Lainavertailu voi säästää jopa tuhansia euroja

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

Lainavertailu on järkevää, sillä sen avulla selvität nopeasti parhaat lainatarjoukset. Vertailemalla voit säästää jopa tuhansia euroja, sillä vakuudettomien lainojen hinnat vaihtelevat paljon eri luotonantajien välillä. 

Nordsekin avulla voit kilpailuttaa maksutta kaikki vakuudettomat lainat 500 – 60 000 eurolle milloin vain, sillä nopean verkkohakemuksen voit tehdä missä vain muutamassa minuutissa. 

Lainavertailussa on mukana jopa yli 30 pankkia ja luotonantajaa. Näet lainatarjouksissa eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoukset, josta voit valita itselle sopivimman luotonantajan. 

Näin vertaat lainoja 

Hae lainaa Nordsekin vertailupalvelussa

Lainahakemus muutamassa minuutissa ilman liiteitä. 

Vertaa eri tarjouksia 

Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti katsottavaksi. 

Rahat nopeasti tilille – allekirjoita sähköisesti 

Laina voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä, usein maksu tilille 1 – 2 arkipäivässä sähköisen allekirjoituksen jälkeen.

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Lainan vertailu sopii kaikille 

Lainan vertaileminen onnistuu kenelle tahansa, sillä lainan hakeminen ja kilpailuttaminen on aina maksutonta Nordsekin kautta. 

Voit hakea lainaa, vaikka et ole varma siitä, voidaanko lainaa sinulle myöntää. Nämä minimiehdot on täytyttävä, jotta voit saada lainavertailusta lainatarjouksia: 

  • Olet täysi-ikäinen 
  • Sinulla on puhtaat luottotiedot 
  • Riittävästi työtuloja ja kotipaikka Suomessa

Selvität nopeasti lainavertailupalvelun avulla, mistä pankeista voit saada lainaa ja millä ehdoin. Koska lainojen kilpailuttaminen on maksutonta, voit hyvin tarkastaa eri lainatarjoukset Nordsekin avulla milloin vain! 

Näin paljon voit säästää lainavertailun avulla 

Haettava lainasumma vaikuttaa paljon siihen, paljonko voit säästää lainavertailun avulla. Lisäksi säästettyjen eurojen määrään vaikuttaa laina-aika, sillä pidemmällä laina-ajalla muutamankin prosentin korkoero vaikuttaa paljon kulujen määrään. 

Tässä alla näkyy esimerkki, kuinka paljon kuluja säästetään eri lainasummilla, kun lainasumma pysyy samana (10 000 euroa) ja maksuaika vaihtelee eri korkotasoilla: 

LainasummaLaina-aikaKorkokulut 15% korolla Korkokulut 8% korollaSäästetyt eurot
10 000 €5 vuotta4 273 €2 165 €2 108 €
10 000 €7 vuotta6 209 €3 092 €3 117 €
10 000 €10 vuotta9 360 €4 559 €4 801 €
10 000 €15 vuotta15 192 €7 201 €7 991 €

 Esimerkkilaskelma näyttää, kuinka lainavertailun avulla koron laskeminen 15% korosta 8% korkoon voi laskea korkokuluja 10 000 euron lainassa 2 108 – 7 991 € laina-ajasta riippuen. 

Vertaile lainoja jopa 60 000 euroon asti 

Lainojen vertailu onnistuu kaiken kokoisille lainasummille, sillä voit saada lainatarjouksia vertailupalvelussa 500 – 60 000 eurolle. Kaikenkokoiset lainasummat kannattaa kilpailuttaa, sillä voit säästää myös pienissä lainasummissa merkittävästi kuluissa. 

Lainoihin voidaan tarjota maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Näet lainatarjouksesta, mikä on tarjottu lainan maksuaika. Laina voi aina maksaa myös nopeammassa aikataulussa takaisin. 

Vertaile Nordsekin kautta maksutta kaikki vakuudettomat lainat milloin vain jopa 60 000 eurolle. Vakuudettomien lainojen vertailu on helppoa, sillä suurin ero eri lainoissa on kustannukset – kaikki vakuudettomat lainat ovat joustavia ja nopeita! 

Vertaile lainassa todellista vuosikorkoa 

Lainan kustannukset koostuvat nimelliskorosta, tilinhoitomaksusta ja mahdollisesta avausmaksusta. Osa lainoista voi painottaa kuluissa muita kuin korkokuluja, jolloin pelkkä lainan koron vertailu ei kerro edullisinta lainaa. 

Todellinen vuosikorko on paras tapa vertailla eri lainoja keskenään. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki kustannukset ja kertoo, mikä on lainan kokonaiskulut vuositasolla suhteessa lainan pääomaan. 

Todellisen vuosikoron lisäksi kokonaiskulut euromääräisenä kertovat hyvin lainan kustannukset. Voit saada eri pankeista eri laina-ajalle tarjouksia, jolloin kokonaiskulut eivät paljasta edullisinta lainaa – silloin todellinen vuosikorko on parempi mittari lainojen hinnan vertailuun. 

Nordsek auttaa vertailemaan lainat nopeasti

Nordsekin avulla voit kilpailuttaa ja vertailla lainoja nopeasti milloin vain. Voit kilpailuttaa lainatarjoukset 500 – 60 000 eurolle jopa 15 vuoden maksuajalla. 

Lainavertailussa on mukana kotimaisia ja ulkomaisia pankkeja. Lisäksi lainavertailussa on mukana rahoitusyhtiöitä, jotka tarjoavat pienempiä lainasummia kuluttajille. 

Koska lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, voit hakea lainatarjouksia ja tänään ja aloittaa lainavertailun!

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.