Kilpailuta kulutusluotot netissä helposti

kulutusluottoKilpailuta kulutusluotot netissä helposti

Kilpailuta kulutusluotot netissä nopeasti ja joustavasti– saat ensimmäisiä lainatarjouksia heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Pankit tarjoavat kulutusluottoja netissä – saat tarjouspyynnön avulla kilpailutettua useammat pankit yhden verkkohakemuksen avulla. 

 • Suomessa toimivat pankit tarjoavat kulutusluottoja netissä – saat helpoiten tarjouksen useammalta pankilta pyytämällä vertailupalvelumme avulla tarjoukset
 • Yksi luottohakemus, useampi tarjous 
 • Kilpailuttamalla kulutusluotot säästät kuluissa ja vertailet helposti eri vaihtoehtoja 
 • Maksuton palvelu ja hakemuksen lähettäminen ei sido mihinkään

Kulutusluottojen kilpailutus jopa 60,000 euroon asti

Voit kilpailuttaa vakuudettomat kulutusluotot aina 60 000 euroon asti. Suomalaiset pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat kuluttajille vakuudetonta luottoa 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Nämä asiat mm. vaikuttavat siihen, kuinka paljon kulutusluottoa voidaan antaa:

 • Säännölliset tulosi ja työsuhteen laatu ja kesto 
 • Aikaisempi maksukäytös ja luottojen määrä 
 • Ikä ja asumismuoto ja asuinpaikka 

Jokaisella pankilla on oma tapa arvioida riskiä ja tehdä luottopäätös. Koska riskinarvioinnin perusteella päätetään luottomäärä ja korkotarjous, tiedät vasta tarjousta pyytämällä tarkat luottoehdot. Kulutusluottojen kilpailutus on suosittua, sillä voit sen avulla säästää jopa tuhansia euroja luottokustannuksissa. 

Yhteistyössä useiden pankkien kanssa

Teemme yhteistyötä useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa. Tehtävämme on löytää sinulle kuluttajana mahdollisimman monta ja edullista luottotarjousta. Emme peri sinulta palkkioita palvelumme käytöstä – koskaan. 

Kun kilpailutat pankit vertailupalvelumme avulla, voit helposti vertailla eri korkotarjouksia keskenään. Vertailun lisäksi voit säästää selvästi kuluissa, sillä kilpailutilanteesta johtuen monet pankit tarjoavat paremmilla ehdoilla luottoa asiakkaille. 

Suomessa toimii paljon aktiivisia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, jotka tarjoavat edullista kulutusluottoa suomalaisille asiakkaille. Luottojen kilpailuttaminen on tärkeää, sillä luottojen hinnoissa on isoja eroja. Koska korko hinnoittelu tehdään asiakaskohtaisesti, et koskaan tiedä ennen tarjouksen pyytämistä, millä ehdoin voit luoton saada.

Näin kilpailutat

Kulutusluottojen kilpailuttaminen Nordsekin avulla on hyvin helppoa. Näin se toimii:

 1. Hae

  nopea verkkohakemus minuuteissa

 2. Vertaa

  helposti portaalissa

 3. Valitse

  paras luottotarjous

 4. Allekirjoita sopimus

  sähköisesti verkkopankkitunnuksilla

Nopeimmillaan voit saada kulutusluoton käyttöön jo samana päivänä siitä, kun olet hakenut luottoa.

5 syystä kilpailuttaa kulutusluotot Nordsekin kanssa

 1. Saat parempia lainatarjouksia ja säästät kuluissa
 2. Säästät aikaa lähettämällä vain yhden hakemuksen
 3. Vertailet ja selvität nopeasti edullisimman korkotarjouksen
 4. Vähennät hallinnointia keskittämällä tarjouksien hakemisen
 5. Et maksa mitään palvelumme käytöstä

Kulutusluotto laskuri

Laskurin avulla selvität itselle sopivan kulutusluoton määrän. 

Kilpailuta kulutusluotot nyt

Kilpailuttamalla kulutusluotot nyt alat saamaan ensimmäisiä tarjouksia heti. Kun kilpailutat luottoja, huomioi nämä asiat:

 1. Kuluja vertailtaessa todellinen vuosikorko on paras mittari edullisuuteen
 2. Kulutusluottojen hinta koostuu korosta, avauspalkkiosta ja tilinhoitomaksusta
 3. Muiden kuin korkojen osuus luoton hinnasta voi olla maksimissaan 150 euroa vuodessa
 4. Kilpailutuksen ansiosta voit säästää kuluissa, sillä pankit tekevät paremman lainatarjouksen kilpailutilanteesta johtuen 
 5. Sekä pankit että rahoitusyhtiöt voivat tarjota luottoa 60 000 euroon asti 15 vuoden takaisinmaksuajalla 
 6. Kulutusluotot voi aina maksaa ennenaikaisesti takaisin – vaikkei siitä olisi erikseen mainittu luottosopimuksessa

Kilpailutetaanko vakuudettomia vai vakuudellisia kulutusluottoja?

Nordsekin kautta voit kilpailuttaa vakuudettomat kulutusluotot 1 000 – 60 000 euron lainasummille. Vakuudettomat kulutusluotot kannattaa kilpailuttaa, sillä luottojen koroissa on isoja eroja. Voit parhaimmillaan saada kulutusluottoa 4% vuosikorolla. Normaali korkojen vaihteluväli on 4-20%. 


Mitkä ovat minimivaatimukset?

Minimivaatimukset kulutusluoton saantiin ovat:

 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Säännölliset tulot 
 • Yli 21-vuotias ja kotipaikka Suomessa


Kannattaako hakea kulutusluottoa vai lainaa?

Kulutusluotto on laina, joka myönnetään kuluttajalle ilman vakuuksia. Kulutusluoton eli lainan voit käyttää joustavasti erilaisiin henkilökohtaisiin käyttötarkoituksiin. Voit saada vakuudetonta kulutusluottoa 60 000 euroon asti pankeista ja rahoitusyhtiöistä. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Kulutusluotto vertailu

Kulutusluotto vertailu tarkoittaa vakuudettoman tai vakuudellisen kulutusluoton hinnan tai muiden ominaisuuksien vertailua. Kulutusluottojen vertailu kannattaa, sillä sen avulla selvität nopeasti sinulle parhaiten sopivan luoton.  Kulutusluottojen...

Ekstraluotto ei tarjoa lainoja 2022 

Ekstraluotto ei tarjoa lainoja vuoden 2019 tulleen korkokaton myötä. Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin, mitä Ekstraluotto palvelu on tarjonnut ja tärkeimmät tiedot luotosta.  Ekstraluotto on tililuotto...

Joustoluotto

Joustoluotto on vakuudeton laina, jossa on luottokortin kaltainen luotto-ominaisuus. Joustoluotto on limiittiluotto, jossa voit nostaa joustavasti luottoa aina sovittuun limiittirajaan asti.  Normaalisti joustoluoton määrä on...

Kulutusluotto Heti

Kulutusluottoa haetaan usein netistä sen helppouden ja nopeuden takia. Vakuudettoman kulutusluoton voit saada heti samana päivänä käyttösi.   Luottopäätöksen saat suurimmalta osalta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä heti,...