Lainaa netistä pankkitunnuksilla 60 000 € asti

Janne Häkkinen

Voit hakea lainaa netistä 1-60 000 euroa jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Voit hakea lainaa netistä pankkitunnuksilla nopeasti, sillä suurin osa pankeista tekee luottopäätöksen heti. 

 • Lainaa netistä 60 000 euron pankkitunnuksien avulla
 • Säästä kuluissa kilpailuttamalla lainan nopeasti
 • Ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen jälkeen

Lainaa netistä pankkitunnuksilla nopeasti

Voit saada lainaa netistä pankkitunnuksilla jo samana päivänä. Koska pankit tekevät luottopäätöksen automaattisesti, saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen ensimmäisiä lainatarjouksia. 

Netistä otettavien lainat voidaan allekirjoittaa pankkitunnuksien avulla. Pankkitunnuksilla otettava laina on nopea ja helppo tapa hakea lainaa. Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen, voit saada pankista riippuen lainan heti samana päivänä käyttöön. Lainat maksetaan aina viimeistään kahden arkipäivän kuluessa lainansaajan tilille. 

Ennen lainan hakemista netistä on hyvä arvioida itselle sopiva lainasumma ja kuukausierä. Sopiva kuukausierä on sellainen, jonka pystyt maksamaan myös kuukausina, kun kulusi ovat normaalia korkeammat. 

Lainaa saat pankkitunnuksilla netistä nopeasti ja helposti. Kun lainatarve on 1-60 000 euroa, kannattaa lainat aina kilpailuttaa kauttamme. 

Löydä laina ilman vakuuksia hetkessä

Löydät lainan ilman vakuuksia hetkessä vertailupalvelun avulla. Näin varmistat, että löydät parhaat lainat:

 1. Tee lainahakemus huolellisesti – tällöin saat varmemmin usealta lainatarjouksen
 2. Vertaile lainojen kuluissa todellista vuosikorkoa 
 3. Valitse paras laina – se on lähtökohtaisesti aina halvin 
 4. Rahat tilille hyväksymällä lainasopimuksen

Vertaile nopeasti – laina netistä heti 

Hae lainaa netistä heti ja pääset nopeasti vertailemaan lainatarjouksia. Voit saada lainaa 1-60 000 euroa. 

Lainaa voidaan myöntää heti netistä, sillä pankit tekevät automaattisen luottopäätöksen. Saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen ensimmäisiä lainatarjouksia. Koska hakemuksen täyttäminen vie vain minuutin, on prosessi kokonaisuudessaan todella nopea. 

Vertailu palvelussa on helppoa. Koska netistä otettavat lainat ovat ehdoiltaan vakiomuotoisia, kannattaa vertailussa kiinnittää huomio lainan kuluihin. Parhaan lainan löydät vertailemalla tarjouksien todellisia vuosikorkoja keskenään. 

Kun olet löytänyt itselle sopivimman lainan netistä – voit ottaa rahat käyttöön hyväksymällä lainatarjouksen. Rahat maksetaan tilille viimeistään kahden arkipäivän kuluessa siitä, kun laina on allekirjoitettu. Lainojen vertailu netistä on hyvin helppoa ja nopeaa. Kilpailuttamisen avulla voit säästää tuhansia euroja, siksi se kannattaa aina tehdä. 

Kilpailuttamalla saat halvemman koron

Kilpailuttaminen on paras tapaa löytää halvempi korko lainalle. Lainojen korot alkavat 4% tasolta. 

Kilpailuttamisen isoin hyöty on halvempi korko. Kun kilpailutat pankit ja rahoitusyhtiöt, laitat rahoittajat kilpailemaan asiakkuudestasi. Tässä tiivistettynä isoimmat hyödyt:

 • Säästä kuluissa ja koroissa kilpailuttamisen avulla 
 • Halvempi korko laskee lainan kuukausierää ja takaisinmaksettavaa summaa
 • Kilpailuttamisen avulla nopeasti lainatarjoukset näkyville
 • Yhdellä hakemuksella saat useamman tarjouksen
 • Kilpailutus laskee kuluja, sillä pankit kilpailevat asiakkuudestasi

Lähetä lainahakemus netistä – tarjous heti

Lainahakemus netistä on hyvin nopeaa, sillä pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät lainapäätöksen automaattisesti.

Heti hakemuksen jälkeen alat saamaan ensimmäisiä lainatarjouksia. Pankit tekevät usein automaattisen alustavan lainapäätöksen. Lopullista lainapäätöstä varten sinun tulee vielä toimittaa tarvittavia liitteitä – näitä ovat yleensä todiste säännöllisistä tuloista. 

Heti kun olet saanut tarjouksia, voit alkaa vertailemaan niitä keskenään. Suosittelemme lähtökohtaisesti aina valitsemaan edullisimman lainan käyttöön. Voit kuitenkin vapaasti itse valita sinulle parhaiten sopivan lainatarjouksen. 

Voit hakea lainaa 1-60 000 euroa jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Sitä suurempi laina on kyseessä, sen tärkeämpää on kilpailuttaa laina. 

Näin haet lainaa pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

Lainan hakeminen pankkitunnuksilla on hyvin helppoa: 

 1. Täytä hakemus ja liitä haluttaessa jo liitetiedostoja 
 2. Hyväksy paras lainatarjous
 3. Allekirjoita lainasopimus pankkitunnuksilla 
 4. Rahat tilille 

Allekirjoita laina hetkessä

Lainan allekirjoitus on hyvin sujuvaa ja helppoa. Voit allekirjoittaa tarvittavat lainasopimukset kaikki sähköisesti pelkkien pankkitunnuksien avulla. 

Koska voit myös toimittaa kaikki tarvittavat liitteet sähköisesti, ei fyysisiä papereita enää tarvita lainansaantiin. Vaikka lainan saa nopeasti käyttöön, suosittelemme aina huolellisesti vertailemaan itselle parhaiten sopivimman lainan. 

Voit hakea ja allekirjoittaa lainasopimuksia palvelumme avulla aina 60 000 euron lainoihin asti. 

Minkä tyyppisiä lainoja saa pankkitunnusten avulla

Voit saada kauttamme 1-60 000 euroa vakuudetonta lainaa pankkitunnusten avulla. 

Vakuudetonta lainaa haetaan hyvin erityyppisiin joustaviin tarpeisiin. Suuremmissa lainoissa tarve kohdistuu usein joko vanhojen kalliimpien lainojen yhdistelyyn tai ajoneuvon kuten auton rahoittamiseen

Pienemmissä lainasummissa käyttötarkoitukset ovat arkisempia. Näitä ovat esimerkiksi kodinkoneen hajoaminen tai muu yllättävä kuluerä. Koska lainat ovat vakuudettomia, voit käyttää niitä joustavasti erilaisiin käyttötarkoituksiin. 

Vakuudettoman lainan ottaminen netistä pankkitunnuksien avulla on suosittua. Koska voit säästää kuluissa kilpailuttamalla lainasi, kannattaa myös vanhat lainat säännöllisesti kilpailuttaa. 

Nettilaina vai pankkilaina?

Nykyään nettilainan voi hankkia helposti vakuudettomille alle 60 000 euron lainoille. Nettilaina on usein pankkilaina, sillä pankit tarjoavat myös nykyään lainoja netin välityksellä. 

Aikaisemmin pankkilainan ja nettilainan erot olivat suuria. Nettilaina yhdistettiin pikavipiksi, jolla on paha maine. Nykyään nettilaina on usein hyvin edullinen ja voit saada sen pankista kilpailutuksen avulla. Koska nykyään nettilaina on usein pankin tarjoama laina – voidaankin jopa pitää nettilainaa ja pankkilainaa usein samana asiana. 

Tässä kolme tärkeintä asiaa, mitä sinun tulee tietää nettilainasta:

 • Voit saada netistä lainaa 1-60 000 euroa kilpailutuksen avulla
 • Lainapäätös tehdään usein automaattisesti 
 • Pankit tarjoavat nopeaa nettilainaa – myös pankkien hinnoissa voi olla suuria eroja, joten kilpailutus kannattaa aina tehdä 

Kun haussa on vakuudeton pankkilaina 1-60 000 eurolle, suosittelemme lainojen kilpailutusta Nordsekin palvelussa. Näin saat nopeasti ja edullisesti käyttöön mahdollisimman edullisen nettilainan. 

Huomioi nämä asiat

Kun haet lainaa netistä, huomioi seuraavat asiat:

 • Lainojen kilpailuttaminen voi tuoda isoja säästöjä – koska laitat pankit kilpailemaan sinusta, saat parempia tarjouksia 
 • Kiinnitä huomio todelliseen vuosikorkoon, joka ottaa huomioon lainan kaikki kulut 
 • Valitse sopiva kuukausierä, jonka pystyt maksamaan myös kuukausina, jolloin kulusi ovat korkeammat 
 • Rahat saat käyttöön nopeimmillaan heti samana päivänä – viimeistään kahden arkipäivän kuluessa
 • Lainan voi aina maksaa etuajassa pois ilman erillistä ilmoitusta – vaikkei sitä olisi sopimuksessa erikseen mainittu

Lainan saannin kriteerit

Jotta voit saada vakuudetonta lainaa pankeista ja rahoitusyhtiöiltä, on seuraavat minimikriteerit täyttyä:

 • Lainanhakijan ikä: Minimi-ikä 21-vuotta
 • Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä 
 • Tulot: Säännölliset tulot

Lisäksi pankeilla ja rahoitusyhtiöillä voi olla muita kriteereitä lainansaantiin. Koska luottopäätös perustuu kokonaisarviointiin ja eri pankit voivat painottaa eri asioita, on riskiarvioinneissa eroja. Sitä alhaisempi arvioitu riski, sen paremmin ehdoin voit lainaa saada. 

Eläketulot ovat myös säännöllisiä tuloja, joten voit saada myös eläkeläisenä lainaa

Hae lainaa nyt 

Voit hakea lainaa nyt heti 1-60 000 euron lainasummille. Kilpailuttaminen kannattaa, kun jokin seuraavista kriteereistä täyttyy:

 • Sinulla on syntynyt jo tarve lainalle
 • Sinulle on mahdollisesti tarvetta lainalle lähitulevaisuudessa
 • Sinulla on ennestään muita lainoja ja haluaisit korvata kalliit lainat halvemmalla
 • Käytät luottokortteja, jossa on korkea todellinen vuosikorko 

Koska lainan hakeminen on hyvin nopeaa ja helppoa, kannattaa lainat säännöllisesti kilpailuttaa. 

Rahat tilille jopa samana päivänä

Pankista ja rahoitusyhtiöstä riippuu, kuinka nopeasti raha maksetaan tilille. Nopeimmillaan raha voidaan maksaa jo samana päivänä tilille, viimeistään kuitenkin kahden arkipäivän kuluessa. 

Jotta saat rahat nopeasti käyttöön, kannattaa lainahakemus tehdä huolellisesti. Lisäksi pankit vaativat usein ennen lainan maksua tilille liitetiedostona todisteen säännöllisistä tuloista. Nopeutat käsittelyä, kun lataat tarvittavat liitteet valmiiksi. 

Jotta raha voidaan maksaa tilille, tulee sinun myös ilmoittaa lainanmaksua tilinumero. Pankkitili tulee olla suomalainen pankkitili, jossa tilin omistajana on lainanottaja.

Minulla ei ole pankkitunnuksia, miten toimin?

Jos sinulle ei ole pankkitunnuksia, kannattaa ne hankkia omasta pankista käyttöön. Pankkitunnuksien avulla voit hoitaa joustavasti ja nopeasti laina-asiasi. 

Voinko luottaa, että lainan haku pankkitunnuksilla on turvallista?

Pankkitunnuksilla haku on täysin turvallista, kun vierailet tunnetuilla sivuilla. Se on turvallisin tapa todistaa ja allekirjoittaa lainasopimuksia verkosta. Älä kuitenkaan koskaan anna pankkitunnuksia muille käyttöön. 

Mitä tapahtuu jos yhteys katkeaa hakuprosessin?

Jos yhteys katkeaa kesken hakuprosessin, voit aloittaa alusta lainahakemuksen teon. 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.