Halvin lainojen yhdistäminen 1 000 – 60 000 eurolle 

Janne Häkkinen

Halvin lainojen yhdistäminen tapahtuu kilpailuttamalla, sillä sen avulla saat pankit ja rahoitusyhtiöt tekemään parempia lainatarjouksia. Kun saat kilpailua lainaasi, tarjoavat pankit lainaa edullisemmalla korolla. 

Voit yhdistää lainat aina 60 000 euroon asti 1-15 vuoden maksuajalla. Yhdistelylainan vertailu kannattaa, sillä lainojen koroissa on isoja eroja. Normaalisti yhdistelylainan korot vaihtelevat 4-15% välillä. Korkotasoon vaikuttaa pankin arvioima riski sinusta sekä nostettu lainasumma. 

Lainojen koroissa on isoja eroja myös pankkien kesken. Selvität parhaiten halvimman lainojen yhdistämispalvelun Nordsekin maksuttoman vertailupalvelun avulla. Kun annat meidän etsiä sinulle parhaan koron – saat nopeasti maksettua kalliit lainat pois. 

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Halvin yhdistelylaina löytyy kilpailuttamalla

Halvin yhdistelylaina löytyy kilpailuttamalla lainat ja vertailemalla eri tarjouksia keskenään. Selvität halvimman yhdistelylainan vasta kilpailituksen avulla, koska pankit hinnoittelevat asiakaskohtaisesti. 

 • Selvitä halvin yhdistelylaina hakemalla lainaa kilpailutuspalvelun kautta
 • Voit yhdistää sekä pienempiä että suurempia lainoja 
 • Korot alkaen 4% – selvität oman koron tarjouspyynnön avulla 

Velkojen yhdistäminen on helppo tapa säästää kuluissa, sillä pankit tarjoavat edullisempia luottoehtoja isompiin lainoihin. Hankkiudu eroon pikavipeistä, luottokorttiveloista ja kalliista pienlainoista yhdistämällä ne yhdeksi edulliseksi lainaksi. 

Paljon vaihtoehtoja yhdistää lainat edullisesti Suomessa

Suomalaisilla on paljon vaihtoehtoja siihen, kuinka yhdistää kalliit lainat edulliseksi lainaksi. Koska moni pankki ja rahoitusyhtiö suomessa tarjoaa aktiivisesti yhdistelylainaa – on sinulla paljon vaihtoehtoja. 

 • Suomessa moni pankki ja rahoitusyhtiö tarjoaa yhdistelylainaa
 • Myös pankkien tarjoamissa koroissa on isoja eroja 

Selvität parhaimman vaihtoehdon vertailemalla lainoja keskenään. Lainojen yhdistäminen toimii käytännössä niin, että maksat kalliit lainat pois uudella edullisemmalla lainalla. Laina voidaan maksaa pois joko kuluttajan tai toisen rahoittajan toimesta. 

Lainan siirto toiseen pankkiin tarkoittaa, että nykyiset lainat maksetaan pois ja toinen pankki antaa sinulle lainaa tilalle. Lainan siirto on mahdollista tehdä vakuudettomien lainojen lisäksi muille lainoille – esimerkiksi asuntolainalle. 

Vertailu helppoa ja nopeaa

Lainojen vertailu on helppoa – yhdellä hakemuksella saat useampia tarjouksia. Vertailu on myös nopeaa, sillä hakemus vie vain muutaman minuutin. 

 • Vertailu nopeasti – hakemus ja tarjoukset minuuteissa 
 • Vertailu helppoa, kun yhdessä paikassa eri lainatarjoukset 
 • Valitse edullisin laina vertailun avulla ja säästä kuluissa 

Lainat kannattaa aina säännöllisesti kilpailuttaa. Koska markkinoilla on tarjolla erilaisia lainantarjoajia – voit säännöllisen vertailun avulla säästää paljon rahaa. Vertaile ja kilpailuta vakuudettomat lainat Nordsekin avulla 1 000 – 60 000 € lainasummille. 

Isoja eroja yhdistelylainan hinnoissa ja ehdoissa

Yhdistelylainan hinnoissa on isoja eroja myös pankkien välillä. Koska lainatarjous ja hinnoittelu tehdään asiakaskohtaisesti – voi toisen pankin tarjous olla toista merkittävästi edullisempi. 

 • Yhdistelylainojen hinnoissa on isoja eroja – normaali vaihteluväli 4-15% 
 • Pankit tekevät asiakaskohtaisen hinnoittelun 

Muita hintaan vaikuttavia tekijöitä on tarjottu lainamäärä sekä pankin oma hinnoittelu. Sitä suurempi lainasumma kyseessä, sitä paremmilla ehdoilla voit saada lainaa. Pankit voivat tarjota isompiin lainoihin edullisemman koron, koska sen hallinnointi on niille edullisempaa isommissa lainoissa kuin pienissä lainoissa. 

 • Säästä kuluja, kun nostat yhden isomman lainan 
 • Hallinnointi helpompaa pankille isoissa kuin pienissä lainoissa

Sinua kiinnostaa, millä ehdoin voit saada yhdistelylainaa. Selvität sen parhaiten pyytämällä tarjousta vertailupalvelumme avulla. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään – lisäksi kilpailuttaminen on aina maksutonta sinulle.  

Näin löydät matalalla korolla lainaa 

Löydät lainaa matalalla korolla, kun sinulla on hoidettu omat raha-asiasi kunnolla ja huolellisesti. Kun sinulla on laskut maksettu ajallaan ja säännöllisiä tuloja – voit saada lainaa pankista matalalla korolla. 

Lainat hinnoitellaan aina riskiperusteisesti. Sitä isompi arvioitu riski, sitä kalliimpaa tarjottu laina on. Riskiarviointi vaikuttaa myös tarjotun lainan suuruuteen – alhaisemmalla riskillä voit saada isomman lainasumman. Säännöllisten tulojen suuruus vaikuttaa paljon annettuun lainatarjoukseen – pankit antavat lainaa säännöllisiä tuloja vasten. 

 • Lainat hinnoitellaan riskiperusteisesti 
 • Säännöllisten tulojen määrä vaikuttaa lainatarjoukseen 
 • Hoitamalla raha-asiat kunnolla saat lainaa matalalla korolla 

Kun sinulla on hoidettu raha-asiat moitteettomasti ja sinulla on säännöllisiä tuloja, voit saada edullista lainaa.

Näin varmistat, että saat lainaa matalalla korolla:

Täytä hakemus huolellisesti, sillä pankit tekevät automatisoidun päätöksen

Kilpailuta lainat, sillä lisääntynyt kilpailu laskee kuluja 

Vertaile ja valitse edullisin tarjous – et hyödy kilpailutuksesta, jos et nosta edullisia tarjouksia

Maksa kalliit lainat pois edullisen lainan avulla 

Näin vakuudet vaikuttavat yhdistelylainan hintaan

Vakuudet vaikuttavat lainojen korkoihin. Sitä parempia vakuuksia sinulla on antaa lainaa varten, sitä edullisemmin lainaa voidaan sinulle tarjota. Vakuudellisen lainan korot vaihtelevat yhdistelylainoissa 3-10% välillä. 

Yhdistelylaina nostetaan usein vakuudettomana, sillä se on erittäin joustava rahoitusmuoto ja sitä voi saada edullisesti jopa 4% korolla. Normaalisti vakuudettoman yhdistelylainan korot liikkuvat 4-15% välillä. 

 • Sitä parempia vakuuksia sinulla on antaa, sen alhaisempi korko 
 • Yhdistelylaina nostetaan yleensä vakuudettomana 
 • Vakuudeton yhdistelylaina edullisesti jopa 4% korolla 

Jos sinulla on antaa vakuuksia pankille, voit hyödyntää niitä. Koska vakuudettomien lainojen korot ovat alhaisia ja lainan haku tapahtuu minuuteissa – moni hyödyntää vakuudetonta lainaa lainojen yhdistämisessä. 

Huomio nämä asiat kuin vertailet vaihtoehtoja

Kun vertailet vaihtoehtoja lainojen yhdistämisessä, kannattaa huomio kiinnittää kuluihin ja takaisinmaksun muihin ehtoihin. Koska suurin osa yhdistelylainan eroista liittyy sen kuluihin, kannattaa vertailu keskittyä siihen. 

 1. Vertaile lainojen korkoja keskenään 
 2. Edullisin laina todellisen vuosikoron perusteella 
 3. Onko tarjottu lainasumma riittävä?
 4. Laske, paljonko säästät kuluissa
 5. Katso, maksaako pankki pois kalliit lainasi vai maksatko itse 
 6. Arvioi kuukausierän sopivuus 
 7. Vertaile lyhennysvapaiden mahdollisuuksia keskenään 

Yhdistelylainaa nostetaan käyttöön, kun haluat laskea nykyisten lainojesi kustannuksia. Järjestelylaina on puolestaan Takuusäätiön tarjoama lainapalvelu, jossa autetaan silloin, kun sinulla on jo vaikeuksia maksaa nykyisiä maksuvelvoitteita. Yhdistelylainan ja järjestelylainan ero liittyy siihen, onko asiakkaalla jo vaikeuksia nykyisten lainojen takaisinmaksussa vai ei. 

Edullisesti lainan yhdistely – näin säästöä yli 400€ kuukaudessa

Lainan yhdistely edullisesti onnistuu, kun seuraavat minimikriteerit täyttyvät:

 • Ikää yli 20 vuotta ja kotipaikka Suomessa
 • Puhdas maksuhistoria 
 • Säännölliset tulot 

Lainan yhdistelyn säästöt riippuvat siitä, mikä on korvattavien lainojen kustannukset ja millä ehdoilla saat yhdistelylainaa. Tässä esimerkki, mitä voit säästää kuluissa yhdistämällä kalliit lainat halvaksi yhdeksi lainaksi. 

LainamääräKulut per kk 
Laina 14 000 €88 €
Laina 26 000 €144 €
Laina 39 000 €248 €
Laina 414 000 €345 €
Yhteensä 33 000 €825 €
Yhdistelylaina LainamääräKulut per kk 
33 000 €423 €

Näin vertailet edulliset yhdistelylainat

Vertaile ja löydä edulliset yhdistelylainat nopeasti Nordsekin avulla:

 • Vertaile lainan korkoa, avausmaksuja ja tilinhoitomaksuja 
 • Todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki kulut 
 • Valitse edullisin laina, jossa alhaisin todellinen vuosikorko 

Edullisimman lainakoron metsästys ei tarvitse olla työlästä ja vaikeaa. Nordsekin avulla selvität nopeasti, mistä saat edullista yhdistelylainaa. 

Tutustu Nordsekin yhdistelylaina vertailu palveluun

Tutustu Nordsekiin hakemalla meiltä vakuudetonta lainaa 1 000 – 60 000 eurolle. 

 • Maksuton lainatarjous 
 • Tarjoukset minuuteissa
 • Et sitoudu mihinkään
 • Säästä kuluissa 

Lainojen korot alkaen 4% – selvitä oma korkosi tänään. 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.