Kulutusluotto ilman liitteitä netistä

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

Kulutusluotto ilman liitteitä onnistuu nopeasti netissä. Kun haet kulutusluottoa netistä ilman vakuuksia, voit saada jopa samana päivänä luoton tilillesi. Hakemusta varten et tarvitse liitteitä – voit toimittaa tarvittavat liitteet pankille hakemuksen jälkeen. 

 • Hae vakuudetonta kulutusluottoa heti ilman liitteitä 
 • Hakemus minuuteissa – perustiedot sinusta riittää 
 • Voit toimittaa tarvittavia liitteitä tuloistasi pankille myöhemmin 
Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Saat alustavan tarjouksen pankista ilman liitteitä. Usein lopullista luottopäätöstä varten pankki tarvitsee liitteenä tiedot tuloistasi.

Vertaile kulutusluotot 60,000 euroon asti

Vertaile kulutusluottoja netissä aina 60 000 euroon asti. Vakuudeton kulutusluotto on joustava rahoitusmuoto, jossa voit itse päättää luoton käyttötarkoituksen. Kulutusluottojen vertailu on helppoa, sillä luottojen kustannukset ovat vertailukelpoisia keskenään. 

Todellinen vuosikorko paljastaa luoton todelliset kustannukset. Kun arvioit luottojen kokonaiskustannuksia – keskity todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki kulutusluoton kulut.

Tästä syystä vertailupalvelun kautta kannattaa hakea kulutusluottoa: 

 1. Säästät aikaa, kun saat yhdellä hakemuksella useampia tarjouksia 
 2. Aikaa ei kulu useamman hakemuksen tekemiseen
 3. Vertailu on helppoa ja nopeaa
 4. Selvität edullisimman luoton nopeasti 
 5. Vertailu on maksutonta 
 6. Et sitoudu mihinkään, kun haet luottoa vertailupalvelun kautta

Luottojen vertailu on maksutonta ja säästät rahaa, sillä pankit tekevät paremman tarjouksen kilpailutilanteessa.

Valitse kulutusluotto ilman liitteitä nopeaan luotto tarpeeseen 

Kulutusluotto ilman liitteitä sopii sinulle, kun on kiire. Ilman liitteitä selvität nopeasti: 

 • Luottomäärän 
 • Luoton kustannukset 
 • Luoton takaisinmaksuajan
 • Kuukausierän suuruuden

Saat ilman liitteitä nopeasti hakemuksen jälkeen alustavia lainatarjouksia pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Alustavien tarjousten pohjalta voit valita sinulle parhaan rahoitusratkaisun. 

Osa pankeista vaatii vielä nähtäväksi todisteen palkkatuloista tai eläkkeestä ennen lopullista lainapäätöstä. Voit toimittaa tarvittavat liitteet jälkikäteen pankille – näin sinun ei tarvitse vielä lainaa hakiessa lähetellä liitteitä hakemuksiin. 

Käytä kulutusluottoa joustavasti 

Vakuudeton kulutusluotto on nimensä mukaisesti ilman vakuuksia. Voit käyttää sitä hyvin joustavasti itse valittuun kohteeseen. 

Yleisiä kulutusluoton käyttötarkoituksia ovat: 

Kulutusluoton takaisinmaksu on joustavaa. Sinulle tarjotaan erilaisia maksuaikoja luottoon. Voit valita sinulle sopivimman luottoajan, jonka perusteella kuukausierän suuruus määräytyy. Luottoon voit hakea myös maksuvapaata tai lyhennysvapaita kuukausia. Lisäksi voit maksaa luoton aina ennenaikaisesti takaisin – näin säästät kuluissa. 

Näin helposti haet kulutusluottoa

– Täytä hakemus

– Vertaile

– Valitse ja hyväksy luottotarjous

Hakemuksen tekemiseen sinulla menee 1-3 minuuttia. Saat tarjouksia jopa 5 minuutin jälkeen. Näin voit aloittaa luottojen vertailun nopeasti. Kun valitset sopivaa kulutusluottoa – valitse edullisin luotto jossa on alhaisin kokonaiskustannus. 

Usein ennen lopullista kulutusluoton valintaa kannattaa odottaa hetki, sillä kaikki pankit eivät lähetä luottotarjousta heti. Saat luottotarjouksen kaikilta pankeilta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. 

Yhdellä hakemuksella useampia tarjouksia

Yksi kilpailutuksen parhaita puolia on se, että saat yhdellä hakemuksella useampia lainatarjouksia sekä pankeista että rahoitusyhtiöistä. Näin säästät rahan lisäksi myös aikaa, kun sinun ei tarvitse asioida useammassa paikassa. 

Halvimman koron metsästäminen vie paljon aikaa ilman vertailupalvelua. Koska Suomessa on tarjolla yli 20 pankkia ja rahoitusyhtiöitä, jokaiselta tarjouksen pyytäminen on hidasta. 

Tarjousten pyytäminen erikseen jokaisesta pankista on turhaa, sillä vertailupalvelu hakee kaikki tarjoukset puolestasi ja maksutta. Lisäksi saat parempia korkotarjouksia, kun haet luoton kilpailutus palvelun avulla. 

Löydä paras luotto 

Yhteistyökumppaniemme avulla löydät parhaat luottotarjoukset nopeasti. Paras luotto on edullinen, nopea hakea ja helppo käyttää. 

 • Usein paras luotto on edullisin kulutusluotto
 • Nordsekin yhteistyökumppanien avulla löydät parhaat luottotarjoukset 
 • Kilpailutus on maksutonta 

Hae tarjouksia, vertaile ja päätä itse – mikä on sinulle paras luotto. Kulutusluoton kilpailutus on järkevää, sillä säästät kuluissa ja se on maksutonta. 

kulutusluotto ilman liitteita heti tilille

Rahat tilille jopa heti, kun hyväksyt tarjouksen 

Voit saada rahat tilille heti, kun lainasopimus on allekirjoitettu. Sähköinen allekirjoitus onnistuu heti, kun pankki tai rahoitusyhtiö on lähettänyt lopullisen lainatarjouksen allekirjoitettavaksi. 

Riippuen rahoittajasta, kuinka nopeasti laina maksetaan tilille. Osa rahoitusyhtiöistä voi maksaa lainan heti tilille, myös arki-iltaisin tai viikonloppuisin. Usein pankit maksavat luoton tilille seuraavana arkipäivänä. 

Viimeistään saat rahat käyttöön kahden arkipäivän kuluessa siitä, kun olet allekirjoittanut sopimuksen. Koska luotto maksetaan nopeasti tilille, sopii se myös nopeisiin lainatarpeisiin. 

Nämä asiat vaikuttavat kulutusluoton saantiin  

Luotonantajat tekevät ainan lainanottajasta kokonaisvaltaisen luottoarvion. Luottoarviossa tehdään arvio siitä, mikä on sinun maksukyky lainalle. Nämä asiat vaikuttavat luottopäätökseen

 • Tulojen määrä
 • Aika saman työnantajan palveluksessa
 • Työsopimuksen muoto  
 • Maksuhistoria
 • Ikä ja osoitetiedot
 • Asumismuoto ja muut lainat 
 • Pankin muut tiedot sinusta 

Minimikriteerit luoton saantiin 

Voit saada kulutusluottoa, kun sinulla on puhdas maksuhistoria ja säännöllisiä tuloja. Nämä ovat minimikriteerit luoton saantiin:

 • Ikää yli 18 vuotta
 • Ei maksuhäiriömerkintää 
 • Säännöllisiä tuloja ja riittävät tulot 
 • Kotipaikka Suomessa ja kotimainen hetu 

Eri pankeilla voi olla muita minimikriteereitä esimerkiksi tulojen suhteen. Lisäksi kaikki eivät anna luottoa eläkeläisille tai opiskelijoille. Opiskelijalle lainaa tarjoaa moni pankki, mikäli sinulla on riittävät työtulot. 

4 syytä hakea kulutusluottoa ilman liitteitä

Kulutusluotto ilman liitteitä on nopea, helppo ja suosittu tapa rahoittaa arjen hankintoja. Tässä 4 syytä hakea luottoa ilman liitteitä:

 • Se on nopeaa
 • Helppoa
 • Edullista
 • Ilman vakuuksia 

Löydä luotettava kulutusluotto Nordsekin yhteistyökumppanin avulla jopa 15 vuoden maksuajalle. Mukana kilpailutuksessa on luotettavat pankit ja rahoitusyhtiöt, jotka tarjoavat aktiivisesti lainaa Suomessa. 

Lainalaskuri auttaa budjetoinnissa

Voit helposti selvittää kulutusluotto laskurin avulla sinulle sopivan lainan budjetin. Selvitä laskurin avulla:

 • Sopiva kuukausierä
 • Lainasumma
 • Maksuaika 

Näin lasket kulutusluoton kustannuksia 

Näin voit laskea kulutusluottosi kustannuksia: 

 • Maksa kalliit luotot pois 
 • Ota edullisin tarjolla oleva kulutusluotto 
 • Nosta vain tarvittava määrä rahoitusta 
 • Vertaile ja kilpailuta luotot 
 • Ota käyttöön matalin todellinen vuosikorko 
 • Maksa etuajassa pois ja säästät kuluissa 

Mikä on kulutusluotto ilman liitteitä?

Kulutusluotto ilman liitteitä on vakuudeton luotto, jota haet ilman liitteitä. Voit saada vakuudetonta kulutusluottoa 1 000 – 60 000 euroa jopa 15 vuoden maksuajalla. Et tarvitse liitteitä hakemukseen – voit toimittaa ne pankille hakemuksen jälkeen. 

Saanko todellakin luottopäätöksen heti?

Voit saada alustavan luottopäätöksen heti hakemuksen jälkeen, sillä pankit tekevät automaattisen alustavan luottopäätöksen. Lopullista luottopäätöstä varten sinun tulee toimittaa vielä todiste tuloistasi pankille – näin saat nopeasti luoton käyttöösi. 

Mistä voin saada kulutusluottoa ilman liitteitä?

Voit saada kulutusluottoa ilman liitteitä sekä pankista että rahoitusyhtiöstä. Kulutusluottoa voit saada jopa 60 000 euroa.

Mitä liitteitä minun pitää lähettää, jotta voin saada kulutusluoton tilille?

Usein pankit tekevät alustavan luottotarjouksen ilman liitteitä. Voit saada lainan käyttöön, kun toimitat vielä pankille liitteenä todisteet säännöllisistä tuloista. 

Mitä liitteitä pankit pyytävät kulutusluottoa varten?

Pankit tarvitsevat lainan maksua varten todisteen tuloistasi. Tämmöisiä liitteitä ovat: 

– Palkkatosite
– Eläketodistus
– Verotodistus

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.