Keittiöremontti rahoitus 60 000 euroon asti

Janne Häkkinen

Keittiöremontti rahoitus on pankin tai rahoitusyhtiön tarjoama vakuudeton laina keittiön remonttia varten. Voit saada keittiöremontti rahoitusta 1 000 – 60 000 euroa riippuen siitä, minkälaiset tulot sinulla on. 

 • Nosta asunnon arvoa ja asumismukavuutta keittiöremontin avulla 
 • Keittiöremontti rahoitus mahdollista saada jopa 60 000 euroon asti 
 • Ei vakuuksia eli voit päättää itse rahoituksen käyttökohteen 

Keittiöremontti rahoitusta nostetaan usein 5 000 – 15 000 euroa riippuen keittiöremontin laajuudesta ja uuden keittiön varustelu tasosta. Rahoitusta voit käyttää myös kodinkoneisiin.

Keittiöremonttiin haetaan usein vakuudeton rahoitus, jonka avulla voit joustavasti tehdä remontin alusta loppuun asti.

Laina keittiöremonttiin jopa 4% korolla

Laina keittiöremonttiin ilman vakuuksia on mahdollista saada jopa 4% vuosikorolla. Remonttilainan korko on asiakaskohtainen ja selvität tarjouspyynnön avulla sinulle tarjottavan koron. 

 • Laina keittiöremonttiin 4 – 20% korolla 
 • Asiakaskohtainen hinnoittelu 
 • Hintaan vaikuttaa arvioitu riski ja lainasumma 

Hintaan vaikuttavat pankin arvio riskistä, lainasumma ja rahoittajan oma hinnoittelu malli. Saat helpommin lainan koron keittiöremontissa alle 10%, kun lainasumma on yli 10 000 euroa. 

Koska vakuudettomien lainojen hinnat keittiöremonttiin vaihtelevat paljon, kannattaa korko aina kilpailuttaa. Kun vertaat lainatarjouksia keskenään, voit säästää jopa tuhansia euroja laina-ajalta. 

Keittiöremontin rahoituksessa korko ei ole ainoa kuluerä 

Huomaathan, että rahoituksessa perittävä korko eli nimelliskorko ei ole ainoa lainasta perittävä kulu. Muita kuluja ovat:

 • Tilinhoitomaksu tai laskutuslisä 
 • Mahdolliset avauspalkkiot 
 • Muut hinnaston mukaiset palkkiot 

Erityisesti pienemmissä lainoissa tilinhoitomaksu ja laskutuslisä voi olla merkittävä kuluerä. Tilinhoitomaksua maksat jokaiselta kuukaudelta, kun lainassa on avointa pääomaa jäljellä. Maksu on kiinteä ja siihen ei vaikuta se, paljonko sinulla on lainaa jäljellä. 

Lainassa voidaan periä eri avausmaksuja ja palkkioita, jotka on ilmoitettu tarjouksessa. Lisäksi hinnaston mukaisesti voidaan periä lisämaksua mm. maksumuistutuksista, viivästyskorkoa ja muutostyöt lainasopimukseen. 

Älä vertaile pelkkää nimelliskorkoa, vaan mieluummin todellista vuosikorkoa, joka ottaa huomioon kaikki kustannukset.

Keittiön rahoitus remontin yhteydessä 

Keittiön rahoitusta haetaan usein putkiremontin tai muuton yhteydessä, jolloin keittiö halutaan uudistaa. Moni voi remontoida keittiön myös juuri ennen myyntiä – näin asunnon arvo nousee. 

Keittiön rahoitus on vakuudetonta, joten voit käyttää sen joustavasti sekä uusien materiaalien, kodinkoneiden hankintaan tai itse työhön. Moni nostaa keittiöön rahoitusta remonttilainan yhteydessä. 

Voit hakea keittiön rahoitusta jo ennen remontin aloittamista, sillä lainatarjoukset ovat voimassa 2-4 viikkoa. Rahoituksen maksu takaisin on helppoa ja joustavaa, sillä voit maksaa lainaa takaisin tasaerissä. Lisäksi sinulla on aina mahdollisuus maksaa laina takaisin etuajassa. 

Lainaa keittiöremonttiin nopeasti

Lainaa keittiöremonttiin saa nopeasti sekä pankista että rahoitusyhtiöistä. Hakemuksen tekeminen keittiöremontin lainaan onnistuu 1-2 minuutin aikana. 

Saat alustavan lainatarjouksen heti hakemuksen jälkeen katsottavaksi, sillä myös pankit tekevät automaattisen alustavan lainapäätöksen keittiöremonttiin. Sitovan tarjouksen pankilta saat, kun toimitat niille vielä todisteen palkkatuloista. 

Rahat maksetaan tilille 1-2 arkipäivän kuluessa siitä, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen. Lainaa keittiöremonttiin on siis mahdollista saada myös nopeisiin tarpeisiin varten. Kun haet ajoissa lainaa, sinulla on aikaa vertailla eri tarjouksia keskenään. 

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Rahoitus keittiöremonttiin pitkällä maksuajalla

Rahoitus keittiöremonttiin on mahdollista saada pitkä maksuaika, sillä normaali maksuaika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainatarjouksessa määritellään, mikä on maksimi sinulle tarjottava laina-aika. 

Voit itse valita sinulle sopivimman maksuaikataulun – käytännössä siis voit muokata maksuaikaa aina lyhyemmäksi tarjotusta.

 • Rahoitus keittiöremonttiin 1-15 vuoden maksuajalla 
 • Rahoitukseen mahdollista saada lyhennysvapaita kuukausia 
 • Valitse sopiva kuukausierä rahoitusmäärää ja maksuaikaa muokkaamalla  

Rahoituksen pituus keittiöremonttiin vaihtelee usein lainasumman mukaan. Sitä isompi tarjottu rahoitusmäärä, sitä pidemmän maksuajan voit saada rahoitukselle. 

Maksa takaisin joustavasti tasaerissä  

Lainaa maksetaan takaisin kiinteällä tasaerällä. Kuukausierän suuruuteen vaikuttaa: 

 • Maksuaika 
 • Korko ja kulut 
 • Lainamäärä 

Voit siis itse vaikuttaa kuukausierän suuruuteen valitsemalla sopivimman lainamäärän ja laina-ajan. Lisäksi lainaan on mahdollista lyhennysvapaita kuukausia. Tällöin maksat vain kuukaudelta siitä syntyneet korkokulut ja muut kulut, mutta et lyhennä pääomaa. 

Lyhennysvapaita kuukausia on usein mahdollista saada vasta, kun olet maksanut lainaa takaisin vähintään 3 kuukautta. Lisäksi moni pankki myöntää maksimissaan 4 kertaa vuodessa lyhennysvapaita kuukausia lainaan. 

Rahoitusvaihtoehtoja kuluttajalle 

Keittiöremontin lisäksi on mahdollista saada erilaisia rahoitustuotteita sekä pankista että rahoitusyhtiöistä. Yleisimpiä rahoitustuotteita asuntolainan jälkeen ovat erilaiset vakuudettomat lainat, joita voi käyttää joustavasti itse valittuun käyttötarkoitukseen:

 • Kulutusluotto eli normaali vakuudeton laina 
 • Autolaina
 • Mökkilaina 
 • Sisustuslaina ja kodinkonelaina 
 • Remonttilaina 
 • Yhdistelmälaina 

Kulutusluotto on yleistermi kaikille vakuudettomille lainoille, jota myös keittiöremontti laina on. Autolainaa haetaan sekä vakuudellisena että vakuudettomana pankeista ja rahoitusyhtiöistä. 

Mökkilainaa voi saada pankista sekä vakuudellisena että vakuudettomana. Usein mökkilainaa varten nostetaan vakuudetonta lainaa osaksi rahoitusta, sillä omarahoitusosuus on noin 40%. 

Remonttilainan yhteydessä voi myös nostaa vakuudetonta sisustuslainaa tai lainaa kodinkoneita varten. 

Yhdistelmälainan avulla voit maksaa kalliimmat luotot pois yhdellä suuremmalla kertalainalla. 

Esimerkki hinnoittelu keittiöremontti rahoituksesta

Lainasumma Maksuaika Korko Kuukausierä 
5 000 €3-5 vuotta10-20%106 – 185 €
10 000 €4-7 vuotta8-18%155 – 293 €
15 000 €5-8 vuotta6-16%197 – 364 €
20 000 €6-12 vuotta5-15%184 – 422 €

Kuukausierän suuruuteen vaikuttaa paljon se, mikä on lainan korko, maksuaika ja lainasumma. Esimerkkilaskelman luvut ovat viitteellisiä, sillä lainatarjouksessa selviää sinulle tarjottavan lainan koron suuruus. 

Näin haet lainaa keittiöremonttiin

 1. Tee lainahakemus

 2. Lähetä tarjouspyyntö 

 3. Vertaile

 4. Valitse edullisin 

 5. Hyväksy allekirjoittamalla

 6. Rahat tilille – aloita remontointi 

Keittiöremontti rahoituksen minimivaatimukset 

Voit saada keittiöremonttia varten vakuudetonta rahoitusta, kun seuraavat minimikriteerit täyttyvät: 

 • Ei maksuhäiriöitä 
 • Säännölliset tulot
 • Kotipaikka Suomessa
 • Suomalainen henkilötunnus 

Voit saada myös lainaa opiskelijana, kun sinulla on säännöllisiä tuloja riittävästi lainan takaisinmaksua varten. Lisäksi on mahdollista saada lainaa eläkeläisenä keittiöremonttia varten, sillä eläketulot lasketaan säännöllisiksi tuloiksi. 

Muista vertailla vakuudettomat keittiöremontti lainat 

Vakuudettomien keittiöremonttien lainoissa on isoja eroja niin pankkien kuin rahoitusyhtiöiden välillä. Kun vertailet hintoja keskenään, ota tarkasteluun todellinen vuosikorko. 

Voit hakea keittiöremontti lainaa vaikka jo tänään, sillä tarjoukset ovat voimassa jopa 4 viikkoa.

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.