Laina 400 euroa

Janne Häkkinen

Laina 400 euroa on vakuudeton nettilaina, jota nostetaan nopeaan lainatarpeeseen. Voit saada lainaa 400 euroa sekä pankista että rahoitusyhtiöistä. Osa pankeista tarjoaa minimissään 1000 tai 2000 euroa lainaa, joten 400 euroa lainaa ei saa jokaisesta pankista.

Lainasta käytetään myös termejä pikavippi ja kertalaina
Voit hakea 400 euron pikalainan sekä pankista että rahoitusyhtiöistä
Laina 400 euroa on vakuudetonta, jolloin päätät itse käyttökohteen
Hakeminen vie vain muutaman minuutin

Voit hakea 400 euroa lainaa sekä kertalainana että joustoluottona. Kertalainassa maksat lainaa takaisin tasaisesti kuukausierällä, kun joustoluotossa sinun ei tarvitse lyhentää lainaa.

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Lainaa 400 euroa 

Lainaa 400 euroa nostetaan netistä, sillä pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat pienlainoja netin kautta. Voit hakea lainaa 400 euroa nopeasti muutamassa minuutissa ja saada sen käyttöön jo saman päivän aikana. 

 • Muista vertailla myös lainojen korkoja, sillä niissä on suuria eroja 
 • Todellinen vuosikorko kertoo, mistä lainaa 400 euroa edullisimmin 
 • Jos sinulla on useampi pieni laina, voit myös yhdistää lainat isommaksi lainaksi 

Myös pikalainat voit yhdistää. Lainoja yhdistämällä voit maksaa pienet pikalainat pois ja ottaa tilalle yhden edullisemman lainana. 

Myös 400 lainojen koroissa ja hinnoissa on isoja eroja. Siksi pikalainat kannattaa kilpailuttaa ja muistaa aina vertailla lainojen todellista vuosikorkoa. 

Hae laina 400 euroa näin

 1. 1. Hae lainaa 400 euroa verkkohakemuksella vertailusivustolta

 2. 2. Odota hetki, että saat useampia lainatarjouksia

 3. 3. Vertaile todellista vuosikorkoa ja valitse matalin korko

 4. 4. Hyväksy paras tarjous ja allekirjoita verkkopankkitunnuksilla

 5. 5. Laina 400 euroa tilille 1-2 arkipäivän kuluessa

Pienikorkoinen laina 400 euron lainalle 

Voit saada pienikorkoisen lainan myös 400 euron lainalle netistä, sillä vakuudettomien pienlainojen korot ovat laskeneet viime vuosina merkittävästi. Paras tapa löytää pienikorkoinen laina on pyytää lainatarjous vertailusivuston kautta, jolloin saat useampia tarjouksia vertailtavaksi. 

Moni nostaa lainaa sieltä, mistä saa ensimmäisen tarjouksen. Tämä on virhe, sillä myös pienten lainojen korko kannattaa vertailla. Erityisen tärkeää on 400 euron lainojen korkojen vertailu silloin, kun sinulla on useampi laina jo käytössä. 

“Voit saada edullista pikalainaa alle 15% korolla pankista. Koron määrään vaikuttaa paljon valittu lainatuote, pankin oma hinnoittelumalli ja arvioitu asiakasriski.”

Nämä ovat minimivaatimukset, että voit saada pikalainaa 400 euroa 

Voit saada lainaa pankista tai rahoitusyhtiöstä 400 euron summalle, kun täytät ainakin seuraavat kriteerit: 

 • Olet vähintään 18-vuotias 
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää
 • Kotipaikkasi on Suomessa 

Osa rahoittajista voi vaatia myös pienelle 400 euron pikalainalle säännöllisiä tuloja. Selvität sinulle tarjottavan lainasumman ja koron parhaiten lainatarjousta pyytämällä. 

Esimerkki korosta ja takaisinmaksusta, kun haet lainaa 400 euroa

Lainaa KorkoLaina-aikaKuukausierä
400 euroa20%3 vuotta15 €
400 euroa20%5 vuotta10 €
400 euroa15%3 vuotta14 €
400 euroa15%5 vuotta9 €
400 euroa10%5 vuotta8,50 €

Mistä laina 400 € kannattaa hakea?

Lainaa 400 € kannattaa hakea samoin kuin suurempia kertalainoja – kilpailuttamalla pankit ja rahoitusyhtiöt. Helpoin tapa kilpailuttaa pankit on tehdä lainahakemus vertailusivuston kautta, jolloin saat yhdellä hakemuksella haettua lainaa useammasta paikasta. 

Kuinka nopeasti 400 euron laina maksetaan tilille?

Laina maksetaan tilille normaalisti 1-2 arkipäivän kuluessa. Osa rahoitusyhtiöistä voi maksaa lainan tilille myös samana päivänä. 

Kannattaako pikalaina nostaa pankista vai rahoitusyhtiöstä?

Lainaa kannattaa nostaa sieltä, mistä saat sen edullisemmin. Kilpailuta pikalaina ja selvitä, mistä saat halvimmillaan lainan käyttöön. 

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.