Joustava laina

Julkaistu

Janne Häkkinen

Joustava laina arjen turvaksi 

Hae joustava laina milloin vain ilman vakuuksia tilille. Lainapäätöstä varten riittää perustiedot sinusta ja lainatarpeesta. Raha maksetaan tilille jopa samana päivänä, joten vakuudeton laina sopii hyvin myös nopeaan lainatarpeeseen. 

Kuinka joustavaa lainaa haetaan? 

  1. Täytä Nordsekin verkkohakemus

  2. Vertaa eri joustavia lainatarjouksia 

  3. Allekirjoita sopivin laina sähköisesti

  4. Rahat tilille 

Lainahakemukseen ei tarvita liitteitä, joten voit hakea lainaa puhelimella tai koneelta milloin vain muutamassa minuutissa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti katsottavaksi. Lainan hakeminen ei sido mihinkään ja lainojen vertailu on aina maksutonta.

hakulomake 2
Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Kuinka maksan joustavaa lainaa takaisin? 

Lainatarjouksessa ja sopimuksessa on määritelty takaisinmaksuaika lainalle. Kuukausierän määrä kertoo, paljonko lainaa tulee maksaa takaisin kuukausittain. Lainan maksuaika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Normaalisti lainaa maksetaan takaisin tasaerissä, joten lainan kuukausierä pysyy samana joka kuukausi. 

Joustava laina nopean rahan tarpeeseen

Laina on vakuudetonta, joten voit käyttää sitä joustavasti mihin tahansa itse valittuun käyttökohteeseen. Joustavaa lainaa voidaan nostaa esimerkiksi laskujen maksuun, kodinkoneen ostoon tai matkustamiseen. Saat joustavalla lainalla apua arjen kassanhallintaan, kun omia säästöjä ei ole riittävästi tilillä.

Hae joustavaa luottoa heti tilille ja maksa takaisin joustavasti 

Joustavan luoton hakeminen onnistuu nopeasti, sillä luotossa ei vaadita vakuuksia. Näin pankit ja rahoitusyhtiöt voivat tehdä luottotarjouksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Luottoon voi saada maksuaikaa joustavasti 1 – 15 riippuen luoton määrästä. 

Joustavan vakuudettoman lainan hakeminen on helppoa, sillä voit yhdellä verkkohakemuksella saada jopa yli 30 lainatarjousta katsottavaksi. Joustavaan luottoon voi saada maksuaikaa riippuen luottomäärästä 1 000 – 60 000 euroa. 

Jos luotto nostetaan tavallisena kulutusluottona, maksetaan luotto yhdellä kerralla hakijan tilille. Tämä sopii hyvin niille, jotka haluavat nostaa tarvittavan luottomäärän heti käyttöön. Normaalissa luotossa velkaa maksetaan takaisin sovitussa ajassa kuukausittain pankille tai rahoitusyhtiölle. 

Luottoa voi hakea myös joustoluottona, jolloin lainasumman voi nostaa tilille joustavasti pienissä erissä milloin vain. Se eroaa normaalista luotosta kahdella tavalla. Ensinnäkin luottoa ei tarvitse nostaa yhdellä kerralla tilille. Toinen on se, että joustoluotto on jatkuva lainatuote. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että kun luottoa maksetaan takaisin – sitä voidaan nostaa myöhemmin uudestaan tilille käyttöön. 

Luottoon voi saada myös joustoa maksuvapaan kuukauden avulla. Usein pankit tarjoavat lainaan 2 – 4 kertaa vuodessa maksuvapaita kuukausia vuodessa, jolloin luottoa ei tarvitse maksaa tai lyhentää takaisin. 

Kenelle vakuudeton joustava laina on sopiva? 

Joustava laina sopii kuluttajille, jotka haluavat saada nopeaa lainaa helposti käyttöön joustavalla maksuajalla. Vakuudeton laina on joustava lainatuote, joka sopii arjen hankintoihin niille, joilla on riittävästi työtuloja maksaa laina myöhemmin takaisin. 

Koska lainassa ei ole vakuuksia, voidaan hakemus tehdä nopeasti ilman liitteitä milloin vain. Lainaa varten ei tarvita takaajia, sillä hakijan oma henkilötakaus on riittävä pankille. 

Joustavaa lainaa voit saada pankista tai rahoitusyhtiöstä, kun olet täysi-ikäinen, sinulla on puhtaat luottotiedot ja riittävästi palkkatuloja. Myös eläkeläinen voi saada joustavaa lainaa, sillä eläketulot lasketaan palkkatuloiksi. 

Lainaa ei kannata nostaa käyttöön, mikäli oma maksukyky vaarantuu lainan myötä. Jos epäilet, ettet pysty maksamaan lainaa takaisin – ei lainaa kannata nostaa koskaan käyttöön. 

Kilpailuttamalla löydät nopeasti edullisimman joustavan lainan 

Kilpailuta vakuudettomat lainat milloin vain Nordsekin maksuttoman lainahakemuksen avulla. Lainaa voit saada joustavasti käyttöön päivissä 1 000 eurosta alkaen. 

Kun kilpailutat lainat, voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta katsottavaksi. Kaikki vakuudettomat lainat ovat joustavia, sillä niitä voidaan maksaa takaisin sovitussa maksuaikataulussa ja niiden käyttökohteelle ei ole rajoituksia. 

Voit kilpailuttaa Nordsekin avulla kaikki joustavat lainat vaikka heti! Selvittämällä edullisimman vakuudettoman lainan saat selville, mikä joustava laina on sinulle paras ja sopivin! 

Usein kysyttyä  joustavista lainoista

Mistä joustava laina edullisella korolla?

Joustava laina edullisella korolla löytyy lainavertailun avulla, jolloin voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta. Lainojen kilpailuttaminen on maksutonta Nordsekin palvelussa, joten voit kilpailuttaa milloin vain kaikki vakuudettomat lainat.  

Kuka voi saada joustavaa lainaa?

Lainaa voit saada, kun sinulla on säännöllisiä palkkatuloja ja ikää vähintään 18 vuotta. Usein pankit vaativat vähintään 20 vuoden ikää lainaa varten. Luottotiedot on oltava kunnossa ja kotipaikka oltava Suomessa.

Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille? 

Joustava laina voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä. Moni pankki maksaa lainan 1 – 2 arkipäivässä tilille. 

Onko kaikki vakuudettomat lainat joustavia?

Kaikki vakuudettomat lainat ovat joustavia käyttää, sillä niissä ei ole rajoitteita lainan käyttötarkoitukseen. Vakuudettomaan lainaan voit saada aina joustoa maksuihin, joten paras joustava laina selviää hintavertailun avulla.

Tarvitaanko lainaan takaajia?

Lainaan ei vaadita vakuuksia tai muita takaajia, sillä lainanhakijan oma henkilötakaus riittää pankille lainan saantiin.

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.