Lainaa 200 euroa heti tilille

LainaaLainaa 200 euroa heti tilille

Voit hakea lainaa 200 euroa tai muille pienemmille summille helposti Nordsekin avulla. Lainapäätöksen saat heti ja se maksetaan jopa heti tilille. 

Nordsekin kautta voit kilpailuttaa lainat aina 60 000 euroon asti jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Myös pienemmät lainasummat kannattaa kilpailuttaa, sillä pienlainojen kuluissa voi olla suuriakin eroja. 

Pikalaina tuo helpotusta arkeen

Pikalaina on helppo ja joustava rahoitusmuoto, kun tarvitset nopeasti rahoitusta arkeen. Tässä yleisimpiä käyttötarkoituksia pienlainoille: 

Pikalaina on hyvin helppo tapa rahoittaa yllättäviä ja äkillisiä menoja. Vaikka hakisit pikalainaa pienemmille summille, kannattaa ne aina kilpailuttaa. Huomio kannattaa kiinnittää erityisesti todelliseen vuosikorkoon, joka ottaa huomioon lainan kaikki todelliset kustannukset. 

Nopeasti tilille

Pienen lainan saanti nopeasti tilille onnistuu, kun olet tehnyt hakemuksen huolellisesti. Pankeista ja rahoitusyhtiöistä riippuen, kuinka nopeasti rahat maksetaan tilille. 

Nopeimmillaan laina maksetaan heti tilille allekirjoitetun lainasopimuksen jälkeen. Viimeistään laina maksetaan kahden arkipäivän kuluessa. Suurin osa pankeista ja rahoitusyhtiöistä maksaa seuraavana arkipäivänä rahat tilille. 

Jotta nopeutat maksua tilillesi, kannattaa ottaa huomioon seuraavat asiat:

 • Täytä hakemus kerralla oikein – vie paljon enemmän aikaa korjailla hakemusta jälkikäteen
 • Ilmoita tilinumerosi portaalissa, jolle haluat lainan maksettavan 
 • Osa toimijoista voi vaatia dokumenttia säännöllisistä tuloista ennen lainan maksua 

Rahat voidaan maksaa suomalaiselle pankkitilille, joka on luotonottajan nimissä. 

Ilman vakuuksia

Pienet lainat otetaan ilman vakuuksia. Monet hakevat lainaa 200 euroa ilman vakuuksia, koska tarvitsevat arkeen joustoa. 

Koska laina on ilman vakuuksia, voit itse valita lainan käyttötarkoituksen. Pienempiä lainasummia harvemmin käytetään isompien laitteiden, kuten auton tai moottoripyörän hankintaan. 

Joustavassa 200 euron lainassa ilman vakuuksia nopeus ja hinta ovat tärkeimpiä lainan ominaisuuksia. Koska voit kilpailuttamisen avulla saada heti lainatarjouksia näkyviin, sopii se myös nopeisiin lainatarpeisiin. 

Voit kilpailuttaa lainat aina 60 000 euroon asti jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla ilman vakuuksia. Säästät usein kuluissa, kun kilpailutat lainat ja saat näin pankit kilpailemaan asiakkuudestasi. 

Mihin käyttöön lainaa otetaan?

Vakuudetonta lainaa otetaan hyvin erilaisiin tarpeisiin. Usein pienemmät lainatarpeet liittyvät arkisiin hankintoihin, kuten päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen tai kodinkoneen hankintaan. 

Koska laina on ilman vakuuksia, voit itse päättää lainan käyttötarkoituksen. Tässä esimerkkejä 200 euron lainan käyttötarkoituksista:

 • Kodinkoneen ostaminen 
 • Vakuutusmaksut 
 • Harrastuksen tai muun vapaa-aikaan liittyvä kuluerä 
 • Yllättävä kertaluonteinen kuluerä, kuten koneen hajoaminen
 • Pieni lomamatka tai ostosten tekeminen 

Näin haet 200 euron lainaa

Kun haet 200 euron lainaa, ota huomioon seuraavat asiat:

 1. Täytä hakemus huolellisesti ja saat enemmän lainatarjouksia 
 2. Käy läpi lainatarjoukset ja valitse edullisin laina 
 3. Rahat tilille – allekirjoita lainasopimus 

Koska lainojen kilpailuttaminen on paitsi nopeaa ja helppoa, se myös säästää kuluissa. Esimerkiksi pienen 200 euron lainassa voi olla todella suuria eroja kustannuksissa. Paras tapa löytää paras ja edullisin laina on kilpailuttaa lainat. 

Löydät kaikki lainaa 200 euroa tarjoavat yritykset

Löydät helposti kaikki 200 euron lainantarjoajat kilpailuttamalla lainat Nordsekin kautta. Kun kilpailutat lainat myös pienemmille 200 euron summille, voit säästää kuluissa. Tässä kolme syytä, miksi myös pienemmät lainat kannattaa kilpailuttaa:

 • Helppous – löydät yhdellä hakemuksella useamman luotonantajan 
 • Alenna kulujasi – kilpailuttamalla saat pankit ja rahoitusyhtiöt kilpailemaan asiakkuudestasi 
 • Säästä aikaa –  saat luottopäätöksen useammalta toimijalta heti hakemuksen jälkeen

Voit kilpailuttaa lainat 60 000 asti jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Sitä pidempi laina-aika on, sen isompia säästöjä voit saada laskemalla lainan kustannuksia. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Limiittiluotto

Limiittiluotto edullisesti vertailun avulla  Limiittiluottoa voit saada pankeista ja rahoitusyhtiöistä edullisesti, kun kilpailutat lainatarjoukset. Lainatarjouksien kilpailuttaminen Nordsekin kautta on maksutonta ja ei sido mihinkään.  Voit saada...

Lainaa norjasta

Lainaa norjasta heti ilman vakuuksia  Hae lainaa norjasta Nordsekin avulla jo tänään! Vertailumme avulla voit saada lainatarjouksen 1 000 - 60 000 eurolle Norjasta tai...

Järjestelylaina

Järjestelylainalla yhdistät pienet lainat yhdeksi  Hae järjestelylainaa nopeasti netistä ilman vakuuksia tai takaajia. Nordsekin kautta voit kilpailuttaa yhdellä lainahakemuksella jopa yli 30 pankkia ja luotonantajaa.  Järjestelylainalla...

Joustorahoitus 

Joustorahoitus pankista edullisesti  Joustorahoitus on pankin tai rahoitusyhtiön tarjoama vakuudeton limiittiluotto, johon ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. Joustorahoitusta voi saada 500 - 10 000 euroa.  Rahoitus...