käyttöön tai uhkapeleihin. 

Laina on aina maksettava takaisin luotonantajalle. Jos sinulla on epäilys takaisinmaksun mahdollisuudesta, älä nosta lainaa käyttöön. 

Mikäli sinulla on paljon osamaksuja, pikavippejä ja muita pienlainoja käytössä, voi lainojen yhdistäminen olla järkevä tapa laskea kustannuksia. 

Yhdistelylainassa nostetaan yksi iso laina käyttöön, jolla maksetaan kalliit pienet velat pois. Koska pankit tarjoavat matalampaa korkoa isompaan lainaan, voit säästää merkittävästi kustannuksissa. 

Nordsekin kumppaneilta kilpailutat sekä yksittäiset pienet lainat kuin isommat yhdistelylainat. Kilpailuttamalla lainat varmistat, että saat parhaan koron käyttöön. 

Hae jo tänään lainaa tekstiviestillä 

Voit hakea lainaa tekstiviestillä vaikka heti. Koska hakeminen onnistuu minuuteissa, saat nopeasti selville sinulle tarjottavat parhaat korkotarjoukset. 

Lainan hakeminen ei sido mihinkään ja se on täysin maksutonta. Saat selville nopeasti eri tarjoukset, sillä ensimmäiset tarjoukset saat nähtäväksi tekstiviestillä ja sähköpostilla heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. 

Voit saada lainaa ilman vakuuksia 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Työtulojen määrä vaikuttaa paljon tarjottuun lainasummaan. 

Lainaa voi käyttää joustavasti esimerkiksi matkailuun tai puhelimen ostamiseen. Sinä päätät, mihin lainaa lopulta käytetään. Et tarvitse takaajia lainaan, joten sen voi saada nopeasti käyttöön. 

Myös pienten lainojen korko kannattaa kilpailuttaa Nordsekin kumppaneiden avulla. Koska koroissa on paljon vaihtelua, voi kuluero olla merkittävä. 

Laina pitää aina maksaa takaisin. Sitä ei kannata nostaa koskaan käyttöön, mikäli epäilet omaa takaisinmaksukykyä. Voit hakea lainaa, kun olet 18 vuotias ja sinulle ei ole maksuhäiriömerkintöjä. 

Kilpailuta lainan korko vaikka heti, niin saat nopeasti tekstiviestillä ensimmäiset tarjoukset katsottavaksi. Tekstiviestillä nostettu laina sopii myös nopeisiin laina tarpeisiin, sillä rahat maksetaan usein tilille viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Usein kysyttyä – lainaa tekstiviestillä:

Tarjoavatko pankit lainaa tekstiviestillä?

Voit saada pankista lainaa tekstiviestillä, sillä vakuudettomia lainoja haetaan puhelimella 500 – 60 000 eurolle.

Kuinka paljon voin saada lainaa tekstiviestillä? 

Lainaa voidaan tarjota 60 000 euroon asti. Tarjottuun lainamäärään vaikuttaa paljon työtulojen määrä. Selvität tarjotun lainamäärän nopealla verkkohakemuksella. 

Kuka voi saada lainaa?

oit saada lainaa, kun:

– Olet täysi-ikäinen 
– Ei maksuhäiriömerkintöjä 
– Kotipaikka Suomessa 

Onko lainassa vakuuksia?

Tekstiviestillä nostettavissa lainoissa ei ole vakuuksia. 

Tarvitaanko tekstiviestillä nostettavaan lainaa takaajia?

Lainaan ei tarvita takaajia, sillä oma henkilötakaus riittää lainansaantiin.

Onko lainan hakeminen maksutonta?

Lainan hakeminen on täysin maksutonta ja ei sido mihinkään. Voit siksi hakea lainatarjoukset heti katsottavaksi.  

Mistä kannattaa hakea lainaa tekstiviestillä?

Lainat kannattaa kilpailuttaa Nordsekin kumppanien avulla, jolloin selvität nopeasti tarjotun koron lainalle. Sitä enemmän saat tarjouksia, sitä edullisemmalla korolla voit lainaa saada. 

Mikä on pisin maksuaika?

Pisin tarjottu maksuaika vakuudettomalle lainalle on 15 vuotta. Normaali maksuaika on 1 – 10 vuotta. 

Mikä on lainan korko?

Lainan korko vaihtelee. Normaalisti korko on 4 – 20 % välillä. 
Miksi en saanut lainatarjouksia?

Miksi vakuudeton laina kannattaa kilpailuttaa?

Vakuudeton laina kannattaa aina kilpailuttaa, jolloin löydät edullisimman lainan nopeasti käyttöön. Kilpailuttaminen on aina maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.