Lainojen yhdistäminen vertailu 

Janne Häkkinen

Lainojen yhdistäminen säästää kuluissa, sillä edullisemman yhdistelylainan avulla maksaa pois kalliit pienlainat. Yhdistelylainat kannattaa vertailla, sillä lainojen korkoerot voivat olla suuria. 

Lainojen yhdistämisen voit tehdä kaikkiin vakuudettomiin lainoihin 1000 – 60 000 eurolle. Käytännössä yhdistelylaina on normaali vakuudeton laina, jonka avulla maksetaan kalliimmat pienemmät lainat pois. 

Pankit tarjoavat yhdistelylainaa aktiivisesti, joten voit saada lainatarjouksia jopa kymmenistä eri pankeista. Nordsekin avulla voit vertailla lainoja nopeasti milloin vain maksuttoman hakemuksen avulla. 

Näin lainojen yhdistäminen onnistuu

 1. Täytä lainahakemus

 2. Vertaile lainatarjouksia 

 3. Hyväksy paras tarjous  

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Kuka voi hakea ja vertailla yhdistelylainaa? 

Yhdistelylainaa voi saada pankista, kun sinulla on: 

 • Riittävästi työtuloja 
 • Puhtaat luottotiedot 
 • Kotipaikka Suomessa
 • Ikää vähintään 20 vuotta 

Koska lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta, voit tarkastaa sinulle tarjolla olevat yhdistelylainat nopeasti Nordsekin verkkohakemuksella. 

Lainapäätökseen vaikuttaa erityisesti työtulojen määrä suhteessa velkamäärään. Sitä enemmän tuloja sinulla on, sitä suuremman lainatarjouksen voit saada! 

Yhdistelylainan vertailu kannattaa

Kaikki yhdistelylainat eivät ole samanhintaisia. Kuten kaikissa vakuudettomissa lainoissa, pankkien välillä voi olla isoja eroja hinnoissa. 

Laina kannattaa nostaa tilille vasta silloin, kun lainan hinta on edullisempi kuin nykyisten lainojen. Helpoin tapa vertailla lainan hintoja keskenään on vertailla todellista vuosikorkoa. 

Yhdistelylainan hinta koostuu korosta, tilinhoitomaksusta ja mahdollisesta avausmaksusta. Lainan hintaan vaikuttaa hakijan tiedot, lainasumma ja pankin oma hinnoittelu malli.  

Lainojen vertailu on maksutonta

Voit vertailla Nordsekin avulla eri lainatuotteita maksutta milloin vain. Tästä syystä lainojen vertailu kannattaa: 

 1. Lainan hakeminen ei sido mihinkään
 2. Lainahakemus muutamassa minuutissa
 3. Kilpailuttaminen on maksutonta 
 4. Säästät kuluissa 

Sitä suurempi lainatarve on, sitä enemmän voit säästää rahaa lainojen kilpailuttamisen avulla. Vaikka suuremmissa lainasummissa säästät enemmän rahaa, kannattaa myös pienet lainat vertailla ennen pankin valitsemista! 

Yhdistelylainaa voidaan käyttää joustavasti mihin vain 

Voit maksaa pois yhdistelylainan avulla kaksi tai useampaa lainaa pois. Käytännössä ei ole mitään rajaa, kuinka monta pientä lainaa voit maksaa pois lainan avulla, sillä ainoa rajoite on rahasumma, mitä pankit lainaavat sinulle. 

Vakuudetonta lainaa voidaan nostaa joustavasti käyttöön, joten voit käyttää lainaa myös tarvittaessa muuhun. Moni nostaa lainaa esimerkiksi kalliiden lainojen poismaksuun, mutta käyttää osan lainasta remonttiin tai muuhun menoon. 

Yleensä yhdistelylaina kannattaa käyttää kuitenkin kalliiden lainojen poismaksuun, jolloin saat omia korkokustannuksia alaspäin. Tällöin myös lainan kuukausierä laskee, jolloin sinulla jää enemmän rahaa käyttöön. 

Vertaile kaikkia eri vakuudettomia lainoja – autolaina, remonttilaina, yhdistelylaina…

Voit vertailla maksutta kaikkia yleisimpiä vakuudettomia lainoja Nordsekin avulla 500 – 60 000 eurolle. Näitä vakuudettomia lainoja ihmiset kilpailuttavat Nordsekin avulla: 

 • Yhdistelylaina 
 • Remonttilaina
 • Autolaina 
 • Kulutusluotto
 • Moottoripyörälaina
 • Matkalaina 
 • Kodinkonelaina

Koska vakuudetonta lainaa voidaan käyttää mihin tahansa, voit nostaa lainan ja käyttää sen itselle valitulle käyttökohteelle. 

Lainojen vertailu kannattaa tehdä aina, sillä se on hyvin nopea tapa säästää rahaa. Lainan hakeminen vertailupalvelusta on yhtä nopeaa kuin hakisit suoraan pankista lainaa. Ainoana erona on se, että voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta katsottavaksi yhden lainatarjouksen sijaan! 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.